Manolis Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Pozz, treba mi pomoć. Hoću da malo trgujem preko sajta Delcampe.net pa sam rešio da odem danas do banke da otvorim devizni račun i da dobijem famozni SWIFT i IBAN kod. To sam dobio. E sad, napravio sam nalog na Skrill i dodao moj devizni račun. E sad, šta mi je dalje činiti? Jel ima neko isustva s tim? Kako se verifikuje Skrill nalog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ne moguče da se niko ne razume u taj Skrill :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Има Небојша Јовановић и отац Иван, сигурно знају о томе. У међувремену на elitesecurity.org имаш тога доста, ако имаш живаца да сурфујеш Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Uf to bi bilo super ako neko već ima iskustva s tim bilo bi super. Znači ja sam otvorio devizni račun i uneo SWIFT i IBAN kod na Skrill. I tek sad sam video da ispod moje adrese se nalazi Verifikacija naloga, pritisnuo sam na tu i sada piše Verifikacija u toku. Trebalo bi da mi poašlju neki kod ili sl? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Пошаљи ми на ПП број рачуна и лозинке и све ћу да ти средим за 5 минута. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 razmotri i ovu mogućnost: http://www.payoneer.com/ i pazi na porez Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука