antoneta Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 KENGUR! Ххахаахаха... Брате нема `леба без куке и мотике... Мртав ладан је исто занимљив... :0104cheesy: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Može otprilike da se pogodi ko je koje godište ... po izboru filmova ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Može otprilike da se pogodi ko je koje godište ... po izboru filmova ! хехе,баш тако... Мени су ови филмови типа црни бомбардер,кенгур,точкови,муње,до коске,најглупљи филмови у српској кинематографији... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Ajd pogodi koje sam ja godiste Al nemoj da gledash tamo pod temom, da se upoznamo i predstavimo :0104cheesy: "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Može otprilike da se pogodi ko je koje godište ... po izboru filmova ! Дефиниција предвидивости... :0104cheesy: П.С. Ни да хоћу не могу да будем непредвидива... Телевизор је мисаона именица за студента... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 mi u kuci,porodicno,najvise volimo Mars na Drinu i Boj na Kosovu a od komedija,definitivno-Zikina dinastija,a djeca posebno Orlovi rano lete facenew22222222 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Po meni veliko ostvarenje je bio film "Derviš i smrt", rađen po istoimenom romanu Meše Selimovića. Derviš i Smrt 1/12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 У последње време су ме пријатно изненадила два домаћа филма: "Смрт човека на Балкану" и "Вир". Видим да многи споменуше "Кенгура..." По мом мишљењу је Мирослав Момчиловић боље одрадио "Седам и по" и "Чекај ме, ја сигурно нећу доћи", а камо среће да ураде филм по представи "Живот испочетка". Ценим да би био пун погодак. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Хадерсфилд је одличан. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Глоговац је одлично одглумио. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Глоговац је одлично одглумио. Слажем се, и други су добри али Глоговац је имао најтежи задатак. И одлично је одглумио оног момка. Жика је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Orlovi rano lete Диван стари филм, штета што га не репризирају. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Диван стари филм, штета што га не репризирају. Stalno ga repriziraju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Stalno ga repriziraju Ja ga ne videh skoro Ok, drago mi je "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука