Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Хроника Блиц и Курир о бојкоту избора: „Екстремисти шиканирају жене и старце“ pdf_button.png printButton.png emailButton.png недеља, 03. новембар 2013.

Београдски таблоиди „Блиц“ и „Курир“ поводом бојкота косовских избора од стране Срба пишу да на изборе није изашао нико зато што „екстремисти прете женама и старцима“ и како је „паклени план Хашима Тачија и Марка Јакшића у потпуности успео“. Гебеловском спиновању и нападима на Србе због масовног бокота, убрзо су се укључили и Б92, РТС и остали медији под контролом режима или западних корпорација.

Pakleni plan poslanika DSS s Kosova Marka Jakšića i kososvskog premijera Hašima Tačija u potpunosti je uspeo. Jakšić i Tači su se udružili s ciljem da zajedničkim snagama i zastrašivanjem na sve načine osujete Srbe iz južne srpske pokrajine da izađu nalokalne izbore.

Kurir%20izbori.jpgNaime, do 10 sato na Kosovu Tači je dobio 70 odsto glasova!!!  Ako se nastavi ovakav trend Tači dobija u svim srpskim opštinama.

Ипак, упркос овом изливу „патриотизма“ Курир је уредно и уз одобравање пренео твит „косовске министарке“ Вљоре Читаку која је с поносом написала да је ово први пут у историји да се косовски избори одржавају на „целој територији Републике Косово“.

Блиц више пажње посвећује „екстремним десничарима“,који „пресрећу жену и старе људе, који су пошли на гласање“.

krir.jpg

Blic%20izbori.jpg

Б92 се претежно концентрише на причу да "Тачи побеђује на северу" упркос чињеница да избори на које је изашло пар процената становништва немају никакав легитимитет и да Албанци ни у ком случају не могу формирати власт у деведесетпетороцентним српским општинама.

B92%20spin%20izbori.jpg

http://www.nspm.rs/hronika/blic-i-kurir-o-bojkotu-izbora-ekstremisti-sikaniraju-zene-i-starce.html

Подели на овим сајтовима

СВИ ИМАМО ПРАВО НА СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ И ДЕЛАЊЕ ФАШИСТО!

1. Ја нигде ником нисам забранио право на мишљење, ма шта год ти умислила

2. Ја сам коментрисао ВАШЕ мишељење као не фер и непоштено.

3. Ако хоћете да будете непоштени то је ваше право, а моје је право да укажем на ваше непоштење.

4. Ако ти мислиш да је поштено да ти из данске, причаш људима у жаришту шта требају да раде, то говори ПУНО ТОГА О ТЕБИ. И о Францису. Наравно имате ви право да кажете, али да ви тако причате а ја да ћутим - није део мог карактера и моје личност. Али са друге стране, потпуно подржавам право да искажете своју личност у правом светлу

Onda valja opomena i Mladenu. Jednako pravo. ;)

Младен, када неког назове фашистом треба да добије опомену.

Али у овом случају НИКОГ НИКАКО НИСАМ НАЗВАО. 

A мене који сам за све слободе, називати фашистом јер кажем да је неком мишљење непоштено је само још један доказ тога какви су као људи. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1. Ја нигде ником нисам забранио право на мишљење, ма шта год ти умислила

2. Ја сам коментрисао ВАШЕ мишељење као не фер и непоштено.

3. Ако хоћете да будете непоштени то је ваше право, а моје је право да укажем на ваше непоштење.

4. Ако ти мислиш да је поштено да ти из данске, причаш људима у жаришту шта требају да раде, то говори ПУНО ТОГА О ТЕБИ. И о Францису. Наравно имате ви право да кажете, али да ви тако причате а ја да ћутим - није део мог карактера и моје личност. Али са друге стране, потпуно подржавам право да искажете своју личност у правом светлу

Младен, када неког назове фашистом треба да добије опомену.

Али у овом случају НИКОГ НИКАКО НИСАМ НАЗВАО. 

A мене који сам за све слободе, називати фашистом јер кажем да је неком мишљење непоштено је само још један доказ тога какви су као људи. 

То што ти нигде ниси мрднуо из Крушевца, није моја кривица. Ја сам видела свет (a ти си видео wikipedia).

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

То што ти нигде ниси мрднуо из Крушевца, није моја кривица. Ја сам видела свет (a ти си видео wikipedia).

Још кад би то имало неке везе са тиме што ти из данске солиш неком на косову шта би требало да ради. ДА не буде опет да сам фашиста, ја ти нигде не забрањујем то да радиш.... али размисли колико је то исправно

Ne, ne, budimo objektivni. Prvo si se ti malo "ešaofirao"..

Па ајде, где сам ја овде њих назвао ФАШИСТИМА. Јесам људе назувао фашистима и за то сам добијао опомене али овде никад. 

РЕкао сам да су непоштени и да непоштено поступају.Ником ништа што може да се класификује као вређање нисам рекао.

Рекао сам за младена обрадовића да је ђу*бре и за то сам добио опомену. 

Подели на овим сајтовима

ali Šipci se međusobom ubijaju. I to iako su sve dobili, dakle njihova situacija ne može nimalo da se uporedi sa situacijom Srba na Kosovu. Naime, u Srbici, ili Skenderaj kako su Albanci preimenovali Srbicu, ubijen je opozicioni političar Tačiju, neki pristalica Haradinaja..

Шиптари који владају косовом су тешки мафијаши и шљам и у то сумње нема. И пре су се они међусобно убијали.

Нажалост, честити шиптари заслепљени мржњом према Србима верују истим тим барабама ...

Подели на овим сајтовима

Извињавам се свима на тону, претерао сам. Али мишљење и даље стоји. 

Подели на овим сајтовима

ali Šipci se međusobom ubijaju

Arbanasi, Albanci, Šiptari... ali nikako i to što si ti napisao.

Ukoliko ostaneš pri tom nazivu ti si gori od tih koje osuđuješ. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ПРЕКИНУТИ ИЗБОРИ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ

Непозната група упала је на изборно место у школи Св. Сава и разбила гласачке кутије. Незванично сазнајемо да је у центру града ухапшено лице са фантомком.

Током примања (телефоном) овог извештаја непозната група је упала у Техничку школу. Док се посматрач са којим је ваш извештач разговарао са осталим посматрачима организатора БОЈКОТА ПОВЛАЧИО (према добијеном упутству) чула се бука и галама.

Пратите наше информације са лица места!

Никад граница - Косово је Србија
1441438_274854565973174_2066472289_n.png

https://www.facebook.com/NikadGranicaKosovoJeSrbija?ref=stream&hc_location=stream

Подели на овим сајтовима

ja sam iz Kline ali mene niko ništa ne pita pa tako onda nisam ni otišao na izbore. Otkud znam možda se svetim što srbi na kosovu nemaju zagarantovano pravo na život.

Meni je sever kad vi pišete o njemu poprilično daleko. (srećom nije)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mitrovica: Polupane glasačke kutije

IZVOR: B92

Kosovska Mitrovica -- Srpski ekstremisti polupali su glasačke kutije u školi "Sveti Sava" u Mitrovici jer su Srbi pod okriljem mraka krenuli na glasanje u velikom broju.

48810269752278b5a64c45215393045_368x276.

Foto: wikipedia

Izbila je opšta tuča, KPS je bacio suzavac, glasanje je prekinuto.

Kako B92 saznaje u kabinetu prvog potpredsednika, Aleksandar Vučić je tražio od međunarodne zajednice da Srbija interveniše, i da "nam daju 45 minuta da sredimo situaciju u Mitrovici".

Međutim odgovora od međunarodnih zvaničnika na ovaj zahtev još nema.

Подели на овим сајтовима

Apropo toga dajem ovaj tekst koji je objavljen oko 10h jutros na sajtu snp nasi.

Kако сазнаје Антиизборни штаб у Косовској Митровици, због изузетно малог одзива грађана на нелегалним локалним изборима на Косову и Метохији, режим планира упад маскираних лица на биралишта и разбијање гласачких кутија!

По том плану, дотична лица би на себи носила мајице са натписом БОЈКОТ и обележја патриотских организација, а за тај инцидент би биле лажно оптужене присталице антиизборне кампање и припадници родољубивих организација!

Према подацима са бирачким места у Косовској Митровици, до 10 часова је гласало свега 59 грађана, или око 0,2%.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Екстремисти прекинули гласање, Вучић тражи интервенцију

На неколико места у Косовској Митровици српски екстремисти прекинули гласање. Први потпредседник Владе Александар Вучић затражио од међународне заједнице право да Србија интервенише.

Екстремисти са фантомкама на главама полупали су гласачке кутије у Техничкој, Медицинској и Основној школи "Свети Сава" у Косовској Митровици. Инцидент се догодио када је већи број грађана кренуо на гласање. КПС је бацио сузавац, а гласање је прекинуто.

Само у ОШ "Свети Сава" налази се чак 16 од 33 бирачка места, колико их има у северној Косовској Митровици. 

Стакла на школи су поразбијана, а полиција се налази испред школе. Особље ОЕБС-а евакуисано је из школе.

Косовска полиција привела је једно лице, али се не зна да ли је повезано са тим догађајем, јавља Танјуг.

Први потпредседник Владе Александар Вучић затражио од међунаредне заједнице право да Србија интервенише и затражио да нам дају 45 минута да Србија смири стање у Косовској Митровици.

На овај захтев Србије још нема одговора међународних званичника.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1435104/%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8+%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%9A%D0%B5%2C+%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B+%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8+%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%98%D1%83.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...