Jump to content

Пољопривреда и зарада.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Да, и ја нисам писала да треба уводити додатне порезе. Него, уколико су власници кућа физичка лица која су становници Данске, у другој земљи платили порез на имовину Србији, онда не би требали да уопште плате порез Србији ако би Србија била чланица ЕУ, подноси се нпр декларација 2746  српским пореским властима. Значи, уколико би естрадни уметници платили порез Србији нема потребе да плаћају у Данску, али Ера Ојданић (пише на Курир-инфо.рс) каже:

Ako radim u inostranstvu, onda gazda neke diskoteke u svojoj opštini prijavi zabavu i plati porez.

Да, газда плати порез у Данску, а ова стара лоповкса фуњара где плати порез за отварање уста? Значи, ја имам кућу у Србију и могу да  је отворим (издам) за становање тамо неком , а екстра зараду не пријавим у Данску?

Znas sta @nlcph, ti zivis dosta dugo u Danskoj i ja u Italiji, i ti i ja znamo kako funkcionisu te drzave, kakve su nam obaveze, kako se postuju te obaveze i kakva na kraju prava imamo na osnovu ispunjenja tih nasih obaveza .. imamo sigurnost i zivimo u uredjenim drzavama. U Srbiji ljudi u drzavi vide neprijatelja, drzava je za njih neka "pojava" koja im samo uzima pare i nista ne daje za uzvrat i nista ne cine niti zele da poprave i drzavu i svoj polozaj ...Oni u drzavi vide samo Dacica i Vucica i neki dobar auto kojim se voze ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 218
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Znas sta @nlcph, ti zivis dosta dugo u Danskoj i ja u Italiji, i ti i ja znamo kako funkcionisu te drzave, kakve su nam obaveze, kako se postuju te obaveze i kakva na kraju prava imamo na osnovu ispunjenja tih nasih obaveza .. imamo sigurnost i zivimo u uredjenim drzavama. U Srbiji ljudi u drzavi vide neprijatelja, drzava je za njih neka "pojava" koja im samo uzima pare i nista ne daje za uzvrat i nista ne cine niti zele da poprave i drzavu i svoj polozaj ...Oni u drzavi vide samo Dacica i Vucica i neki dobar auto kojim se voze ...

Грешиш силно синко.

Поновићу, проучи: http://www.heritage.org/index/ranking

Ти порези које имаш у италији не чине италиј убогатом земљом, већ слободе које имаш у италији а у Србији немаш.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Друга и дуга је прича ко је на чијој грбачи уређен.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ja živim u Vovodini, ovde nisu u stanju da iskoriste kanale za navodnjavanje, koje je još MArija Terezija napravila.

Stočni fond u Srbiji je danas, kao što je bio 1910 ...

U najbukvalnijem smislu , mi smo više od 100 godina unazad.

Što se tiče voćarstava, na slavi kd ujaka uvek sedim sa načelnikom voćarskog departmana na poljoprivrednom fakultetu, on kaže da je evropa toliko daleko otišla u tehnologiji ,da je to za nas jednostavno nedostižno

Подели на овим сајтовима

Ja živim u Vovodini, ovde nisu u stanju da iskoriste kanale za navodnjavanje, koje je još MArija Terezija napravila.

Stočni fond u Srbiji je danas, kao što je bio 1910 ...

U najbukvalnijem smislu , mi smo više od 100 godina unazad.

Što se tiče voćarstava, na slavi kd ujaka uvek sedim sa načelnikom voćarskog departmana na poljoprivrednom fakultetu, on kaže da je evropa toliko daleko otišla u tehnologiji ,da je to za nas jednostavno nedostižno

И шта ти као студент пољопривредног факултета мислиша да је решење да се наша пољопривреда мало препороди?

Подели на овим сајтовима

И шта ти као студент пољопривредног факултета мислиша да је решење да се наша пољопривреда мало препороди?

Prvo, naša poljoprivreda ne sme malo da se preporodi, ona mora maksimalno da se preporodi.

Ako je maskimalno, onda slede maksimalna ulaganja novca,znanja, rada ...

Veliki problem države Srbije je ljudski resurs.

Moj drugar je radio u ministarstvu poljoprivrede, i kada je trebao da izvodi neke projekte imao je jedini problem sa ljudima.

Evropska unija je dala pare, projekat je postojao ali nije bilo čoveka to da izvede...

Подели на овим сајтовима

Moj drugar ima farmu svinja, i jednom mi kuka, brate,kupiću kombi i zaposliću samo Madjare iz obližnjeg sela,oni su ljudi vredni i pošteni,sa ovim našim Srbima više nikako na kraj ne mogu da izadjem...

Да, народ у србији је јако непоштен постао. Не верујемо једни другима и не знамо предности сарадње. То и јесте главни проблем народа у Србији.

Превараната има свуд, али у србији баш гледају и за ситно да те заврну.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...