Jump to content

Опијање греховима ближњег - несвесност својих падова

Препоручена порука

Еталон је поставио Господ. Ко је без греха нека баци камен.  Можемо заправо само дати конструктиван савет или препоруку, уз ограду да можда и нисмо у  праву.

И сад, то је лакше знати него спровести...

Најбоље је да саветујеш некога тако што му испричаш о нечијем искуству...то може бити и твоје лично искуство али боље је из наведених разлога да се представи као искуство тамо неког лика...јер увек је тамо неки лик бољи него ови овде...ако ме разумеш  :D

Подели на овим сајтовима

Да...а при том и ту треба бити опрезан. Што рече, некад је фора у томе са ког места говориш...и не видимо сви исто.

Нпр, ја са мојих 158 цм имам сасвим другу перспективу света око себе него неко од 198 цм....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да...а при том и ту треба бити опрезан. Што рече, некад је фора у томе са ког места говориш...и не видимо сви исто.

Нпр, ја са мојих 158 цм имам сасвим другу перспективу света око себе него неко од 198 цм....

visoki da se ostave na miru :D

:)

pa dobro, rekao sam mjesto, pri tome sam mislio na trenutnu poziciju konsiljerea.

Ukoliko nije u centru, oboje će se vrtjeti na periferiji

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

централна и висинска компетенттност, да су покривене све координате па и тад постоји вероватноћа грешке 95%

Подели на овим сајтовима

Као и фреквентност давања таквих "савета", и опсег деловања.

Подели на овим сајтовима

Зато што ти пише изнад аватара Не мисли да оде.

Подели на овим сајтовима

Mislim da ste obuhvatili sve :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...