"Tamo daleko" Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 27, 2017 Пријави Подели Написано Март 27, 2017 ovo moze i za na svadbu, skroz je ok Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Juanito, Милан Ракић, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Милан Ракић, AnaLaz, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=pfTkBeN1aaY Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 пре 20 минута, Данче* рече Милан Ракић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 @Juanito odlično momak peva! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Мој земљак... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 пре 1 сат, Данче* рече Да л' има неки емотикон што разбије чашу? Данче* је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 "Примењена" есхатологија... Данче* and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 пре 19 минута, AnaLaz рече Да л' има неки емотикон што разбије чашу? Šteta, nema.. Милан Ракић and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 20, 2017 Пријави Подели Написано Јул 20, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука