Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 @Zvonik smiri se pod hitno ... Imas super avatar i voleo bih jos da ga vidjam ...popravlja mi raspolozenje ... a ako nastavis ovako neces dugo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 И ја бих рекао да је Слоба трол. Брига за народ са једне стране (Хоће ли се ико спасти?), а са друге (Народ је стока!). Прво да се привуче пажња темом, а онда паљење масе. Флејмер рекао бих. Баба, Биљана, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 И ја бих рекао да је Слоба трол. Брига за народ са једне стране (Хоће ли се ико спасти?), а са друге (Народ је стока!). Прво да се привуче пажња темом, а онда паљење масе. Флејмер рекао бих. Овај ме вређа, назвао ме је тролом, егоцентриком и флејмером. Може опомена и црвена слова за њега? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Razumem ja tebe, ali napisi da je to tvoje misljenje, jer Crkva ipak veli drugacije... Realnost demantuje to sto mi osporavas, brak kao cin nije garant ljubavi, najobicnija logika je u pitanju, nema sta da se mudruje. Ja to tako i shvatam i ne vidim da se kosi sa ucenjima Crkve, cak naprotiv, jer da ponovim, pricam o sustini. Cesto se desava da dvojica naizgled pricaju suprotne stvari, a ustvari misle na isto. Kljuc je u razumevanju. I povod je bilo pitanje o odnosima pre braka, a po tom pitanju su ljudi podeljeni, ja sam naravno izneo svoje vidjenje. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Шта сам сад скривио? А ово црвена слова, то пишете кад сте љути? Оргинално, то ми се свиђа. Зелена кад сте расположени? Svaka naredna poruka ovog tipa je nova opomena. Jos dve i adios... pa posle kazi da nisi upozoren na vreme. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Realnost demantuje to sto mi osporavas, brak kao cin nije garant ljubavi, najobicnija logika je u pitanju, nema sta da se mudruje. Ja to tako i shvatam i ne vidim da se kosi sa ucenjima Crkve, cak naprotiv, jer da ponovim, pricam o sustini. Crkva uopste ne uci da je brak garant ljubavi, ne znam gde si to nas`o, al` nije tacno. Crkva uci o braku nesto sasvim drugo, izuzetno duboko i promisljeno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Razumem ja tebe, ali napisi da je to tvoje misljenje, jer Crkva ipak veli drugacije... Црква што шта вели, разне контрадикције се ту дешавају. На пример, у Символу Вере каже да постоји само једна Црква и Христос је говорио о једној Цркви, а онда наши патриајрси спомињу некакве сестринске Цркве. То је збуњујуће. Ако то неко може да објасни, био бих пресрећан. Иначе кад упаднем у дебате на енглеском са римокатолицима, док ја браним Православље, он ми каже, али твој васељенски патријарх признаје папу, и шта онда ја да му кажем? Како ја да браним достојанство Православне Цркве, ако мој првак иде около и клања се архи-јеретику и дружи се са њим? Онда стварно испадам лудак. Ево сад сам и зилот, то је друга опомена или одмах црвени картон? Овде влада страховлада и диктатура. А после Слобу оптужују да је диктатор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Овде влада страховлада и диктатура. Za Slobu je to manje-vise prirodno okruzenje, tako da nema sta da brines... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 И ја бих рекао да је Слоба трол. Брига за народ са једне стране (Хоће ли се ико спасти?), а са друге (Народ је стока!). Прво да се привуче пажња темом, а онда паљење масе. Флејмер рекао бих. Ma OK, vidim to, ali ipak mora da postuje malo reda kao i mi ostali... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Navikli smo se .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Crkva uopste ne uci da je brak garant ljubavi, ne znam gde si to nas`o, al` nije tacno. Crkva uci o braku nesto sasvim drugo, izuzetno duboko i promisljeno... Nisam rekao da Crkva uci da je brak garant ljubavi, citaj sa razumevanjem, tj. nepristrasno. Dzaba izuzetne dubine i promisljanja ako ljubavi nema, o tome pricam, to je sustina. I zar postoji nesto dublje od Ljubavi? Bog je Ljubav. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Црква што шта вели, разне контрадикције се ту дешавају. На пример, у Символу Вере каже да постоји само једна Црква и Христос је говорио о једној Цркви, а онда наши патриајрси спомињу некакве сестринске Цркве. То је збуњујуће. Ако то неко може да објасни, био бих пресрећан. Иначе кад упаднем у дебате на енглеском са римокатолицима, док ја браним Православље, он ми каже, али твој васељенски патријарх признаје папу, и шта онда ја да му кажем? Како ја да браним достојанство Православне Цркве, ако мој првак иде около и клања се архи-јеретику и дружи се са њим? Онда стварно испадам лудак. Ево сад сам и зилот, то је друга опомена или одмах црвени картон? Sam postavlja pitanja, sam odgovara, ne treba mu sagovornik uopste... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Сад сам Мира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Vrlo uverljivo je blefirao, slično tebi, a predavao se tako da nije dizao u vis samo ruke nego i noge, padajući na leđa... Остави ми супруга на миру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Sam postavlja pitanja, sam odgovara, ne treba mu sagovornik uopste... Заправо одговор нисам добио. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука