Raymond Red Reddington Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Још један доказ...колико је Срба још бољшевика. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Још један доказ...колико је Срба још бољшевика. Шта је то бољшевик, и ко су овде бољшевици? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ко год помисли да је тито било шта друго осим убице. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ко год помисли да је тито било шта друго осим убице. Цео свет дакле? И то није дефиниција бољшевика. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Цео свет дакле? И то није дефиниција бољшевика. Па то није мој проблем... мој проблем је што су бољшевици направили покољ по српским селима... од Козаре...(личка која је Јованку испратила) до старе Србије... п.с то јесте дефиниција бољшевика у Србији „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Цео свет дакле? И то није дефиниција бољшевика. Па то није мој проблем... мој проблем је што су бољшевици направили покољ по српским селима... од Козаре...(личка која је Јованку испратила) до старе Србије... п.с то јесте дефиниција бољшевика у Србији Meni je moja pokojna baba Stoja iz sela Rasavci ispod Kozare pricala da je ona vidjala ustase i cetnike zajedno. Kako se ovo uklapa u tvoju skiku? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Meni je moja pokojna baba Stoja iz sela Rasavci ispod Kozare pricala da je ona vidjala ustase i cetnike zajedno. Kako se ovo uklapa u tvoju skiku? мени је ујчевина са козаре немам шта да уклапам.. знам... личка је напустила козару пар дана пред напад усташа...и оставила нрод... а усташе су рацију провукле као вежбу за источни фронт...јер немака команда није дала да кољу Србе... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Као што ми се скоро разбила заблуда да Ђока пева о правом петлу, сад сам схватио да Бора не мисли на АЛ Капонеа 8086.gif Da, Bora na nekim mestima mozda malo preteruje u osudi, ali je u ovom stihu pogodio: Vuk'o si na svoju stranu negde prema Vatikanu Al Kapone prijatelje si za dzabe ubij'o k'o bubasvabe Al Kapone javor је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Не знам у којој си ово историји пронашао... Cinjenica je da u pojedinim mestima u Srbiju su se partizani udruzivali sa nacistima i napadali cetnike. I to nije nikakva tajna. Kao sto su i cinjenice kako su prosli cetnici posle drugog svetskog rata naravno i tokom njega,a kako ustase koje su vecinom se izvukle. Kao i kakav je odnos Tita bio sa KC i vatikanom a kakav sa SPC. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Cinjenica je da u pojedinim mestima u Srbiju su se partizani udruzivali sa nacistima i napadali cetnike. I to nije nikakva tajna. Kao sto su i cinjenice kako su prosli cetnici posle drugog svetskog rata naravno i tokom njega,a kako ustase koje su vecinom se izvukle. Kao i kakav je odnos Tita bio sa KC i vatikanom a kakav sa SPC. Исто као и што је чињеница да су се ти исти који су себе звали четницима (поједини) такође удруживали са нацистима којекуде па опет ударали на Србе у партизанским редовима... Али моје питање упућено Јаши је било, односно издвојио сам из његовог коментара његову тврдњу, где је то Броз имао сарадњу са усташама, тј. на којем извору он заснива ту своју тврдњу. Исто као и код твог става, са осталим из његове поруке се слажем... Дакле, и сам сам читао и упознат сам са његовим учешћем у тзв. "Вражјој дивизији" током првог рата (када су чинили злочине код мене у Мачви), и његово деловање у Краљевини и револуцију чији је крајњи циљ био инсталисање новог друштвеног уређења и Космет, и МАСПОК и што ти помену Ватикан и све што поменусте... Али просто ето интересује ме, где је то Броз сарађивао са усташама, односно откуд Јаши сазнање да је био у коалицији са Антом Павелићем... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Као што ми се скоро разбила заблуда да Ђока пева о правом петлу, сад сам схватио да Бора не мисли на АЛ Капонеа Како мислиш , не пева о правом петлу ? Милан Ракић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Он је био комуниста као што су ови наши демократе. Да се не лажемо, имали смо социјализам много више од комунизма. Да се не лажемо то је био комунизам марксистичке школе као у Русији и Румунији. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Како мислиш , не пева о правом петлу ? Мене рекоше другарице да је о .... нечем другом, кад сам запитао зар није о петлу. рекоше ми да сам опатица гледали ме у чуду feeble and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Да се не лажемо то је био комунизам марксистичке школе као у Русији и Румунији. Можда у теорији и јесте тако био замишљен, али је пракса показала да ипак, без обзира на тезу, систем који је био владајући у бившој нам држави, ипак је давао више слободе, како год га анализирали, но што је био случај у поменутим земљама... bora је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Мене рекоше другарице да је о .... нечем другом, кад сам запитао зар није о петлу. рекоше ми да сам опатица гледали ме у чуду Пфффт, шта жене знају ... Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука