Драган Јашић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uvyCFyEyWnE Мислио сам да само кажем ГОСПОДЕ ОПРОСТИ ИМ НЕЗНАЈУ ШТА РАДЕ ! Али сам морао и да додам овај јутјуб клип што је Немања већ поставио . Рекао сам и нећу више понављати Да Србима никада неће бити добро или боље све док тог хоштапера стављају у уста и коментаришу га ! Стварно треба ширити по друштвеним мрежама овај клип и да сваки АЛИ СВАКИ Србин да види и дуууууууууубоооооооокооо се замисли над тим ! ПРЕШТАЈТЕ МЕНИ ГРЕШНОМ . Dragi and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Brate Jaso, samo da te podsetim da vikanje nije dozvoljeno u forumskim razgovorima. Koristi normalna slova i normalne znake za interpunkciju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Brate Jaso, samo da te podsetim da vikanje nije dozvoljeno u forumskim razgovorima. Koristi normalna slova i normalne znake za interpunkciju... Извињавам се заиста! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ima li se peticija da se smakne ona kuća cveća? Ja bih Broza inače u raketu zemlja-zemlja i direktno u Zagreb... Dali ste nam ga, evo vam ga nazad! Ма питање је уопште да ли је заиста тамо! Већ сам написао у теми "Dan oslobođenja Beograda" да су нас хоштапери до последњег тренутка вукли за нос и не само нас него и цели Свет. Ја смем да се закунем да он није ту сахрањен ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Шта је ово, сто му Лењина Караконџула and javor је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Tита кривим јер ми је ђедове побио. Он и његова КПЈ. Да му и опростим што ми је крај испаштао јер није хтио да изда краља, јер није хтио вјеру да изда, јер је славу славио.. ма да му и некако опростим што је одводио моје ђедове на голи оток, али што их побише, што на зиданом мосту, па им се гроба не зна, а што после рата, па их оставише псима. Е то му мој отац није опростио, па не могу ни ја... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Tита кривим јер ми је ђедове побио. Он и његова КПЈ. Да му и опростим што ми је крај испаштао јер није хтио да изда краља, јер није хтио вјеру да изда, јер је славу славио.. ма да му и некако опростим што је одводио моје ђедове на голи оток, али што их побише, што на зиданом мосту, па им се гроба не зна, а што после рата, па их оставише псима. Е то му мој отац није опростио, па не могу ни ја... Не можеш то да му опростиш. Моја ситуација је потпуно другачија. Мој дедови су били у партизанима. Од једног имам и споменицу. Други је говорио мом оцу(за време Тита) да би тада пре ишао у четнике јер је заклетву дао краљу. Причали му како су партизани давали неке безвредне папире за отето... како су се сви молили Богу кад припуца... Али нико од мојих није страдао од Комуниста. Међутим, како на Тита гледаш уопште, ван тих личних трагедија. Титова политика се доста променила до оне коју је водио док је био уз Стаљина, од оне када се окренуо од Совијета и приклонио Западу. Глобално гледано Тито је био прави миротворац. Мирио је народе и балансирао међу зараћеним странама. То је велика ствар на светском нивоу. Можда је спречио велике жртве и трагедије по свету. Са друге стране наш народ је доста оштетио. Али ови садашњи су гори. Уништавају нас теритотријално, морално и економски више од Тита. Једино што имамо слободу вероисповести, то стоји. Велилка је ствар та верска и национална слобода, српски идентитет. Тешко је бити "судија" према Титу. Много је учинио и зла и добра. Био је светска личност. Не блоковска, него светска. Изнад блокова. Тек ће историја откривати истину о њему. Али само Бог може донети праву пресуду. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Kakav mirotvorac? Koji rat je on prekinuo? Osim, naravno, onog kog je i pokrenuo, u Grckoj. I taj rat je prekinuo stoga sto su ipak grcki komunisti odabrali Staljina, a ne njega. Inace je bio na dobrom putu da Jugoslaviju dovede do granica Dusanovog carstva, sto Staljin nije dozvolio. Poceo da pravi na balkanu savez komunistickih republika, nesto kao SSSR, i to ratom. Ali naravno, nije imao dovoljno vojnicke snage, posto je pobio ogroman broj srba, a ono sto je ostalo, njemu verno, je bilo malo da bi "oslobadjalo" Albaniju i Grcku. On je bio samo jedan veliki madjionicar, opsenar, iluzionista, i to preambiciozni. Mada se moze gledati, na spoljnom planu, da je bio samo pion jacih sila. Citava ta kao nezavisnost Jugoslavije je bila iluzija, kao i sama Jugoslavija. A takodje i ti Nesvrstani, nisu bili vojni savez, nisu imali vojnu silu, da bi mogli bilo sta da promene na globalnom planu. Isto tako iluzija, razlog za bespotrebne manifestacije, predstave. On je mirotvorac koliko i Toma Nikolic, i Boris Tadic. Sve mirotvorac do mirotvorca. Драган Јашић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Meni je jedan deda bio u cetnicima, po majci, ni danas mu se ne zna grob a sa oceve strane su bili u pratizanima ... To nista ne menja na stvari da je tito bio dobar dtzavnik i da je ocuvao Jugoslaviju sto je bilo u interesu svih naroda. Sa druge strane oistetio je Srbe sa podelama po republikama dok je srbiju podelio sa autonomijama. Ina on i dobrih i losih strana kao i svi ... A zlocine cine svi i svi su ih cinbili, da su cetnici pobedili streljali bi i oni kao partizani, bez razlike ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Moj deda je prvo bio u cetnicima,pa je onda mobilisan za partizane. Posto je poznato bilo da je bio u cetnicima spasila ga je od sigurne smrti i odlaska u prve linije Sremskog fronta kao sto se cinilo sa takvima,to sto je bio ranjen. Onda se vratio u selo,medjutim po zavrsetku rata nekoliko meseci je proveo u jednom rovu krijuci se od partizana,samo nocu malo je odlazio kuci. Umro je u 95 godina,veoma posten,kome recimo nije bilo tesko do negde pred kraj zivota da ustane nocu u 2h i zaputi se u manastir koji je udaljen dosta da bi stigao na liturgiju u 7h. Dodje kod nas u Beograd i nema dede,on ladno peske ode do kalenica,knez mihajlove i vrati se iako nije u Beogradu bio cesto. Sta hocu da kazem da baron upotrebio jednu stvar koju svi upotrebljavaju i da su cetnici pobedili i oni bi tako,kako moze biti bilo ko siguran? Ne moze jednostavno. To je isto ko tvrditi da nije Hitler pobedio ko zna ko bi vec u ime Nemacke poveo svetski rat. To se jednostavno ne moze znati a tim konstatacijama se izjednacavaju cetnici sa partizanima. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Можда је спречио велике жртве и трагедије по свету Опет ја о том злотвору, али наравно да је спречио "велике жртве и трагедије "зато што нису били у питању Срби већ тамо неки ..... МОРЕ ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Sta hocu da kazem da baron upotrebio jednu stvar koju svi upotrebljavaju i da su cetnici pobedili i oni bi tako,kako moze biti bilo ko siguran? Ne moze jednostavno. To je isto ko tvrditi da nije Hitler pobedio ko zna ko bi vec u ime Nemacke poveo svetski rat. To se jednostavno ne moze znati a tim konstatacijama se izjednacavaju cetnici sa partizanima. Nisu Tito i komunisti oizmislili odmazdu. To postoji od kada je sveta i veka. Evo da nista dalje ne trazimo pogledaj Srebrenicu. Muslimanu klali i ubijali Srbe, posle dosli Srbi i naplatili ... Ista stvar je bila i posle drugog svetskog rata .. samo sto je tada bilo "klasno" ubijanje a ovo u Bosni "nacionalno" ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Broz je bio glumac i ništa više. Nije bio političar, nije bio vođa, nije bio vizioner, čak i ne znamo da li je bio pravi Broz - jedino je glumio svoju ulogu, dok su drugi odlučivali i vodili politiku. Bio je u interesu velikih sila koji su u Jugoslaviji postavili tampon-zonu između zapada i istoka - isto su uradili u Austriji i Skandinaviji, samo u drugoj fori (neutralnost itd.) - da bi se smanjio rizik trećeg svetskog rata time što se ne bi imala direktna granica ovih dva bloka. Jedino iz ovog razloga su komunisti došli na vlast u Jugoslaviji koja je bila uvek zavisna od velikih sila, i jedino zbog toga su bili tolerisani odnosno podržavani. Sve je bila samo gluma, a narod su lagali, i mnogi su poverovali u taj film oji se zvaše Broz i komunisti i komunistička Jugoslavija kao najbolja i najperfektnija država na svetu, koja je oterala istok (Ruse) i koja daje otpor zapadu (ravnopravna sa Amerikom). Danas više ne sedimo u pre-dimenzionalnom bioskopu (masovna politička propaganda) i gledamo film, nego vidimo realnost. Jugoslavija nije bila više u interesu, ergo su je velike sile ukinule, prosto i brzo za svega godinu dana i kraće, i oni koji su se na vreme opredelili na pravu (tj. jaču) stranu nagrađeni su, drugi pak kažnjeni. Pa recimo Milosevicu svi zameraju upravo suprotno od toga sto si pomenuo, umesto da je gledao interese drzave on se kluncio i gurao prst u oko "silama" ... A ne valja ni kada radis kako silama odgovara ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Тито је обичан убица и пиун страних обавештајних служби... разбијо је Србију колико је могао.. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Проблем са Албанцима нам је управо он наместио.Забранио повратак Србима на Космет после рата,а отворио границе за шиптарске хорде и њихов долазак у јужну Србију. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука