RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 da si ti ziv i zdrav to je odavno odneseno iz srbije,mozda rada bolje zna Ако то стварно мислиш, а не да си плаћен да то причаш, онда си трагично необавештен. А ја овамо мислио да проучаваш те ствари... Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 da si ti ziv i zdrav to je odavno odneseno iz srbije,mozda rada bolje zna Дејане друже, мени је сумњив и мост у Матарушкој бањи, тј. пилон на њему... А ти си из тих крајева. Поведи рачуна... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Дејане друже, мени је сумњив и мост у Матарушкој бањи, тј. пилон на њему... А ти си из тих крајева. Поведи рачуна... Чекај, брате, шта је оно горе на врху, оно што је окренуто на обе стране, а личи на осветљење, само што нигде није уземљено? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Sutra cu ja otvoriti neku slicnu temu, ne brini Ko da ceka do sutra .... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Чекај, брате, шта је оно горе на врху, оно што је окренуто на обе стране, а личи на осветљење, само што нигде није уземљено? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Чекај, брате, шта је оно горе на врху, оно што је окренуто на обе стране, а личи на осветљење, само што нигде није уземљено? Примопредајна антена! Само маскирана. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Примопредајна антена! Само маскирана. Па то брате, знам да си био при војсци и да се разумеш у ту западну шпијунску технику. А реци ми, јел то баш зрачи, сме ли да се иде овим мостом? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Па то брате, знам да си био при војсци и да се разумеш у ту западну шпијунску технику. А реци ми, јел то баш зрачи, сме ли да се иде овим мостом? Ja sam presao nekoliko puta i nije mi bilo dobro. Tek kada sam nabavio indijansku mrezu za snove malo sam se sredio. To me iscupalo iz ralja nemani .. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Па то брате, знам да си био при војсци и да се разумеш у ту западну шпијунску технику. А реци ми, јел то баш зрачи, сме ли да се иде овим мостом? Па још се испитује, али су досадашњи резултати показали да има чак и неких позитивних ефеката.. Нарочито на кориснике услига овог бањског лечилишта RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ja sam presao nekoliko puta i nije mi bilo dobro. Tek kada sam nabavio indijansku mrezu za snove malo sam se sredio. To me iscupalo iz ralja nemani .. Нећу те паганске ствари! Ако је стварно опасно, да одем код попа да ми да неку хамајлију, ил да узмем црвену бројаницу да је носим око руке, или код оне жене што гледа у православне иконе и све ти одмах каже. Те индијанске враџбине су проклете! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ja sam presao nekoliko puta i nije mi bilo dobro. Tek kada sam nabavio indijansku mrezu za snove malo sam se sredio. To me iscupalo iz ralja nemani .. Јед` ал` да л` си прошао испод њега некада... Мислим испод лука... У "Веселом спусту" нпр... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Па још се испитује, али су досадашњи резултати показали да има чак и неких позитивних ефеката.. Нарочито на кориснике услига овог бањског лечилишта Ма џаба ти свако испитивање, не бих се ја зезао. Не бих сад прошо овде дукат да ми даш! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Нећу те паганске ствари! Ако је стварно опасно, да одем код попа да ми да неку хамајлију, ил да узмем црвену бројаницу да је носим око руке, или код оне жене што гледа у православне иконе и све ти одмах каже. Те индијанске враџбине су проклете! Najsigurnije je da ti hodza napravi zapis pa da nosis oko vrata ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 RYLAH, ja da sam se tako danas podsmevao i rugao,vredjao kao ona histericna rada,bio bi banovan,zatvorili mi temu pa se sad rugaju,hvala, ja sam sa temama zavrsio,dok mi se ne vrati ova. velika je nepravda i ovde,nema veze,smej te se imate pravo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 cemu li se ti muko smejes,ti si tek sad ukapirao da je owslobodjen beograd,o tome se pisalo 1945 god. da si ti ziv i zdrav ) ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука