Jump to content

Ljajić: Moramo da dozvolimo promet GMO

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Знамо како код нас функционише држава и законодавство и не сумњам да би код нас овакви закони прошли. 

Зато сматрам да је у том циљу паметније превентивно деловати.

Pa ne možeš tu da "preventivno deluješ" zabranom trgovine. Ako pođeš od toga da će se propis o obaveznom obeležavanju GMO rutinski kršiti, onda moraš i da pođeš od toga da će se i propis o zabrani trgovine rutinski kršiti.... ako pođeš od toga da će jednog dana ukinuti obavezno obeležavanje, isto tako će ukinuti i zabranu trgovine... jednostavno, te dve stvari nisu nužno međuzavisne...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa ne možeš tu da "preventivno deluješ" zabranom trgovine. Ako pođeš od toga da će se propis o obaveznom obeležavanju GMO rutinski kršiti, onda moraš i da pođeš od toga da će se i propis o zabrani trgovine rutinski kršiti.... ako pođeš od toga da će jednog dana ukinuti obavezno obeležavanje, isto tako će ukinuti i zabranu trgovine... jednostavno, te dve stvari nisu nužno međuzavisne...

Свакако је извесно и да се трговина ГМО већ обавља у Србији насупрот садашњем закону и што неки кажу, ми већ једемо такве производе а да и не знамо...то не значи да сада треба да легализујемо тај криминал, већ да закон спроводимо оштрије...или за почетак да почнемо да га спроводимо уопште. 

Ово што госн министар сада ради, по мом мишљењу и јесте легализација њихових криминалних радњи...

Подели на овим сајтовима

Свакако је извесно и да се трговина ГМО већ обавља у Србији насупрот садашњем закону и што неки кажу, ми већ једемо такве производе а да и не знамо...

Izvesno je i da se ubistva i kradje cine nasuprot danasnjem zakonu. Sve sto si rekao, da se u nekoj meri - zakon krsi. Dobro i? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Izvesno je i da se ubistva i kradje cine nasuprot danasnjem zakonu. Sve sto si rekao, da se u nekoj meri - zakon krsi. Dobro i? 

Овде је тема изјава министра да МОРАМО да прихватимо трговину ГМО производима....

Добро и?

Ово што госн министар сада ради, по мом мишљењу и јесте легализација њихових криминалних радњи...

Добро и?

Иди умиј се.

Подели на овим сајтовима

Овде је тема изјава министра да МОРАМО да прихватимо трговину ГМО производима....

Добро и?

Ja i dalje ne vidim sta je konkretno tebi problem u prihvatanju trgovine gmo proizvoda osim hipoteze da ces ti nekako biti prinudjen da jedes gmo. I uz to hipoteze da ti to nekako skodi.

Подели на овим сајтовима

то не значи да сада треба да легализујемо тај криминал, већ да закон спроводимо оштрије...или за почетак да почнемо да га спроводимо уопште.

Јасно ко дан.То би се и десило да је однос снага другачији.

За сада,а кад кажемо нешто попут овога,испадамо блесави и #"/$%".

Само блинкају МИ МОРАМО,МИ МОРАМО, МОРАМО ТАКО ИЛ НИКАКО.

Милосављевићу,... ГМО храна је хипотетички - храна,...зар ти то не знаш?

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Милосављевићу,... ГМО храна је хипотетички - храна,...зар ти то не знаш?

Ne razumem pitanje a i nije ni bitno previse. Vidim po tvojim ostalim postovima da nam diskusija ne bi bila plodonosna. 

Подели на овим сајтовима

Ja i dalje ne vidim sta je konkretno tebi problem u prihvatanju trgovine gmo proizvoda osim hipoteze da ces ti nekako biti prinudjen da jedes gmo. I uz to hipoteze da ti to nekako skodi.

Не видиш или "не видиш", зато што си слепац или зато што си безобразан.

Подели на овим сајтовима

Јасно ко дан.То би се и десило да је однос снага другачији.

За сада,а кад кажемо нешто попут овога,испадамо блесави и #"/$%".

Само блинкају МИ МОРАМО,МИ МОРАМО, МОРАМО ТАКО ИЛ НИКАКО.

Ma jok... ne moramo uopšte tako... a moramo tako samo AKO želimo da uđemo u STO, pošto je to u skladu sa pravilima STO...

Možeš ti da se ljutiš što te košarkaški sudija tera da ne šutiraš loptu nogom, ali ako želiš da igraš košarku, takva su pravila i tvoja ljutnja je besmislena...

Pri čemu, za razliku od košarke koja ima arbitrarna pravila, ovo pravilo STO je sasvim logično, budući da ta organizacija promoviše slobodnu trgovinu a ti zabranjuješ trgovinu određenog proizvoda.

Tačnije, moraćemo tako sve jedno ako mislimo uopšte da trgujemo sa zemljama koje proizvode GMO... za sada nam se toleriše jer smo mali i nebitni i jer i ovako jedva preživljavamo... međutim, u svakom trenutku bi bilo koja zemlja koja proizvodi GMO proizvode mogla sasvim opravdano da zabrani uvoz bilo kog proizvoda iz Srbije, kao meru reciprociteta, jer mi zabranjujemo uvoz njihovih proizvoda...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Добро и?

Добро и?

Иди умиј се.

:))  :))  :))  :))

Sada ce on tebi sve lepo da objasni .... tacku po tacku ...

:))  :))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron

Иако сам ти дао амин, морам те критиковати.

Ниси му одговорио на његова питања и дао примере и сада ће због тога мислити да је у праву.

Одговори човеку.

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron

Иако сам ти дао амин, морам те критиковати.

Ниси му одговорио на његова питања и дао примере и сада ће због тога мислити да је у праву.

Одговори човеку.

Sada sam u nekok guzvi, odgovoricu mu kasnije....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...