Manolis Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Da li ih ima kod vas ili su okupirali samo moju kuću??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Kako ih nema. Donete kod nas kao insekti koji bi jeli druge insekte u staklenim bastama. Odatle pobegle i sad su nam pune kuce ovih stetocina sa bliskog istoka. Sto je najgore takodje se hrane domacom bubamarom i prete joj istrebljenju. Ako se nesto ne preduzme bubamara sa ovih prostora bice istrebljena vrsta. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Stvarno su gadne feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Има брате, свих боја. Неки људи кажу да хоће и да угризу... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ja sam jednu "popio". Bila je u kafi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ja sam jednu "popio". Bila je u kafi. Две кашике љутог ајвара и решен проблем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука