Гости Guest - . . .- Написано Октобар 16, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Имају, поред мобилне апликације и одличну десктоп апликацију (Вибер) WhatsApp имам, али готово је не корстим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 da, oba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 imam oba,uglavnom samo viber koristim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 16, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Јесте ли испробали десктоп апликацију? Мени је екстра, у многим сегментима боља од Скајпа. Важно је да убаците ваш мобилни број и ето... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Јесте ли испробали десктоп апликацију? Мени је екстра, у многим сегментима боља од Скајпа. Важно је да убаците ваш мобилни број и ето... Да, Viber за десктоп (као и за мобилни) је што се тиче позива практичнији од Skype-а. WhatsApp слабо користим. Она Google Hangouts екстензија за Chrome је исто јако корисна, само није толико популарна као Skype па и њу мање користим, иначе ми је једноставније тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука