Crveni Baron Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Mozda rumuni nisu dosli jer su imali priblema sa carinicima... DYNABLASTER, Драгана Милошевић and feeble је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Чуди ме за Румуне.. Историјски са њима нисмо никада имали проблема... Шта се њима дешава немам појма... Па није тачно ... ово пишем, најмање пети пут на форуму ... Када је Павелић формирао тзв ''Хрватску православну цркву '' потпуну државну и неканонску организацију..налик овој ''мпц'' коју имамо у БЈРМакедонији ... Једини који су то накарадно усташко чедо признали били су румуни ... ! Чак су и неке клирике давали за исту .. колико да се зна, и да одужимо дуг Истини .. Тако да ... митологија је једно а реалност друго ..скроз .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Па није тачно ... ово пишем, најмање пети пут на форуму ... Када је Павелић формирао тзв ''Хрватску православну цркву '' потпуну државну и неканонску организацију..налик овој ''мпц'' коју имамо у БЈРМакедонији ... Једини који су то накарадно усташко чедо признали били су румуни ... ! Чак су и неке клирике давали за исту .. колико да се зна, и да одужимо дуг Истини .. Тако да ... митологија је једно а реалност друго ..скроз .. Знаш....када видимо да су нас немци и аустријанци убијали у гасним коморама и логорима, хрвати по логорима, бугари по улици, комунисти по логорима... тај румунски "злочин" ми дође као комедија.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Па ишла сам на свадбу. feeble је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука