Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 http://vidinskamitropoliya.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 С тържествена света Литургия отслужена в Ниш бе отбелязано издаването на Миланския едикт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Iskreno da kazem,mislim da sam taj dogadjaj proslave nije tako "odjeknuo" u javnosti,ni priblizno onoliko koliko bi trebao,s obzirom da je u pitanju jubilej Hriscanstva.Sta li je u pitanju,nezainteresovanost naroda,neobrazovanost,necrkvenost...verovatno od svega pomalo.Sve je nekako predstavljeno vise kao predstava,kao neki koncert.Malo je zalosno da prosecna folk zvezda u ovoj zemlji moze da skupi vise ljudi. badenac and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Реконструкција владе. То је догађај од највеће важности у српским медијима. Није битно ништа друго. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Тако је Марти. Рекао је да НИКО није био из појединих Цркви. НИКО се не односи на ПОГЛАВАРЕ. Када је објављено да је било и из Антиохије и из Бугарске итд. онда је почео да врда. А за саопштење Цркве је рекао да није видео и да је очигледно измишљотина, тј. да господин Радосављевић (како Зајрон рече) лаже. Kad sam ja napisao da je nešto izmišljotina? I da gospodin Radosavljević laže? Ne postoji nikakav moj post gdje bi riječ laž i ime gospodina Radosavljević bili spomenuti zajedno u istoj rečenici. Stvarno se pitam o čemu ja s vama tu raspravljam, svakom na svijetu je jasno kao dan da se kao uzvanice spominju najviši moguće postavljeni poglavari a delegacije se podrazumijevaju jer bi im oni trebali biti na čelu. To je isto kao kad bi nekom na svadbu koji me pozove za kuma potražio u zamjenu nekakvog prvog što ga nađem i poslao tamo umjesto sebe. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Bugasrki patrijarh nije mogao jer je bolestan, bio je ili je još, samo znam da je imao ozbiljnih srčanih problema i to su delagati Bugarske isto to rekli! Rumunski nije bio niti su poslali delegacijku - prvo zbog toga što je o.Marko sam napisao zašto, a drugo - zato što su ovi sami za sebe organizovali svoju proslavu Milankog edikta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Марти нема потребе за детаљним објашњењем. Већ сам објавио ЧИТАВ списак са појединачним именима КО је био и из КОЈЕ патријаршије, архиепископије и сл. За тај СПИСАК је Зајрон рекао да је ЛАЖ. nana and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 @@marko_13, Čak i tak spisak nije potpun jer su u toku proslave došli još episkopi pomesnih crkava...to sam u jednom postu naveo nekoliko imena, verujem da će u izveštaju biti napisan ceo spisak svih gostiju. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Као што сам рекао - Зајрона боли што је Црква била окупљена СВА на једном месту, а римокатолици ни своје пријатеље расколнике, парасинагоге и разноразне псведоцркве нису могли на Чаир да доведу. nana је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Je li zajron to utreniran? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Неке злонамерне коментаре као да пишу хијене, а не православни хришћани. Odahviing, Jakov Edeski and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Kad sam ja napisao da je nešto izmišljotina? I da gospodin Radosavljević laže? Ne postoji nikakav moj post gdje bi riječ laž i ime gospodina Radosavljević bili spomenuti zajedno u istoj rečenici. Stvarno se pitam o čemu ja s vama tu raspravljam, svakom na svijetu je jasno kao dan da se kao uzvanice spominju najviši moguće postavljeni poglavari a delegacije se podrazumijevaju jer bi im oni trebali biti na čelu. To je isto kao kad bi nekom na svadbu koji me pozove za kuma potražio u zamjenu nekakvog prvog što ga nađem i poslao tamo umjesto sebe. Лупаш ..и не желиш да се смириш него пролупаваш .. Није то исто! ... као што ти пишеш у овом што сам болдовао .. Лупаш и злонамерно то чиниш.. а разлог вероватно ни сам незнаш ... Бугарски патријарх има сметње са срцем .. дошла је највиша делегација .. крај ... Румуни НАМЕРНО нису позвани ... иако су све чинили преко политичара да буду ''позвани'' .. до тога није дошло и хвала Богу што није, јер они који раде на цепању и ово мало Јединства (а твоје писање јако иде на ту страну) које имамо, заиста не заслужују да буду позивани на прославе које управо славе то Јединство .. Остаје ти само још да тврдиш да бугарски Патријарг лаже да није мого да дође па послао делегацију, .. мислим ..свака ти част .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Неке злонамерне коментаре као да пишу хијене, а не православни хришћани. To su hriscani u ruhu hijene Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Што не дођоше Румуни? Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Неке злонамерне коментаре као да пишу хијене, а не православни хришћани.Izvini što se neko ne klanja laži. Milion puta zamoljavano pa jednom i drugačije rečeno. nana and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука