Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Ako naslov nije najbolji - predložite da promenim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 На прослави само нису били Румуни и то због спора са јерусалимском Патријаршијом. Дакле, Румуни су се самоизопштили и то је њихов а не наш проблем и брига. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Наслов може бити - ЗАШТО ЈЕ РИМОКАТОЛОЦИМА КРИВО ШТО СУ ОНИ БИЛИ САМИ НА ПРОСЛАВИ, А ВАСЕЉЕНСКА ЦРКВА ЈЕ БИЛА САБРАНА? Raymond Red Reddington, nana, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Nikakvo mišljene, ništa ja ne mjenjam. To znači da nikog od poglavara Rumuna, Bugara i Estonaca nije bio. To što su bile dwelegacije, taman posla pa da još ni one nisu bile! To se valjda podrazumijeva da će biti delegacije. Rumuni imaju patrijarha, Bugari isto, Estonci imaju također nekog svog poglavara te svoje autonomije ili čega.. Pri tako velikim svečanostima, normalno ako nisu zdravstveni razlozi u pitanju i sl, se očekuju poglavari tamo. Ako kažemo da će doći papa onda će doći papa a ne neki pomoćni biskup, ako kažemo da će doći sveštenik onda će doći sveštenik a nećemo umjesto njega slati crkvenjaka ili časnu sestru. Stvar jasna i prosta da jasnija i prostija ne može ni bit, šta ima sad tu toliko nerazumljivog. To nije isto, prvo napisati ... Zayron, on 11 Oct 2013 - 20:20, каже: Nisu bili svi, nije bio niko ispred Rumuna, Bugara, Estonaca itd. pa onda...To znači da nikog od poglavara Rumuna, Bugara i Estonaca nije bio., jel vidiš kakva je razlika, šta si hteo na prvo i na drugo da kažeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Текст који сам објавио се налази на званичном сајту српске Цркве. Да ли то Зајрон говори да српска Црква лаже? Ако је тако онда мора бити банован јер Поуке стоје само иза званичних саопштења СПЦ. Наравно, Зајрона боли то што је васељенска, универзална Црква била окупљена у Нишу, а римокатолици су имали скуп за неколико стотина њихових присталица на Чаиру, што је деловало гротескно. Чак им ни овде, од стране Зајрона, поменути расколници и секташи нису били. O kakvom tekstu je sad riječ, ne razgovaramo o nikakvom tvom tekstu koliko se ja sjećam- I šta tamo piše: Bio pravoslavni patrijarha rumunski? Bio patrijartha bugarski' Bio predstavnik Estonske pomjesne crkvene autonomije? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Текст за који си рекао да ниси нигде видео, а у којем су побројани представници свих помесних Цркви који су били на прослави. Дакле, да ли СПЦ лаже у свом званичном извештају објављеном на ЗВАНИЧНОМ сајту Цркве? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 To nije isto, prvo napisati ... pa onda...To znači da nikog od poglavara Rumuna, Bugara i Estonaca nije bio., jel vidiš kakva je razlika, šta si hteo na prvo i na drugo da kažeš? Pa NARAVNO da se podrazumijeva da mislim na POGLAVARE, na koga bi drugog mislio. To se razumije samo po sebi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 @@marko_13, Oče, zabadava da nešto pišemo...ma kolik nešto pisao , ne šeli da pročita šta zvanično postoji , neka veruje tamo slobodnoj evropi i ostalim izvorima...da je hteo nešto da sznao, pročitao bi direkt na SPC ili ovde što sam sve objavio... Ako treba postavić fotke svih onih pa da vidi, pa i sa sajta Bugarske - sajt mitopolije vidinske... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Текст за који си рекао да ниси нигде видео, а у којем су побројани представници свих помесних Цркви који су били на прослави. Дакле, да ли СПЦ лаже у свом званичном извештају објављеном на ЗВАНИЧНОМ сајту Цркве? ma o kakvim laganjima govoriš, ne spinuj i ne izmišljaj stalno sad iz petnih žila nekakva laganja il da ja lažem ili da SPC laže kad to ovdje niko nije spomenuo i nekakva navodna smetanja, šta meni ima tu šta smetat, kako sam rekao, od moje sasvim usputne primjedbe ste napravili konake Kraljevića Marka. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Martirije, taj članak sam naveo samo kao ilustraciju toga šta pišu nezadovoljni čitaoci. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 @@Zayron, Ti samo ono što se tebi sviđa , to i navodiš a ono što si napisao su sasvim dve različe stvari i kad kažeš NIJE BIO NIKO ISPRED NEKE CRKVE, to znači da niko nije bio a ne samo da se odnosi na Poglavare - nisi konkretno rekao... Dovoljno reći da od strane Bugarske bili su a da si hteo nešto viće da saznaš - saznao bi zašto nisu bili patrijarsi Rumunije i Bugarske ali jednostavno ti ne želiš da čitaš. Estonija pripada Ruskoj i Konstantinopolju - i šta sad , jer bi ti hteo da na nekoj proslavi nastane neki problem da je SPC nekog posebno pozvala? SPC je pozvala sve a sad ko se odazvao - odazvao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Ја сам објавио интегрални текст са сајта спц.рс који је Зајрон прокоментарисао да није видео и да је лаж. Дакле, да ли Зајрон сматра да је званично саопштење СПЦ лаж? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Тако је Марти. Рекао је да НИКО није био из појединих Цркви. НИКО се не односи на ПОГЛАВАРЕ. Када је објављено да је било и из Антиохије и из Бугарске итд. онда је почео да врда. А за саопштење Цркве је рекао да није видео и да је очигледно измишљотина, тј. да господин Радосављевић (како Зајрон рече) лаже. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Evo iz Bugarske... Митрополит Дометиан ще води българската делегация на тържествата в Сърбия02.10.2013 | Filed under: Новини Митрополит Дометиан ще води българската делегация на тържествата в Сърбия Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Дометиан ще оглави българската делегация, която ще представлява Българската православна църква на тържествата в Република Сърбия по повод 1700-годишнината от издаването на Миланския едикт от император св. Константин Велики. Митрополит Дометиан ще бъде придружаван от своя викарий Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий и архимандрит Поликарп, предстоятел на катедрален храм „Св. вмчк Димитър Солунски” във Видин. ------------------------ @@Zayron, jel Bugaska nije imala delegaciju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 http://vidinskamitropoliya.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука