Баба Написано Октобар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Сад више ни таличке немаш до пластиканере. Баш ми показиво сомсед Жолт. Натовари метер куруза и не осетиш никакав напор док тераш. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Октобар 12, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2013 Kaziva mi prijatelj iz Bečkereka na temu o muško-ženskim odnosima i braka...."Moja baba se udavala tri put, i to bogato, i sva tri puta ostala udovica. Sa prvim i tećim mužem bila svega po 3-4 god drugi je izdržao celih 5. Od prvog je nasledila 50 jutara zemlje, drugi bio činovnik u srezu , činovničku penziju dobila, ali je treći bio najblagodarniji, oficir sa golemim stanom u centru Beograda. Pitam ja " od čega su mukice svi tako brzo poumirali?...Baba davala sve po redu...red MASNOG, red SLANOG, red SLATKOG i nikako LJUTO jer veli onda dobivaju šuljove pa obustave da jedu..Dvojica otišla od srčanog udara , a treći se šlagir'o. Баба, Гост, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=knLeN6lMc-4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Sve jedno je u kom živiš gradu, u Parizu il Novome Sadu, Mitrovici,Bajši ili Nišu, Презвитер Дарко Јелић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 18, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2013 Ovo vreme je baš mošlek. Koa da su ove umešale prstiće http://www.youtube.com/watch?v=_0Gk9FcEd3Q Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ова песма ми се врти цело јутро по глави: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука