Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Хајте браћо белој Цркви Српкињица једна мала има их још....сетићу се узпут. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ????? ????? ????? ????? ?? ?? ????? ????? ?? ?????????, `???????` ???? ??????... ???, ??????? ?? ???? ? ?????????. `????????` ?? ?????? ????? ?????, ? ???????? ??? ??????? ????? ??????? ?? ????? ????? ??. ????-? ??? ?? ?? ?????? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Да, Манасијо има јако лепу и сетну мелодију.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Dva Andjela setase Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ??, ???????? ??? ???? ???? ? ????? ????????.... ????? ????? ?????, ???? ?? ???? ??? ?? ??? ?????? ?????, ???? ????????, ?? ??? ???? ????? ? ?????? ????? ???? ???? ????? ?????? ????? ?????. ??? ???? ????? ?????? ??????? ???????? ????? ????? ???????? ??? ????? ????? ?????? ??????, ? ???? ????? ????? ????????? ?????. ....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Dva Andjela setase Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Штета што нема више ових богомољачких песама на интернету... Има нешто, али није то довољно па ми можемо да исправимо ту неправду ако има расположених и озбиљних људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ??, ???????? ??? ???? ???? ? ????? ????????.... ????? ????? ?????, ???? ?? ???? ??? ?? ??? ?????? ?????, ???? ????????, ?? ??? ???? ????? ? ?????? ????? ???? ???? ????? ?????? ????? ?????. ??? ???? ????? ?????? ??????? ???????? ????? ????? ???????? ??? ????? ????? ?????? ??????, ? ???? ????? ????? ????????? ?????. ....... ????, ???? ???????? ?? ??????? ? ? ????? "?????".... ??? ??? ?????? ?????? "????? ??? ???? ??? ????? ????...." ??? ???????? ???? ??? ?? ????? ????? ???? ????????????? ???????(??? ?? ???? ???? 0104_cheesy) ?? "????????" ???????? ?????????......? ??????? ?? ???? ????, ??????, ???????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Мислим да се зове '' Кажи мени ђаче, учениче !'' Ако грешим Агапије исправи ме,јако ми је драга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ?????? ?? ?? ???? '' ???? ???? ????, ??????? !'' ??? ?????? ??????? ??????? ??,???? ?? ?? ?????. ??, ?? ???? ?? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ljudi,totalno ste etno.... 319.gif meni se svidja kad se čita a izmedju neko peva..... neko npr čita psalme a izmedju pevaju... blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje,Bog je Gospod i javi se nama,aliluja! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Цар Лазина песма. Браћо и господо избрани јунаци ево нам се сада приближују данци ... Јербо нису турци ко остали људи то су из азије све зверови љути ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Јербо нису турци ко остали људи prvi,klasičan primer rasizma u istoriji-u nas 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 prvi put je cuh na KiM kad sam isla pre mesec dana, sa nama su ovog puta isla dva ruska jeromonaha, tj jedan rus jedan ukrajinac i oni su je pevali... Carice moja se zove pesma, prelepo, predivno, zaista... Doduse i pesma i atmosfera i sve one svetinje... Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 meni se svidja kad se ?ita a izmedju neko peva..... neko npr ?ita psalme a izmedju pevaju... blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje,Bog je Gospod i javi se nama,aliluja! ?, ? ???? ?? ?? ?????. ? ??? ???????- ??, ?? ????? ?? ?????. ? ???? ?? ????? ????? ?? ?????? ????????? ?? ????????? ? ?? ? ????? ??????????, ??? ?? ??? ??? ?? ??. ??????? ????? ?? ??? ? ??? ???? ? ??????. ? ???? ?? ??? ???? ???????? ?? ??? ????? ? ?? ???? ?? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука