Jump to content

Бојкот хрватских производа ДА или НЕ!?

Оцени ову тему

pokajnik83

Купујете ли хрватске производе?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Купујете ли хрватске производе?

• Не
      20
    • Да
      16
    • Све једно ми је, битан је квалитет и цена
      20

Препоручена порука

Имате реч...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

ja ih bojkutujem odavno bar vecinu ! Jedino kad 0510_music nesto trazi ako mu se svidja onda ne gledam zemlju porekla i za vreme posta trosim u vecim kolicinama Podravkin crveni pasulj i kuvani kukuruz ! Problem je i sa sardinama jer su vecina iz Hrvatske a u svakom slucaju su bolje od onih tajlandskih

Подели на овим сајтовима

Бојкотујем све производе из Словеније и Хрвацке још од њиовог почетка на нашем тржишту.

Али џаба  ми када сам у мањини.

Купујем само здраву кинеску храну( пасуљ, бели лук -онај велки, и тако то.)  0510_music

Подели на овим сајтовима

ja ih bojkutujem odavno bar vecinu ! Jedino kad 0510_music nesto trazi ako mu se svidja onda ne gledam zemlju porekla i za vreme posta trosim u vecim kolicinama Podravkin crveni pasulj i kuvani kukuruz ! Problem je i sa sardinama jer su vecina iz Hrvatske a u svakom slucaju su bolje od onih tajlandskih

??? ?? ???? ??????? , ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?????? ???????? , ? ?? ?? ???? ? ??? ???? ???? 90 ??????????? ?? ??????? ??????? ???? ?? ?????? ? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

??? ?? ???? ??????? , ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?????? ???????? , ? ?? ?? ???? ? ??? ???? ???? 90 ??????????? ?? ??????? ??????? ???? ?? ?????? ? ?????????.

brate kreni sto pre da uplacujes loto ,tebe bas oce
Подели на овим сајтовима

brate kreni sto pre da uplacujes loto ,tebe bas oce

? ???? ?? ???? ???? ?? ???? ????.

Подели на овим сајтовима

????? ?????, ?? ??? ???? ?? ????? ????? ????? ? ????? ???????, ? ??? ??? ?????? ?????, ??? ?? ???? stani

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Теби, теби... за претрпљени страх и душевни бол...  а онда напакујеш и да је дете видело то све, па плаче ноћу, па попустило у школи...  Могао би да приватизујеш пола Србије...  0104_cheesy

.

..

...

Подели на овим сајтовима

????, ????... ?? ?????????? ????? ? ??????? ???...  ? ???? ????????? ? ?? ?? ???? ?????? ?? ???, ?? ????? ????, ?? ????????? ? ?????...  ????? ?? ?? ???????????? ???? ??????...  0104_cheesy

???? ????? ???? ????????!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

????, ????... ?? ?????????? ????? ? ??????? ???...  ? ???? ????????? ? ?? ?? ???? ?????? ?? ???, ?? ????? ????, ?? ????????? ? ?????...  ????? ?? ?? ???????????? ???? ??????...  0104_cheesy

???? ????? ???? ????????!

???? ??! ????? ????????!  0104_cheesy

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...