Danijela Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Храм СВ.Цара Константина и Јелене у Београду од данас (петак 04.окт) почиње са циклусом разговора под називом "Азбука вере" које ће водити протојереј Ђорђе Поповић."Азбука вере" ће се одржавати у сали Парохијског дома храма, сваког петка у 18.00.часова након Акатиста Св.Василију Острошком који почиње у 17.00.часова.Позивамо све заинтересоване да нам се придруже, неко да научи а неко да утврди "Азбуку вере".Адреса храма СВ.Цара Константина и Јелене у Београду:Јове Илића 123.аутобус 33 и сви трамваји који од Славије иду ка Вождовцу(9, 10, 14) стају испред саме цркве. Драган Јашић, nana, keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ja dolazim, a vi? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 E pa nije bilo lose za prvi put. Za sledece predavanje su ostala vrlo zanimljiva pitanja koja su se otvorila veceras. Sledeci put dolazim "naoruzana" literaturom Bokisha је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 E pa nije bilo lose za prvi put. Za sledece predavanje su ostala vrlo zanimljiva pitanja koja su se otvorila veceras. Sledeci put dolazim "naoruzana" literaturom tek sam u 17 30 video informaciju nisam uspeo da stignem.a koja su to pitanja Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 E pa nije bilo lose za prvi put. Za sledece predavanje su ostala vrlo zanimljiva pitanja koja su se otvorila veceras. Sledeci put dolazim "naoruzana" literaturom A neki snimak za nas iz druge galaksije? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 tek sam u 17 30 video informaciju nisam uspeo da stignem.a koja su to pitanja Dodji i vidi O grehu i molitvi. o. Djordje vrlo lepo i jednostavno objasnjava. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 A neki snimak za nas iz druge galaksije? Ih pa nema "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Жао ми је нисам могао да дођем зато што сам јурио крштеницу из цркве за супругу а после дедина лутка Јована је имала представу за родитеље у обданишту у 17 сати . Ако Бог да следећег петка Данијела очекуј мене и мог једног брата . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ih pa nema Sto ne vidis sa ocem, pa da ih strimujemo uzivo? Tako ce da ih vidi i cuje mnogo veci broj ljudi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 A kako se to strimuje? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Pa nesto kao ZRU Divan, to otac zna kako ide... uglavnom, uz nesto malo proste opreme, mi direktno prenosimo predavanje. To svakako moze da bude veoma dobro... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Večeras nastavak razgovora. Izvolite doći Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Dodji i vidi O grehu i molitvi. o. Djordje vrlo lepo i jednostavno objasnjava. их људи кад би знали како тек Данијела објашњава мислим да не би било места ни за стајање Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Bila je vrlo ziva i argumentovana diskusija. Toga danas nedostaje - argumenata. Mislim da ce sledeca biti jos zanimljivija "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука