Иван ♪♫ Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pa dobro, šta je problem, misli se na to da ukoliko bi u tom trenutku napustila telo bez ikakvih aparata ne bi bila sposobna da preživi, skoro istog trenutka bi umrla. i time ,,opravdavaju" razlog da se upravo to i uradi - izvadi iz tela majke i ubije, tj. abortus shvataš koje je to izvrtanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ne znam,pretpostavljam posto se od ove skolske uvelo,da uce ovi iz prvog razreda srednje. Pa dobro, šta je problem, misli se na to da ukoliko bi u tom trenutku napustila telo bez ikakvih aparata ne bi bila sposobna da preživi, skoro istog trenutka bi umrla. Pa i deca koja napustaju majcino telo u 7 ili 8 mesecu se nazivaju nedonosce i ne moze da prezivi bez inkubatora. Mislim,nebuloza,ne znam uopste kako tako nesto mozes napisati. Moja sestra je rodjena u 8 mesecu i ne bi prezivela da nije bilo inkubatora. A sta cemo sa ljudima kojima se odrzava zivot uz aparate? To znaci da svako ko bi nekome ko je prikljucen na iste mogao svako da iskljuci aparate koji ga odrzavaju i da ne odgovara za ubistvo ili? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Deca ce poceti jako da se plase nas starijih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Да је нама неко у основној школи дошао да предаје овако нешто, ми би га пребили...без зезања, таки смо били.. Прво би га/је испрозивали да је дерпе/лезбо, натерали на сузе и ослободили школу....што предлажем и данашњим клинцима...удри багру! Леонтјев and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 i time ,,opravdavaju" razlog da se upravo to i uradi - izvadi iz tela majke i ubije, tj. abortus shvataš koje je to izvrtanje Opravdavaju time što to nije ni čovek nije ni živo biće tehnički, u vreme kada se abortus vrši, to je samo skup ćelija, koje rade isto što i savaka druga ćelija u ženinom organizmu, deli se razmnoža. Dakle u trenutku abortusa to ustvari nije ni beba kako su naveli u knjizi nije ni čovek samo skup ćelija. I po meni treba da bude ilegalno koliko i odstranivanje bilo kojih drugih ćelija iz tvog organizma recimi sečenje prsta samom sebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 ..што предлажем и данашњим клинцима...удри багру! Ček ozbiljan si? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Deca ce poceti jako da se plase nas starijih. Ма, јок - које се провукло, провукло се...Мада, уколико напредна схватања се још и више развију, граница са 1/2кг се може битно помјерити на више.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 A sta cemo sa ljudima kojima se odrzava zivot uz aparate? To znaci da svako ko bi nekome ko je prikljucen na iste mogao svako da iskljuci aparate koji ga odrzavaju i da ne odgovara za ubistvo ili? Ja se nadam da može, ustvari znam da u nekim državama mogu najbliži rođaci da donesu takvu odluku. ja da budem iskren ukoliko mi život bude zavisio od aparata i budem poput neke biljke voleo bih da te aparate što pre isključe. Ali to nije tema. Pa i deca koja napustaju majcino telo u 7 ili 8 mesecu se nazivaju nedonosce i ne moze da prezivi bez inkubatora. Mislim,nebuloza,ne znam uopste kako tako nesto mozes napisati. Moja sestra je rodjena u 8 mesecu i ne bi prezivela da nije bilo inkubatora. Dobro, možda jeste ustvari nije možda, jeste neprecizna definicija, abartusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ма, јок - које се провукло, провукло се...Мада, уколико напредна схватања се још и више развију, граница са 1/2кг се може битно помјерити на више.... Do logorskih 18 godina? Ne bi me cudilo pomeranje i takve granice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Sto se tice abortusa... Ja ne znam ko ima hrabrosti da ukine pravo jednog zaceca zivota?? !!! ... ___ ... sos Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Sto se tice abortusa... Ja ne znam ko ima hrabrosti da ukine pravo jednog zaceca zivota?? !!! ... ___ ... sos Kontracepcija ti je isto to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Opravdavaju time što to nije ni čovek nije ni živo biće tehnički, u vreme kada se abortus vrši, to je samo skup ćelija, koje rade isto što i savaka druga ćelija u ženinom organizmu, deli se razmnoža. Dakle u trenutku abortusa to ustvari nije ni beba kako su naveli u knjizi nije ni čovek samo skup ćelija. I po meni treba da bude ilegalno koliko i odstranivanje bilo kojih drugih ćelija iz tvog organizma recimi sečenje prsta samom sebi. По вама атеистима сви смо ми скуп молекула који говори. Било деца или одрасли. Црна је, бездушна и опасна та материјалистичка филозофија. Зато ви и не видите да је абортус убиство, прекид већ зачетог живота. Шта је уопште за вас живот, постоји ли или су и то људи измислили ? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 По вама атеистима сви смо ми скуп молекула који говори. Било деца или одрасли. Црна је, бездушна и опасна та материјалистичка филозофија. Зато ви и не видите да је абортус убиство, прекид већ зачетог живота. Шта је уопште за вас живот, постоји ли или су и то људи измислили ? vrlo je opasna ta filozofija a u tami jos je 100x jaca i bolesna. Crni lovci unistitelji zivota u samom zivotnom zacecu. itd.. Ђуро Станивук and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 По вама атеистима сви смо ми скуп молекула који говори. Било деца или одрасли. Црна је, бездушна и опасна та материјалистичка филозофија. Зато ви и не видите да је абортус убиство, прекид већ зачетог живота. Шта је уопште за вас живот, постоји ли или су и то људи измислили ? E pazi recimo ja sad kada bih napravio "grešku" onom sa kojom bih tu grešku napravio bih savetovao da abortus ne radi odnosno bio bih protiv toga, ali bih se složio sa svakom njenom odlukom. A pre svega, to uopšte nije život, jer to nije živo, kao što rekoh na to gledam samo na kao deo tela žene koja ga nosi i koja ima pravo da kao što odseče prst ukoliko joj nešto smeta tako i da napravi abortus. Dale to nije živo biće to je deo tela žene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Kontracepcija ti je isto to Ne mora da znaci a ovo drugo to sigurno znaci samo okice su dovoljne da vide. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука