Драшко Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Имам другарицу, прилично правдољубиву, у једној таквој ситуацији је рекла госпођи која се прогурала за неки шалтер " Да Ли Ме Видите!!???" keka and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Сад нешто размишљам па није овај Моцарт тако ни мутав како се чини на први двоглед. Зипа питање: Шта помислите када неко упадне у ред док чекате да платите у продавници... Значи ја чекам да платим , роба је моја, ја сам је изабрао и неко упада преко реда, како ? Па тај који упадне док ја чекам да платим моју робу на каси може само да уместо мене плати моју робу. Признаћете то и није тако лоше , јел ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Ništa ne mislim. Samo izvadim mob i okrenem jedan broj: Драшко, Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Имам другарицу, прилично правдољубиву, у једној таквој ситуацији је рекла госпођи која се прогурала за неки шалтер " Да Ли Ме Видите!!???" e svaka joj cast 170fs799081 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 joj pomislim svasta ,al uglavnom uvek ocutim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Обично прокоментаришем у смислу да смо сви ми будале који чекамо а смо је паметан тај који оде напријед. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Чак и ако сам лоше воље, после свега пар делића секунде ми обавезно падне на памет тата-Жика из Жикине династије и чувено (отпевушено на његов начин) "мора да је битно кад је тако хитно". После тога не могу да будем љут, него кренем да анализирам фацу, став, понашање и да смишљам зашто се тој особи толико жури. Увек се нађе у мојој глави разлог адекватан количини растројства дотичне особе Драшко, feeble and kirios1 је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Обично прокоментаришем нешто као за себе, али довољно да чују сви у реду као и та особа, и доведем је до ситуације да јој буде непријатно... Ако се ни тада не склони дижем галаму типа "Само ти паметан, ми будале"... А што је још горе особе које треба да имају предност у редовима стрпљиво чекају, па онда још више полудим на таквог безобразника који упада као да му је тата Мишковић... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Prva misao mi je: "Gle majke ti, šta sad ova/ovaj radi..." Jer nekako mi na pameti, čekaj niko od nas ne žuri, niko ne ide, niko od nas ne kupuje i nije nikome hitno ? Ako je neki mali, onda bi mu ušice izvukla a ako je stariji, onda bih i njega za uši. Niko nije dovoljno mali, i dovoljno velik za pouke. Šalu na stranu, trudnice, stariji...ok. Ali, sve se to obezobrazilo nekako, pa u moru ovih što im je stvarno hitno kao ti više zaista blage veze nemaš i ne možeš da znaš, ko je ko. I da li je zaista tako. Sve manguparija. Bogami, i ovi stariji se promangupirali. Gori nego deca. Mikelanđelo and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 ma ništa, propustim ga Ausländer and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Прво ми дође да се гласно издерем на њега, ал онда се смирим, јер ће можда да ме бије или да виче на мене, а ја се збуним кад неко виче на мене... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Кључам, али кажем:"Дано ти си кротка и смирена!" (иначе то увек себи понављам кад год жели да ме неко избаци из такта или у било коју врсту искушења упаднем).. Zero је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Pomislim u sebi: neka, neka si mi živ i zdrav i neka te Gospod blagoslovi. Ausländer and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Krenem da se premeštam sa jedne noge na drugu, kako obično biva kad izgubim strpljenje... Inače je promenljivo što se tiče misli... Sad mi je smešno kad se setim, zadnji put sam pomislio: "Ali ja sam bio pre tebe...". Umalo nisam zaplakao, ne znam zašto Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука