Милан М. Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Је ли још неко приметио да се Министарство пише са Ми(нис)тарство?! Случајност? Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ма добро није битан тај педофил Ван тач Дален. Битно је дозволити да људи неометано могу да шетају Београдом. feeble, С.И. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 לתרגם בעצמך לא יודע שום דבר Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ja sam svakako protiv toga da se neki pedofil seta ulicama beograda i paradira pedofiju ali bih voleo da mi dokazu da je covek pedofil, a ne da ga razapinju bez dokaza. E ali vidi i da jeste pedofil, da li je on paradirao i promovisao pedofiliju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 לא יודע שום דבר ללמוד Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ако се једном дозволи тај прајд, то никако при томе неће остати. Примере за то имамо у Сан Франциску, Лос Енђелесу и другим америчким градовима. Њима није циљ да парадирају, како то наивно желе да прикажу, њима је циљ да ''морално'' владају. Због тога не могу да подржим педерске скупове по граду, а не само зато што је педеризам грех, иако је то већ довољан разлог. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 @Жељко Сад да неко прође поред мене и види шта ми је на монитору не би ме опрали ни Тиса ни Бегеј... Милан Ракић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ма добро није битан тај педофил Ван тач Дален. Битно је дозволити да људи неометано могу да шетају Београдом. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 ללמוד Нисам обавезан. Јербо је ово српски форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 E ali vidi i da jeste pedofil, da li je on paradirao i promovisao pedofiliju? Cek,zezas ili ozbiljno ovo mislis? Баба је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ако се једном дозволи тај прајд, то никако при томе неће остати. Примере за то имамо у Сан Франциску, Лос Енђелесу и другим америчким градовима. Њима није циљ да парадирају, како то наивно желе да прикажу, њима је циљ да ''морално'' владају. Због тога не могу да подржим педерске скупове по граду, а не само зато што је педеризам грех, иако је то већ довољан разлог. U ala si nabojao gradove, daj neki grad koji je sličan beogradu i državu čiji su zakoni slični Srbiji, nabrojao si najslobodnije gradove i onda stavio i drugim američkim gradovima. a predpostavljam da to što tamo ima da se vidi nema nigde u svetu sem možda po Holandiji Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Правда за Путина ! Милан М. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Cek,zezas ili ozbiljno ovo mislis? Cekaj pojasni mi vezu izmedju stavljanja na brod nekog od 16 godina i pedofilije? Ja znam mnoge tipove od 30-40 godina sto setaju klinke od 15-16 god ti ih u bg znash josh vise al te klinke su sexualno zrele, nisu "deca" u sexualnom smislu te reci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 이 항목 지루 Баба and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Cek,zezas ili ozbiljno ovo mislis? Ja sam ozbiljan. Sad zamislimo hipotetičku situaciju, da čovek, koji je u nekoj drugoj zemlji optužen za pedofiliju, dođe u bilo koju drugu zemlju i bude na nekom javnom skupu. Reci mi kakve veze ovo što sam gore napisao ima veze sa pedoviljom i njenim promovisanjem. Da se razumemo ja sam (kao i svako normalan) protiv pedofilije i njenog promovisanja. Ali ovo gore veze nema sa pedofilijom. Kao što i neko ko je negde optužen kaokleptoman, pokrao nešto i odležao u zatvoru kada dođe u Srbiju, recimo na Exit, Guču to ne znači da on širi kleptomaniju i ne znači da se zalaže da svi krademo sve. Ako si me shvatio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука