Драшко Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Koji je vaš ljubimac? Један идиот...који је вероватно бачен..који је ишао из руке у руку...с њим сам ишао у Англију...а прва слика која је тад била на њему је од једне "спуки" бабе коју сам случајно шкљоцнуо у фото радњи на Славији, кад ми је радница објашњавала како да уденем филм и користим идиота а баба Sanja Т., Danijela and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Hvala vam puno narode.Bili ste mi veoma jasni i od koristi. Meni koja nema nikakvu predstavu o fotoaparatima, svaki vas savet zlata vredi. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Мени се овај свиђа, није лош... Мож се нађе за једно 30-35.000 евра, резолуција 200 мегапиксела Da si NASA* pa da te razumem, ovako bolje da napravis kucu i kupis kola... ..................................................................... *NASA inace upravo koristi Hasellblad stakla na vasionskim brodovima, za one koji to nisu znali GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 *NASA inace upravo koristi Hasellblad stakla na vasionskim brodovima, za one koji to nisu znali Па да, посада Апола 11 га је користила за слике првог људског слетања на Месец https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Па да, посада Апола 11 га је користила за слике првог људског слетања на Месец Мислиш за слике глумаца у пустињи? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 ја користим обичну "Практику"од 12 мегапиксела па са тим почев од пчеле на цвету па све до облака. Када човек има елана њему не смета што је апарат прост. Истина, понекад у ту сврху користим и "Камкодер", али ретко. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Мислиш за слике глумаца у пустињи? Нормално, и после обрада на Photoshop MH* edition! * Moon Hoax Плутон је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2016 Пријави Подели Написано Март 31, 2016 Hvala vam puno narode.Bili ste mi veoma jasni i od koristi. Meni koja nema nikakvu predstavu o fotoaparatima, svaki vas savet zlata vredi. Samo mogu da potvdrim ono sto su napisali Juan i Genije. Ako zeli da se zaista malo ozbiljnije bavi fotografijom onda bez ikakve dileme treba da kupi neki DSLR. Ja preporucujem Canon EOS 1200D, zbog pristupacne cene. http://gigatronshop.com/digitalni_foto_aparati/canon_eos_1200d_crna__efs_1855mm_iii-42705 A ako dodate samo malo para preporucujum i Canon EOS 600D. Zapravo ja se sad vec prilicno ozbiljno bavim fotografijom i koristim njega bez nekih planova za kupovinu novog. Pre kupovine dooobro da prouci fotografske termine. Sta je ISO, sta je blenda, sta je dubina polja, white balance i slicno. Iako je nasa vlada skoro predlozila zakon po kejm su fotografi ljudi koji samo skljocaju, istina je mnogo daleko od toga. Iza fotogrqafije stoji jedna vrlo ozbiljna nauka ali bez zelje da te plasim, naprotiv... sve to se lako savladava i onda samo uplovis u cudesan svet umetnosti fotografije. OBAVEZNO - digitalna fotografija nije dovoljna sama po sebi. Kad opalis fotku tek si pola posla zavrsio. Zato pod obavezno instalirati dva adobe programa. Lightroom i Photoshop (narocito ovvaj prvi) jer ni imaju zadatak da iz fotografija izvuku ono najbolje. I naravno, postavi ovde prve fotke da vidimo kako ide Danijela, Sanja Т., GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 Nikon FM-2 http://www.kenrockwell.com/nikon/fefm.htm Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука