Дејан Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Kameni kip u njenoj kući počeo je navodno da svetli sinoć a vest o tome se proširila mestom za samo nekoliko minuta, tako da su se ispred kuće masovno okupili vernici MEĐUGORJE - U Međugorju je počeo da svetli Gospin kip, star 40 godina, u kući žene koja je 1981. godine sa grupom dece, kako je tada objavljeno, videla lik Gospe, prenose hrvatski i bosanski mediji. Kameni kip u njenoj kući počeo je navodno da svetli sinoć a vest o tome se proširila mestom za samo nekoliko minuta, tako da su se ispred kuće masovno okupili vernici. Vernici su opisali da je kip svetleo tako da je obasjao čitavu sobu ali svetlost nije bilo moguće fotografisati. Nekoliko profesionalnih fotografa je slikalo kip sa najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli zabeležiti svetlost, piše hrvatska i bosanska štampa. Kurir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 dokaza nista... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ja sam primetio neki objekt na nebu kako svetli i lagano se pomera od istoka ka zapadu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ja sam primetio neki objekt na nebu kako svetli i lagano se pomera od istoka ka zapadu .... I ja ga vidjam covece .. svako jutro se pojavi na istoku pa ide lagano rpema zapadu, toliko jako svetli da ne mogu da pogledam direktno u njega pa da utvrdim sta je ali sigurno nije zemaljskog porekla. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Svetli,samo se ne vidi kako svetli kad se fotografise. http://www.alo.rs/vesti/svet/kip-bogorodice-svetli-u-mraku-ali-kada-ga-fotografisete-apsolutno-nista-se-ne-vidi-video/31801 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Svetli,samo se ne vidi kako svetli kad se fotografise. http://www.alo.rs/vesti/svet/kip-bogorodice-svetli-u-mraku-ali-kada-ga-fotografisete-apsolutno-nista-se-ne-vidi-video/31801 sigurno je čudo! nema šanse da postoji neko logično objašnjenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука