marko_13 Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ћириличар, имамо сличан укус. И ја сам највише волео да гледам Роботек, чак сам имао и онај албум за сличице. Затим, на другом месту Џони Квест који се код нас приказивао на БК телевизији. Дефинитивно су цртаћи из '80. и '90. били најјачи. Не треба заборавти Ајванхоа - http://www.youtube.com/watch?v=lk76vWzQtyc&list=PLDBE547DC8131250F Био је и један цртани, мало мрачан и тужан, са змајевима али се не сећам како се звао. На мене је оставио врло јак утисак. Дугометражни. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Uuuu :good2: ... Crtaci i danas pogledam neki od onih starijih kad sam bio klinja. Izdvojio bih Vitez Koju, Bananamena, Alfred Dzonatan Kvaka, Digimone, Pokemone, Zmajevu kuglu,Nindza kornjace naravno one stare.. Diznijeve crtace kao sto su Miki maus, Paja patak... I naravno Worner brothers studio Dusko dugousko, patak Daca...... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука