Ignjatije Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Nikolić: Religije su bogastvo Srbije - Srbija je društvo u kome u miru ravnopravno žive pripadnici mnogih religija koji su jednaki pred zakonom kao što su jednaki i pred Bogom - izjavio je predsednik Srbije Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da u Srbiji ravnopravno i u miru živi veliki broj vernika različitih religija, kao i da je to bogatstvo države. - Srbija je društvo u kome u miru ravnopravno žive pripadnici mnogih religija koji su jednaki pred zakonom kao što su jednaki i pred Bogom, i to smatramo svojim velikim bogatstvom – rekao je Nikolić tokom susreta sa kardinalom Anđelom Skolom, milanskim nadbiskupom i posebnim poslanikom pape Franje. Skola, koji u Srbiji boravi povodom obeležavanja 1700. godišnjice Milanskog edikta, preneo je pozdrave i izraze poštovanja pape predsedniku Srbije, navodi se u saopštenju predsedništva. Kardinal je posebno istakao da je Srbija bila i ostala jedinstvena raskrsnica brojnih kultura i religija i da u tom smislu odražava najviše vrednosti kojima teži Evropa – poziv na mir i poštovanje različitosti. Nikolić je izrazio zahvalnost na doslednom stavu Vatikana da ne prizna nezavisnost Kosova i Metohije. Predsednik je dodao da je to postupak koji doprinosi naporima Srbije za uspostavljanje trajne i pravedne stabilnosti i mira u regionu. (Telegraf.rs) http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ko nas vodi, ooooooooooo.... Dodje mi da se tucem glavom o zid. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Изјава је криминална....већ видим у шта нас претварају.... Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ovaj nam se smeje na svakoj slici, pa nek mi onda neko kaze da je on glup, a ne mi lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Onaj koji uci Nikolica da razmislja o naslovu teme je potpuno u pravu. A Nikolic je kampanjski ucenik sto je dokazao sa njegovom diplomom. (vrlo los takodje) I ja smatram da je bogatsvo Srbije i u religijama , verama koje slobodno opstaju i gravitiraju cak su i javno ukljucene u sam zivot Srbije. Postuj veru tudju ako nista drugo barem sto slobodno postoji dopustenjem Boga Zivoga. Za pravoslavlje nema niti ce ikada biti potpuno izgubljena dusha coveka. Uvek cemo verovati da ce doci pod okrilje Istine. Put do toga je naravno i ovakav kakav bi i sam gospodin Nikolic hteo da razume. skituljko and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука