Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Sestro slatka,ne znam da li je nesporazum ili sam zaista negde nehoticno tebe uvredio ili sta slicno. Nemam skrivenu nameru,ne dolazim cesto sad na forum nisam toliko u prilici. Video sam temu i video sam tvoje poruke o tome da moze da se priusti knjiga,ikona,da je tamo prelepo i da ti se dopada biblioteka i slicno. Mislio sam da si bila tamo,a ne da su to utisci na osnovu slika jer se upravo prica o cenama u prodavnici.Ja nemam trenutno vremena a i ne znam kad cu u dogledno vreme imati da odem tamo. Mene konkretno interesuju cene tamo i jos neke pojedinosti koje sam pitao ovde na temi...e sad gde si ti nasla neku moju zlu ili neku tajnu nameru da ne znam sta uradim,ja zaista ne znam,ali tvoje poruke upucene meni su malo bezobrazne. Jos jednom ako sam te negde slucajno uvredio,oprosti,ali zaista ja ne vidim razlog za poruke kao sto su ove gore citirane. Не компликуј ствари, него прочитај целу тему, ја нисам интересантна медијима, живим живот без скандала. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 samo da isprobam stil govora jednog našeg pisca kojeg upravo čitam Ovde da kupujem neću. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 nlcph Sta god pokusavas da kazes,ne razumem i ne kontam,ali neka ostane na tome.Sve najbolje,poz. Nego zaista ako je neko bio neka prenese utiske,kakve su cene,sta sve ima od proizvoda,odakle su isti itd. Hvala Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 nlcph Sta god pokusavas da kazes,ne razumem i ne kontam,ali neka ostane na tome.Sve najbolje,poz. Nego zaista ako je neko bio neka prenese utiske,kakve su cene,sta sve ima od proizvoda,odakle su isti itd. Hvala Где нађе баш мене поред толико њих који су писали о скупоћи радње да сам била тамо, на основу чијих порука сам написала да могу уштедити за једну књигу или црквени предмет, која је на основу постављених фотографија закључила да постоји добар избор духовне литературе и икона (о томе пише и у уводном посту)?! Где баш мене из Копенхагена нађе да сам била тамо? Свашта. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Zato sto ti imas 4,5 poruka na ovoj temi tipa "prelepa prodavnica" i slicno. Drugi su kao i ja komentarisali unapred i iz njihovih poruka sam razumeo da nisu ni bili tamo,nego da misle da je tako,kod tebe sam pomislio da si bila,bez neke zle i skrivene namere,nego kao sto vidis mene licno interesuju neke stvari iz prve ruke sta ima tamo i slicno. A i zaista ne znam koju bi i mogao imati zlu i skrivenu nameru kad sam ti postavio pitanje,pa i sve da sam hteo! Ja zaista ne znam ko je odavde gde i da li je lokacija tacna ili netacna. Eno Drasko ima u lokaciji "East End",kod nekog drugog sam naleteo da je stavio "Mars",tako da otkud znam da li si iz Kopenhagena zaista ili si stavila iz nekog fazona tu lokaciju ili si iz Kopenhagena a trenutno si u Beogradu i bila si u prodavnici.A nikad nismo pricali. Mislim...ako se ljutis zbog tako nebitnih stvari i zbog tako neke minorne situacije postajes bezobrazna prema nekome,onda ne znam sta da kazem,osim ko i ti svasta,stvarno. Jos jednom izvini za nesporazum,evo ja sam kriv i da zavrsimo. nana је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Zato sto ti imas 4,5 poruka na ovoj temi tipa "prelepa prodavnica" i slicno. Drugi su kao i ja komentarisali unapred i iz njihovih poruka sam razumeo da nisu ni bili tamo,nego da misle da je tako,kod tebe sam pomislio da si bila,bez neke zle i skrivene namere,nego kao sto vidis mene licno interesuju neke stvari iz prve ruke sta ima tamo i slicno. A i zaista ne znam koju bi i mogao imati zlu i skrivenu nameru kad sam ti postavio pitanje,pa i sve da sam hteo! Ja zaista ne znam ko je odavde gde i da li je lokacija tacna ili netacna. Eno Drasko ima u lokaciji East End,neko drugi ima Mars,tako da otkud znam da li si iz Kopenhagena zaista ili si stavila iz nekog fazona tu lokaciju ili si iz Kopenhagena a trenutno si u Beogradu i bila si u prodavnici. Mislim...ako se ljutis zbog tako nebitnih stvari i zbog tako neke minorne situacije postajes bezobrazna prema nekome,onda ne znam sta da kazem,osim ko i ti svasta,stvarno. Jos jednom izvini za nesporazum,evo ja sam kriv i da zavrsimo. Не интересује ме шта су твоје намере и шта стоји иза тога, нисам ти се обраћала на теми, то што си ти помислио да сам била тамо и то ме не интересује, шта те лично интересује из прве руке и то ме не интересује. Одакле ти да се љутим? и то ме не интересује. Заобиђи ме (виртуелно)! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Pa napisala si mi 4 poruke ovde koje su bile ironicno sarkasticne i u fazonu "ajde setaj" Ako imas neki problem u svom zivotu,svi ih imamo,ali ne treba da se istresamo i da budemo bezobrazni pogotovo prema onima koje ne znamo i pogotovo ne oko neke tako glupe stvari i glupog nesporazuma gde sam ja pomislio da si ti bila negde a nisi uuu big deal. I ok ovo mi je treca poruka gde pokusavam zavrsiti diskusiju sa tobom ali ti nastavljas da bi mi na kraju rekla da te zaobidjem,tako da evo zaobicicu te. Pozdrav. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 На шта се бацају паре. Ја сам остао без текста. Ентеријер је лепо напуцан, а и добра локација. Па око 4000 евра м2. Све укупно ..једно сто сиротињски породица, или две скупље операције за децу. Anette је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 И после комунисти затровали народ. Народ Божији нису могли затровати комунисти. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Pa napisala si mi 4 poruke ovde koje su bile ironicno sarkasticne i u fazonu "ajde setaj" Ako imas neki problem u svom zivotu,svi ih imamo,ali ne treba da se istresamo i da budemo bezobrazni pogotovo prema onima koje ne znamo i pogotovo ne oko neke tako glupe stvari i glupog nesporazuma gde sam ja pomislio da si ti bila negde a nisi uuu big deal. I ok ovo mi je treca poruka gde pokusavam zavrsiti diskusiju sa tobom ali ti nastavljas da bi mi na kraju rekla da te zaobidjem,tako da evo zaobicicu te. Pozdrav. Хвала! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 На шта се бацају паре. Ја сам остао без текста. Ентеријер је лепо напуцан, а и добра локација. Па око 4000 евра м2. Све укупно ..једно сто сиротињски породица, или две скупље операције за децу. Nije to problem,ova zgrada je oteta od strane komunista i vracena je crkvi. Meni je najveci problem to sto pored svih tih okolnosti gde se vraca oteto,gde se gradi,radi,gde se pomaze,donira,da danas imaju te neke primese i struje u crkvi koje zaista u ovom stanju ne trebaju jer deluje malo gramzivo iako to mozda nije. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Nije to problem,ova zgrada je oteta od strane komunista i vracena je crkvi. Meni je najveci problem to sto pored svih tih okolnosti gde se vraca oteto,gde se gradi,radi,gde se pomaze,donira,da danas imaju te neke primese i struje u crkvi koje zaista u ovom stanju ne trebaju jer deluje malo gramzivo iako to mozda nije. Да, зграда је иначе донација Цркви , и не за ове ствари..сигуран сам. Могли су јавну кухињу да направе. Обданиште за сиротињу... Сигурну кућу за малу децу... итд..итд Баба, Nicholas, Милан М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Сигурну кућу за малу децу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Него како би се ја мого запослити у тој продавници? Raymond Red Reddington, Volim_Sina_Bozjeg, Милан М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ево Патријаршијска интернет продавница, за свачији новчаник, ко нема за иконописане иконе могао би да научи да иконопише, због чега ће бити прозван „молер“, оковане иконе су посебно поштвање према светињи, уметнички су такође вредније и скупље, урамљене су такође квалитетне и у више димензија, на пример икона Св. Јована Крститеља 38 x 32 цм кошта 1.040,00 Дин, бројанице, диптиси и триптиси, кадионице, књиге, календари, уџбеници богословије, духовна литература, све је по повољним ценама: http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica ПАТРИЈАРШИЈСКИ УПРАВНИ ОДБОРСрпске Православне Цркве Краља Петра I бр. 511000 Београд, Србија Продавница 1 (Краља Петра I бр. 5): +381 11 3025 118Продавница 2 (Нушићева бр. 5): +381 11 3224 234 У чему је проблем господо? Угледала лисица грође виси високо на лози и хтела га дохватити, али јој то никако није успевало. Одлазећи, рече сама себи: „Кисело је.“ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука