Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Kada tvrdis da postoji grupa ljudi koja ima za cilj da nesto kontorlise iza nekih zatvorenih vrata to se brate zove zavera. Завера да али теорија не. Човек је био врло прецизан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Postoje mnoga svedocanstva o okultistima i tajnim drustvima i svetskim mocnicima koji drze vecinu para i industrije na planeti. Nek je samo 10% onoga sto tvrde tacno, to je vise nego dovoljno, znaci od 100% paranoika i ludaka sirom sveta, nek je samo 10% tacno sto svedoce, cak i da je 1% tacno to je to. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Postoje mnoga svedocanstva o okultistima i tajnim drustvima i svetskim mocnicima koji drze vecinu para i industrije na planeti. Postoje i znash sta rade ti svedoci sa tim svedocanstvima? Mlate pare na budale koje im veruju i kupuju knjige, idu na predavanja i slichne gluposti. Завера да али теорија не. Човек је био врло прецизан. Ti si jadan postao corav pored ociju u nadi da me "iskritikujes" Evo ti citat preciznog coveka: Pa i ja tvrdim da zavere nema. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Nije on corav, nego je pojam zavera obesmisljen i izbanalizovan pa ga nema ni smisla koristiti posto ce se uvek naci neko kao ti da sve nas ucis sta jeste a sta nije. Ignjatije and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ti si jadan postao corav pored ociju u nadi da me "iskritikujes" Evo ti citat preciznog coveka: Цитат Pa i ja tvrdim da zavere nema. И исекао си му мисао на пола.... Pa i ja tvrdim da zavere nema. Sam pojam "teorija zavere" je smisljen, a zasto objasnio sam vec. А стварно је објаснио човек...да не тражим сад по теми... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 mjock gde bre bogati da pomisle da vladaju svetom sa svojim potomstvom do kraja vremena i veka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ja cu opet da ponovim ono sto stalno ponavljam, a to je da u realnosti ima ono sto nema ni na filmovima. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Slazem se i to u samom nasem okruzenju se te chudovisne stvari desavaju i ne misle da imaju kraj. Raduj i smiruj se brate time sto ce sva dela koja su pocinjena u tami izaci na dnevno svetlo gde ce upravo Hristos da zastiti i odvojiti pravednike od nepravednika Ja cu opet da ponovim ono sto stalno ponavljam, a to je da u realnosti ima ono sto nema ni na filmovima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 А стварно је објаснио човек...да не тражим сад по теми... Objsanio je "te gluposti koje ovi protestanti lupaju po ameriGe od kojih zaradjuju pare na knjige e ja u te gluposti verujem da su istinite a nisu teorije jer su istinite" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 sad si vec poceo i da buncas Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 sad si vec poceo i da buncas Brale, ti verujes da su UFOi zapravo DEMONI....... Ja nisam siguran jel si svestan u sta verujes. I sve te price u koje verujes i koje pricate Ti, Djurai Ignjatije doaze sa youtube to jest odavde: https://www.youtube.com/watch?v=Py3wGW8ItLM oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Nisam rekao da su UFO-i demoni, nego da su demonskog porekla. Rekao sam da su "vanzemaljci" demoni. I ono sto sam ti vec sto puta rekao, prestani da vrsis projekcije(buncanje), nisi ti u mojoj glavi da znas sta ja mislim. Ti mislis da sve znas(vidi se na svakoj temi), a u stvari znas vrlo malo, posebno o ovoj temi, al te to i dalje ne sprecava da uvek budes apsolutno u pravu jel... znaci dzaba smo stavljali linkove sa pravoslavnim misljenjima, ili ih nisi citao, ili si ih u svojoj svepameti procitao ali odbacio kao glupost. Ako pored onoga sto uci pravoslavlje, treba da ti konkretno primerima obrazlozim, moze, ali to ce opet biti jalov posao, jer ti vec sve znas, i tako dolazimo do toga da uopste i ne treba da ti objasnjavam. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Nisam rekao da su UFO-i demoni, nego da su demonskog porekla. Rekao sam da su "vanzemaljci" demoni. well thats some difference, nisu demoni vec demonskog porekla... to mi je malo lakse da prihvatim i mnogo razumnije i tacnije zvuci.. Ti mislis da sve znas, a u stvari znas vrlo malo, posebno o ovoj temi, al te to i dalje ne sprecava da uvek budes apsolutno u pravu jel... znaci dzaba smo stavljali linkove sa pravoslavnim misljenjima, ili ih nisi citao, ili si ih u svojoj svepameti procitao ali odbacio kao glupost. Jesam ih procitao samo im ne verujem jer su misljenja. To sto su od nekog pravoslavca ne znaci da ja moram da se slozim sa time jer sam i ja pravoslavac. Ne znam zasto bih verovaot misljenju bez dokaza......... to se zove sujeverje ili ti praznoverje. A ti brate moj nikad nemas dokaz ali zato uvek imas spreman ad hominem... o mom nacinu misljenja i kako ja mislim da sve znam i kako sam ja sveznajuc. I tako to. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 p.s. Da ti dam nesto za pravo jedino si u pravu da postoji novi svetskog poredak ali uopste nije to neki tajni plan nekih ilumnata koji hoce da porobe covecanstvo: Vec je ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/New_world_order_%28politics%29 Oznacava za modernu istoriju poredak uspostavljanja novog poretka posle kraja hladnog rata. Evo tebi, Djuri i Ignjatiju mal oza citanje: http://rationalwiki.org/wiki/New_World_Order http://thrivedebunked.wordpress.com/2011/11/24/global-domination-agenda-debunked/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Rekoh ti vec, dok god budes stvari poimao telesnim razumom i ratiom, neces ni moci razumeti neke stvari. Te "Ad Hominem" fore kod mene nemaju prodju, to mozes tako da razgovaras sa latinima, ja taj jezik ne razumem. Dok god budes bio ubedjen u svoje sveznanje da su dve kule srusili teroristi, nemamo sta da pricamo o ovakvim temama, jer sve iznad toga je logicki teze shvatljivo do potpuno nemoguce. PS: temu UFO-a i sl. sam poceo da izucavam dok ti jos mozda nisi ni dosao na ovaj svet. Tacno se secam kad sam kupio prvu NLO knjigu u knjizari to je bio neki 4.-5. razred osnovne skole. Tako da te "optuzbe" da sam to video po youtube su buncanje, jer tada internet nije ni postojao. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука