Ђуро Станивук Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 tvog dozivljavaj mene i onoga sto ja pricam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Скренута ти је пажња неколико пута на то како ти перцепираш уметност, архитектуру и угледање на нешто. Na osnovu tvog pristupa "argumentu" vavilonske kule ja mogu da ti kazem da je kuca mog komsije milisava vavilonska kula i da se i kada ti krenes da mi argumentujes da je to uopste suludo verovati ja da ti kazem da ti ne razumes zapravo skrivenu intiitivnu simboliku krusevackih zidara koj isu gradili tu kucu. Isti si ko astrolozi. Oni iznose proverljivu naucnu tvrdnju. I kada se ta tvrdnja stavi pod proveravanje ( da li planete uticu na covekovu sudbinu) oni kukaju i beze u "intiuciju" spiritualizam itd.. To je meni najveci dokaz da vi pricate nesto sto ste citali od neke budale po internetu pa mu kao pravi naivci bez ikakvog prepistivitanja (dal ovaj covek lupa gluposti) poverovali. zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Nego, nesto istrazujem i slucajno naidjoh na ovaj sajt http://www.ashtarcommandcrew.net/ pazi ti to molim te, uzo sam malo da citam forum sta ti ljudi tripuju i ne mogu da verujem... i sad je pocela i glava da me boli tj. neki naboj, mozda je samo zbog boja na sajtu... a mozda i nije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 pazi ti to molim te, uzo sam malo da citam forum sta ti ljudi tripuju i ne mogu da verujem... i sad je pocela i glava da me boli tj. neki naboj, mozda je samo zbog boja na sajtu... a mozda i nije. Isisavaju ti misticnu bio energiju mocne sile preko kompjutera kod mocnih Nirdala gustera koji hoce da porobe covecanstvo... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 To za mocne Nirdale je smesno lol , al brate mili vanili aj malo smanji spam(uzrokovan kompleksom vise vrednosti koji je naprasno zamenio kompleks nize vrednosti) ako moze Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 To za mocne Nirdale je smesno lol , al brate mili vanili aj malo smanji spam(uzrokovan kompleksom vise vrednosti koji je naprasno zamenio kompleks nize vrednosti) ako moze Sta cu, nisam savrshen kao ti da nemam nijedan kompleks i posedujem spiritualnu logiku i totalno otvoreno trece oko. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Ah laskavce Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Pogledah ja sinoc nesto od tog okultistickog materijala po internetu . Brate mili , ne zna se ko je ludji , oni koji pisu i pricaju ili oni koji veruju . Ej teorije zavere ,ovo, ono...Prosta je cinjenica da pohlepa vodi gomilu ljudi kroz zivot , sto vise para to vise uticaja i moci . Sasvim je normalna pojava da ima ljudi koji ne prezaju ni od cega da bi imali vlast u rukama . Istorija covecanstva je istorija borbe za vlast i moc i uticaj . Razliciti ljudi koriste razlicite nacine i pristupe da dodju do novca sto ce reci uticaja i moci. Jasno je svima da onaj ko kontrolise novac kontrolise i drzavu a danas tokove novca kontrolisu multinacionalne kompanije . Voditi rat zbog novca nije nista novo , gledali smo to kroz istoriju od pocetka civilizacije .Takodje znam da ce ljudi koji imaju vlast uciniti sve da tu vlast adrze u svojim rukama ,pocevsi od propagande do ubistava . I kad znamo da je sve to tako uopste nam ne trebaju 'TAJNA DRUSTVA" gusteri , skriveni satanisti, vanzemljaci i ostale gluposti . Ovi nasi teoreticari zavere su veci protestanti od protestanata koji svuda i u svemu vide djavola. Ne treba coveku djavo da bi ucinio bilo sta , covek je sam sposoban za najgnusnije zlocine , za najveca i najgora zla bez da mu iko u tome pomaze . I na kraju , sto kazu u mom selu "Nikad djavo ne skace na coveka , uvek covek prvi skoci na djavola." Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 U pravu si, al to ne osporava cinjenicu da mnoge teorije zavere nisu teorije. A te gluposti sto navodis, pa one su namerno ubacene kao "dupli" alibi da bi se banalizovalo, logicki obesmislilo i maskiralo. New Age religija je u rapidnom porastu, propagira se sve masovnije preko svih medija. Ona nudi instant zamenu za hriscanstvo i istinsku duhovnost, to je otrov upakovan u pastelno roza papir sa shljokicama i sve mashnicama. Milioni new age knjiga se prodaju, otvaraju se centri, sve je vise predavaca itd. Sto je porazavajuce i bolno, veliki broj hriscana biva obmanuto od strane tih slatkorecivih laznih ucitelja. Vecina je ovde http://www.hayhouse.com/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Sve to sto ti kazes moze biti istina samo sto nema nikakve zavere . Oni koji imaju pare otvoreno rade sve sto zele i ne kriju svoje namere . Kontrola ljudi od strane vlasti kroz religiju nije nista novo , to je proveren alat kontrole od vajkada .Koriscenje mas medija za kontrolu masa je opet nesto sto nije novo i vec je vidjeno , nista se tu ne krije . Svako ko ima gram mozga kapira da ce oni koji imaju vlast da koriste sve sto im je pri ruci da tu vlast zadrze .Tako je od uvek i nikakve zavere tu nema . Nema tu nikakvih zelenih gustera , demona, vanzemaljaca , iluminata , masona i ostalih, samo enormno bogatih ljudi bez skrupula koji zele da tu moc i bogatstvo zadrze i eventualno prenesu na svoje potomke . Nista novo pod kapom nebeskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Pa i ja tvrdim da zavere nema. Sam pojam "teorija zavere" je smisljen, a zasto objasnio sam vec. A kazes nema demona? To isto tvrde i svi new ageri. Vanzemaljaca i raznih entiteta naravno da nema, jer su to demoni. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ne mogu a da se ne zapitam ponovo kakva to boljka napada forumase pa imaju potrebu da ljudima pripisuju stvari koje nisu rekli ? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Da, to se i ja pitam, jer si se izrazio kao da je knez ovog sveta covek. Ne znam da li ti je jasno ko stoji iza svih laznih ucenja nasuprot hriscanstvu, o cemu se i radi u ovoj temi. To o cemu ti pricas stoji, ako se svet posmatra iskljucivo racionalno i telesnim razumom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Kao sto rece moj zemljak ,nismo svi blagosloveni dubokim razumevanjem duhovnog sveta . Ja sam racionalan i razmisljam telesnim razumom, to mi je dato, drugo nemam niti mogu da budem nesto sto nisam. Ono sto je meni a valjda i svakome jasno jeste da se nista novo ne desava i da se ista igra ponavlja vekovima. Jedina razlika je u tome sto je razvoj ekonomskih i socijalnih odnosa kao i razovj tehnologije igru ucinio daleko suptilinjom nego u proslosti( do momentaa dok se ne krene u rat onda je sve isto) .Sa druge strane , motivi i ciljevi su isti . Ne vidim zasto treba uplitati djavola u sve to , ljudi su po prirodi sasvim dovoljno pokvareni i zli da im pomoc sa strane nije potrebna . Covek sam bira ( donekle sam bira, cesto nema bas mnogo izbora) sta i ce kako ce da radi . Sami biramo svoj put vec prema savesti i obrazu . Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Pa i ja tvrdim da zavere nema. Sam pojam "teorija zavere" je smisljen, a zasto objasnio sam vec. Kada tvrdis da postoji grupa ljudi koja ima za cilj da nesto kontorlise iza nekih zatvorenih vrata to se brate zove zavera. Vanzemaljaca i raznih entiteta naravno da nema, jer su to demoni. Ili su jednostavno izmisljotine i bajke napravljene od sasvim racionalno objasnjivih stvari. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука