Jump to content

Препоручена порука

• 1 month later...
Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2013. at 15:10, Јелина рече
Плешемо ли? Испољавамо покретом сједињени са ритмом и мелодијом? Хајмо полако...  

Samba .   Ritmicka gimanastika .

Ne plesem...

Ja sam uvek bila debelo dete u zadnjem redu ....     :)) ...  Ni danas ne umem da igram,tj.plesem....  O,Boze,pa to je bilo ludilo... Ja mrtva ozbiljna ,i ne mogu da shvatim ...   :cheesy3: ...ali sam bila slatka .Skoncentrisem se ,svi gledaju u mene ,a ja se sapletem o sopstvenu nogu i hop....   :))) ...  Nastupala sam sa grupom . Uopste nisam talentovana . 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Kratki traileri na plesnu koreografiju folklornog vojnog ansambla VUS Ondraš iz Brna, Morava

moravski folklor, zbojnici (hajduci), Slovaci iímaju slične zbojnicke igre, pokažem to sljedeći put.

VUS Ondráš - PŘÍBĚH ZBOJNÍKA 1

VUS Ondráš - PŘÍBĚH ZBOJNÍKA 2

VUS Ondráš - PŘÍBĚH ZBOJNÍKA 3

Zbojnický tanec - Outlaw dance

PRÁVĚ DNES - STRÁŽNICE - Valašsko moje, zdrávo buď I.

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2015. at 13:19, Zayron рече

Kratki traileri na plesnu koreografiju folklornog vojnog ansambla VUS Ondraš iz Brna, Morava

moravski folklor, zbojnici (hajduci), Slovaci iímaju slične zbojnicke igre, pokažem to sljedeći put.

Evo nešto malo od tog slovačkog i poljskog goralskog folklora, Gorali su etnikum blizak Lemkima (Rusinima) Bojkima i Guculima (Huculima) koji živi na Karpatima i Beskidima u jugoistočnoj Poljskoj, na moravskim Beskidima u Češkoj i slovačkim Tatrama i Karpatima i govore svojim dijalektima (mix poljskog, slovačkog i češkog). Ustvari ja sad živim tačno tamo u tom dijelu Morave gdje žive oni. Ostavim samo link jer se ne radi baš toliko o plesnim videima. tamo se pjeva uz plesnu kulisu, tog plesa nije tamo toliko vidjet. Kad nadjem lijepe primjere goralskih plesova onda ih postavim ovdje.

https://www.pouke.org/forum/topic/30707-етно-музика-света/?p=1289892

Подели на овим сајтовима

Gotički plesovi i igre, sljedeći put postavim renesansne i barokne

Muzica et danza antiqua: Gotika

Gotické tance v klášteře Rosa coeli

Gotické tance, od 17. sekunde, kratki trailer

X. ročník FHT 2013: IRIS - Gotika, u ova dva posljednja videa je samo početak isti

FHT 2014 (jaro): IRIS - Gotika, u ova dva posljednja videa je samo početak isti

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...