МилошБГ Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ne treba jesti 2-3h pre nego sto se legne da se spava. Sad to nekome moze biti i da ne jede posle 18h a nekome i posle 23h. Mada kasno prejedanje,onda one sto se misli ne tako lose grickalice i tako to,to svakako treba izbaciti uz slatkise,gazirane sokove. Ja mislim da samo kad bi slatkise izbacio,grickalice i gazirane sokove bez nekog veceg korigovanja ishrane da bi dovelo do mrsavljenja i to brzo. Ali...ali,ali. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Moze da se jede i posle 18,pogotovo ko je fizicki aktivan.Samo treba izbegavati ugljene hidrate,narocito proste.Znaci riba,meso,jaja,povrce... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ne treba nista jesti posle 20 a ne 18 h, zato sto ne uzimanjem obrika posle 18h se usporava metabolizam i teze se skida kilaza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А шта је са оним да се не једе после 18:00? E , pa to je malo relativno ... zavisi koliko si pojeo do 18:00 ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kFM5VHH8wNA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 ,onda one sto se misli ne tako lose grickalice i tako to,to svakako treba izbaciti uz slatkise,gazirane sokove. Има једна дијета која је згодна за нас који смо навикли да вазда нешто грицкамо....ураво грицкалице ал само пресно семење., пресно поврће и воће. Ујутру се напуни тегла од 750гр ( сунцокрет,суво грожђе,тиква голица, бадем, лешник,кикирики,леблебије,смокве, домаће суво воће...итд) и то ти је за цео дан кад и колико хоћеш + доручак -пресно воће и шаргарепа ,ручак пресно воће и поврће. Обавезно уз то најмање по три литра воде у току дана. Када сам се тако хранила имала сам 49 година,осам месеци сам на томе живела и од 78 сишла без проблема на 61гк..било одавно а и сад сам 62. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 80% ishrana, 20% vežbanje Ja sam recimo pre desetak godina svako, ali svako jutro trčao 8,5 km, imao 4 kvalitetna treninga u teretani i nisam izgubio ni 100gr, doduše nisam ni hteo, jerbo nisam ni bio debeo... Ali zašto vam to sve pričam, zato jer u dijeti ishrana igra veću ulogu od kretanja. ima tu puno začkoljica oko ishrane, ne vredi za svakoga isto. nana је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Pitam te posto hocu malo i ja da promenim sistem treniranja,dosadilo mi ovo klasicno bilderisanje. To sto ti radis je neki skraceni kros fit napisaću ti na pp Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А шта је са оним да се не једе после 18:00? Sve su to bezveze stvari, bitno je da iz ishrane izbacis secere to jest sto vise ugljenih hidrata. Da zamenis energiju iz biljnih masti i ugljenih hidrata zivotinjskim mastima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 И таште ти више не спремају и не постављају да једеш. Добра дијета ) Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ја сам решио, да од Госпојине кренем, па ћу вас известити, ако вас интересује, како ми иде :good2: Само напред бро! Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Kazu da se moze smrsati ako se 42 jutra na prazan stomak uzima pirinac, i to tako sto se I jutro uzme jedno zrno, II jutro 2 i tako redom do 21. dana. Posle toga se smanjuje po jedno zrno. U toku dana se jede normalno. Ako neko proba neka javi rezultat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 i to tako sto se I jutro uzme jedno zrno `ел кувано ил` пресно зрно? Ко ће кувати једно зрно Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 presno naravno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Upravo naidjoh na ovaj link, mozda ima smisla... http://diets.1tv-russia.com/pugacheva.php ... za onog ko razume Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука