Jump to content

Како брзо и здраво смршати?

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ne treba jesti 2-3h pre nego sto se legne da se spava. Sad to nekome moze biti i da ne jede posle 18h a nekome i posle 23h. Mada kasno prejedanje,onda one sto se misli ne tako lose grickalice i tako to,to svakako treba izbaciti uz slatkise,gazirane sokove.

Ja mislim da samo kad bi slatkise izbacio,grickalice i gazirane sokove bez nekog veceg korigovanja ishrane da bi dovelo do mrsavljenja i to brzo. Ali...ali,ali.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

А шта је са оним да се не једе после 18:00?

:))  :))  :))  :))  :))

E , pa to je malo relativno ... zavisi koliko si pojeo do 18:00 ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

,onda one sto se misli ne tako lose grickalice i tako to,to svakako treba izbaciti uz slatkise,gazirane sokove.

Има једна дијета која је згодна за нас који смо навикли да вазда нешто грицкамо....ураво грицкалице ал само пресно семење., пресно поврће и воће.

Ујутру се напуни тегла од 750гр ( сунцокрет,суво грожђе,тиква голица, бадем, лешник,кикирики,леблебије,смокве, домаће суво воће...итд) и то ти је за цео дан кад и колико хоћеш + доручак -пресно воће и шаргарепа ,ручак пресно воће и поврће. Обавезно уз то најмање по три литра воде  у току дана.

Када сам се тако хранила  имала сам 49 година,осам месеци сам на томе живела и од 78 сишла без проблема на 61гк..било одавно а и сад сам 62. :cheesy3:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

80% ishrana, 20% vežbanje

Ja sam recimo pre desetak godina svako, ali svako jutro trčao 8,5 km, imao 4 kvalitetna treninga u teretani i nisam izgubio ni 100gr, doduše nisam ni hteo, jerbo nisam ni bio debeo...

Ali zašto vam to sve pričam, zato jer u dijeti ishrana igra veću ulogu od kretanja.

ima tu puno začkoljica oko ishrane, ne vredi za svakoga isto.

• Волим 1

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Pitam te posto hocu malo i ja da promenim sistem treniranja,dosadilo mi ovo klasicno bilderisanje.

To sto ti radis je neki skraceni kros fit :)

napisaću ti na pp

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

А шта је са оним да се не једе после 18:00?

Sve su to bezveze stvari, bitno je da iz ishrane izbacis secere to jest sto vise ugljenih hidrata.

Da zamenis energiju iz biljnih masti i ugljenih hidrata zivotinjskim mastima.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја сам решио, да од Госпојине кренем, па ћу вас известити, ако вас интересује, како ми иде :)

:good2:

Само напред бро!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

i to tako sto se I jutro uzme jedno zrno

`ел кувано ил` пресно зрно? Ко ће кувати једно зрно :)

Подели на овим сајтовима

Upravo naidjoh na ovaj link, mozda ima smisla...

http://diets.1tv-russia.com/pugacheva.php

... za onog ko razume :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...