Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Карађорђе, Да имамо изнад свега бесконачну љубав према Богу и љубав према ближњем као према самоме себи. Ово је заповест Божија. Данас се проповедан нешто обрнуто, бесконачни хуманизам а Христа Бога ван путира - ниђе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Ајде да видимо што вели Свето Евангелије од Матеја пета глава: 43. Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. 44. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone; 45. Da budete sinovi Oca svog koji je na nebesima; jer On zapoveda svom suncu, te obasjava i zle i dobre, i daje dažd pravednima i nepravednima. 46. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li to i carinici? 47. I ako Boga nazivate samo svojoj braći, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci? 48. Budite vi dakle savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Машиш тему брате Карађорђе. Не говоримо о личним непријатељима, већ о Христовим, о савременим христоубицама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Будите лукави као змије а мудри као голубови. Ми морамо ради њих и ради нас и ради Цркве да останемо отворени.Факат је и да њих БОГ воли и факат је да ни ми не можемо да их мрзимо. А ваљда су и Христови непријатељи и наши лични непријатељи ? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ????? ???? ????? ?????????. ?? ???????? ? ?????? ?????????????, ??? ? ?????????, ? ?????????? ?????????????. Njihova moc je upravo proporcionalna nasem grehu.I oni ne ubijaju Hrista vec sebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Никако њих да мрзимо брате Карађорђе. Ми јерес и грех њихов мрзимо баш као и Свети Оци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Наравно,а што је онда проблем да ми њима проповиједамо? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Njihova moc je upravo proporcionalna nasem grehu.I oni ne ubijaju Hrista vec sebe. ??? ????? ?? ??? ???????????? ???????? ? ???? ?? ???????? ??????. ??, ??? ???? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 ???????,? ??? ?? ???? ??????? ?? ?? ???? ?????????????? ?????? ?? ???? ???????? ???????? ?? ?? ???? ??????????? ????? ???????????. ???? ?? ?? ????????? ?? ?????? ?? ?? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Наравно,ја јесам за то.Њима проповиједати али Истину задржати klapklap pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Samo izgleda svako drugacije shvata tu istinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Ово јеванђеље је чудо,све тамо пише klapklap Матеј,пета глава: 15. Niti se užiže sveća i meće pod sud nego na svećnjak, te svetli svima koji su u kući. 16. Tako da se svetli vaše videlo pred ljudima, da vide vaša dobra dela, i slave Oca vašeg koji je na nebesima. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ковач Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Лаку ноћ, браћо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ??????? ??? ?? ????????? ? ?????? ?????? ????? ????,??? ??? ??? ???? ????? ??????? ????????? "???? ??????????? ????? (????? ???????????),??????????? ??????? ?? ??????,? ??????????? ????????? ??????" ??? ????? ????, ???? ????? ?????, ?? ???????. ?? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ?????? ????? ? ????????, ???? ? ????? ?????? ? ????? ?? ???? ?????????. ?? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ??????? ??? ?? ????????? ? ?????? ?????? ????? ????,??? ??? ??? ???? ????? ??????? ????????? "???? ??????????? ????? (????? ???????????),??????????? ??????? ?? ??????,? ??????????? ????????? ??????" ?? ???? ?? ? ???? ?? ?? ?? ???????? ??? ???? ??????. ???? ?? ? ???? ?? ???? (????) ??????? ?????? ?????? ?????????????? ???????????? ? ?? ???? ?? ???? ??????? ?????? ????????? ????????. ???????????? ?? ????????? ???? ?? ?? ??? ???????? ????????? ????? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ???????. ?? ???? ?????? ???? ????? ? ????? ? ??????? ? ????? ??????, ??????? ???? ???? ???? ?????????? ??????? ??????, ????????? ????????? ?????????, ???????, ????????? ? ??????? ?????????? ??????... ????? ?? ??? ??????? ???? ?????. ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ?? ??? ??? ?????? ??? ?????? ????? ??????? ? ?? 7 ???? 70, ?? ?? ???? ??????????, ??? ???? ?? ??? ?? ? ??????, ?????? ????? ??????. ?????? ?? ??? ???????, ????? ?? ?? ???? ??????????, ????? ???, ????? ? ????? ????? ??? ????. ?? ??????, ?????? ? ??????. ???? ?? ??? ?????? ??? ?????, ? ?? ???? ??? ? ????????, ?? ???? ??? ?? ???????? ????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ????? ???????? ?????? ?? ??????, ?? ?? ???????, ?? ??????. ?? ?? ?? ??????, ????? ?? ??? ?? ??? ??? ???????? ?????? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука