Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da li je meni ovde izbrisat post ili sam ja svoj stav u vezi "pravoslavlje ili smrt" izneo na nekoj slicnoj temi?? confused 0102_laugh

postovi nisu brisani....ni 1......

kako shvatiti objašnjenje o monasima esfigmena a pri tom znamo da ni jedan drugi manastir nije zabarikadiran i opkoljen dinamitom....jesu li ostali u prelesti....?ekam odgovor, milane

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

?? ???? ????????,?????? ?? ???? ????.

što re?e platon-pametni govore jer imaju nešto da kažu a budale zao što imaju da kažu nešto- confused 0102_laugh 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Од тих ликова што узвикују ову паролу не може се очекивати ништа конструктивно,и живо ме интересује кад би рецимо дошли у ситуацију да буду мучени за веру ко би од њих остао непоколебљив и не би се одрекао Христа.Ти праведници из Есфигмена су толико праведни да се финансирају од стране европске уније.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ???? ??????????? "????????" ??? ???? ?? ????? ???????? ?????? ? ??? ? ?????? ?????? ????? ?????. ???? ??? ????? ?????.  joooj

??????, ?? ?? ??? ?????? ?????????? ?????? ??????? ???????? ?????? ???????????? ?????????? ?? ????? ????????

????? ?? ????? ?? ?? ??????             0409_feel

?? ??? ??? ?? ?????????. ? ???????? ????? ?????? ?????????? ???? ?? ?????? ?????? ???????????, ? ???? ?????? ??????? ????????????? ?????? (??? ??. ?????? ??????????: ? ????????????, ???????? ?? ??????????? ???????? (?? ????? ??? ? ?????????? ? ???????? ???????) ? ????? ???? ?? ??????????? ?????, ?? ???? ?? ??????????? ??????????? ? ???????????? ?????, ????????? ?????????????. ???? ?????? ??????? ?? ?????? ??? ??????? ? ???????? ? ??????????, ??? ?? ? ????. ????? ?????, ?????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ??????????? ?????? ? ?????????, ? ????????? ?? ?? ?????.) ???? ?? ?? ????? ???? ???????? ????????? ? ???? ???? ??????? ?????? ?? ??.

?? ??? ?????? ????? ????????? ????? ????? ????????? ????? ???? ???. ??? ?????????? ??????? ?? ?????? ??????????? ?????????????? ? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ???? ?? ???????? ??????????? ? ???? ??????? ???? ?? ?? ???? ??????? ?????, ??? ???

"Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6)

Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се!

Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се!

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

?? ??? ?????? ??? ???????? ??? ?????? ?? ???? ?? ????????? ????? ?????????????,? ???? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ????? ? ????????? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ????? ???????????? ? ?? ?? ?? ??????? ??????.?? ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ???????? ?? ?? ??????????? ?? ?????? ???????? ?????.

?? ????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ????? ???? ????? ????????? ? ????????.

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

Не оспоравм ,али ко зна Богу је све могуће па и мени да помогне да издржим муке али о осуђивању би те заиста молио да ништа не говориш ,погледај прво себе.

Подели на овим сајтовима

Значи Милане, ти си решио да одлучујеш да ли је неки патријарх у праву или не. Занимљиво. То да ли је неко јеретик или  не, мислим да су одличивали сабори. Тако да, немој ти сад да водиш глобалну политику молим те.

И мени се пуно ствари не свиђа али шта сад. Боже мој. Тиха вода брег рони.

Битно ми је да сам уз Васкрслог Христа који је победио смрт.

Подели на овим сајтовима

????? ??????, ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ?? ???? ????????? ? ????? ??? ??. ?????????. ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ???  ??, ?????? ?? ?? ?????????? ??????. ???? ??, ????? ?? ??? ?? ????? ???????? ???????? ????? ??.

? ???? ?? ???? ?????? ?? ????? ??? ??? ???. ???? ???. ???? ???? ???? ????.

????? ?? ?? ?? ??? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ????.

??????? ????? ?? ??? ???? ?? ???????. ??????? ????? ?? ??????.

Св.Јован Златоусти

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...