w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Da li je meni ovde izbrisat post ili sam ja svoj stav u vezi "pravoslavlje ili smrt" izneo na nekoj slicnoj temi?? confused 0102_laugh postovi nisu brisani....ni 1...... kako shvatiti objašnjenje o monasima esfigmena a pri tom znamo da ni jedan drugi manastir nije zabarikadiran i opkoljen dinamitom....jesu li ostali u prelesti....?ekam odgovor, milane Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Милане,јеси ли са форума ``Ихтус``?Има неки лик са истим аватаром као ти? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Ма само опуштено,будала ће увек бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ?? ???? ????????,?????? ?? ???? ????. što re?e platon-pametni govore jer imaju nešto da kažu a budale zao što imaju da kažu nešto- confused 0102_laugh 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Свети Божији људи нису ишли по свету и викали Православље или смрт већ су ширили Христову љубав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Зна се ко поставља ултиматум:Вјера или сабља.Били су овудијен 500 година... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Од тих ликова што узвикују ову паролу не може се очекивати ништа конструктивно,и живо ме интересује кад би рецимо дошли у ситуацију да буду мучени за веру ко би од њих остао непоколебљив и не би се одрекао Христа.Ти праведници из Есфигмена су толико праведни да се финансирају од стране европске уније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ???? ??? ???? ??????????? "????????" ??? ???? ?? ????? ???????? ?????? ? ??? ? ?????? ?????? ????? ?????. ???? ??? ????? ?????. ??????, ?? ?? ??? ?????? ?????????? ?????? ??????? ???????? ?????? ???????????? ?????????? ?? ????? ???????? ????? ?? ????? ?? ?? ?????? 0409_feel ?? ??? ??? ?? ?????????. ? ???????? ????? ?????? ?????????? ???? ?? ?????? ?????? ???????????, ? ???? ?????? ??????? ????????????? ?????? (??? ??. ?????? ??????????: ? ????????????, ???????? ?? ??????????? ???????? (?? ????? ??? ? ?????????? ? ???????? ???????) ? ????? ???? ?? ??????????? ?????, ?? ???? ?? ??????????? ??????????? ? ???????????? ?????, ????????? ?????????????. ???? ?????? ??????? ?? ?????? ??? ??????? ? ???????? ? ??????????, ??? ?? ? ????. ????? ?????, ?????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ??????????? ?????? ? ?????????, ? ????????? ?? ?? ?????.) ???? ?? ?? ????? ???? ???????? ????????? ? ???? ???? ??????? ?????? ?? ??. ?? ??? ?????? ????? ????????? ????? ????? ????????? ????? ???? ???. ??? ?????????? ??????? ?? ?????? ??????????? ?????????????? ? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ???? ?? ???????? ??????????? ? ???? ??????? ???? ?? ?? ???? ??????? ?????, ??? ??? "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ?? ??? ?????? ??? ???????? ??? ?????? ?? ???? ?? ????????? ????? ?????????????,? ???? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ????? ? ????????? ?? ???? ?????? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ????? ???????????? ? ?? ?? ?? ??????? ??????.?? ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ???????? ?? ?? ??????????? ?? ?????? ???????? ?????. ?? ????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ????? ???? ????? ????????? ? ????????. "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Не оспоравм ,али ко зна Богу је све могуће па и мени да помогне да издржим муке али о осуђивању би те заиста молио да ништа не говориш ,погледај прво себе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Значи Милане, ти си решио да одлучујеш да ли је неки патријарх у праву или не. Занимљиво. То да ли је неко јеретик или не, мислим да су одличивали сабори. Тако да, немој ти сад да водиш глобалну политику молим те. И мени се пуно ствари не свиђа али шта сад. Боже мој. Тиха вода брег рони. Битно ми је да сам уз Васкрслог Христа који је победио смрт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ko je ovde za pravoslavlje nek digne 2 prsta......ne mogu da se snadjem..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ????? ??????, ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ?? ???? ????????? ? ????? ??? ??. ?????????. ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ??, ?????? ?? ?? ?????????? ??????. ???? ??, ????? ?? ??? ?? ????? ???????? ???????? ????? ??. ? ???? ?? ???? ?????? ?? ????? ??? ??? ???. ???? ???. ???? ???? ???? ????. ????? ?? ?? ?? ??? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ????. ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ???????. ??????? ????? ?? ??????. "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ko je ovde za pravoslavlje nek digne 2 prsta......ne mogu da se snadjem..... ??, ??, ?????? ????? ??? ????? ???? ??????? ???? ???? ? ????????? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука