Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

DEJAN рече:
  ?????????? рече:

???? ????? ???? ?? ????? ??????????? ??? ????: ? ??? ???, ? ????, ? ??????? ????."

??????

Po Akakiju ispade da coveka krstava voda i oprasta mu grehe a ne Duh Bozi.Ko je njemu srusio sneska da mi je znati.

? ???? ?? ?????? ????? ? ?????? ?? ????????  :cheesy2:

? ? ?????????? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ??? ????????? ????????? ??????? ????????? ?? ??? ???? ????????? ??????? ?????? ???? ? ''????????''.

??, ?? ??? ?????????? ???????? ?????? ???????? ?? ?????? ?? ???????????? ??????? ? ??????? ????? ??????? ???? ?? ???????? ?????????? ????, ?? ?????? ?? ?????.

??? ?? ??????? ????????? ??????? ?? ??????? ????????? ????, ?? ?? ??????, ?? ???? ????? ?? ???????. ???????? ?? ????? ?????.

???.  joooj

Подели на овим сајтовима

??????? рече:
  ???????? рече:

ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da  naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? -  eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje

Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley:

??????? ??????, ????? ?? ????? ????????. ? ??? ??????? ?? ? ?? ???? ? ????????????? ?????? ???????.

?? ????? ?????? (????? ??? ???? ????) ?????? ? ?? ?? ????? ??????, ??? ??? - ???? ??????? ???? (? ???? ??????? ????).  :cheesy2:

?? ???? ??? ????? ??????? ?? ????? ????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ?????????? рече:

??? ?????? ?? ???????????, ???? ??? ???????. ??? ??? ?????? ??? ????? +????????? ?? ?? ?????. ????? ???? ???? ? ???????? ??. ?? ?? ????? ?? ?? +????????? ?????, ??? ?? ????????? ?? ?? ?? ????? ???????? ????. ? ???, ??? ?? ?? ? ??????... ??? ???? ??? ???? ????. ???? ??? ????????????? ? ??????.

??????? ????????? ???? ?????, ?? ???????? ????????. ??? ? ??? ???????? ?? ????? ?? ????? ???????? ???? ?? ????? ?? ??? ?? ????? ?????, ??? ???? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ??????? ? ????????? ????????? ?????. ? ?????? ???????, ??????? ????????? ???? ? ?????????? ? ??????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ??????? рече:

????? ???????? ?? ?? ????? ???? ???? ? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ???? ? ????????? ???? ????? ?? ??? ??????? +???????? ?? ?????? ????? ????? ????????? ????? ????? ?? ??? ???????. ??? ????? ?? ?? ????????? ???????? ??? ???? ?????.

? ??? ?? ??? ?? ????? ???????? ??? ????? ??????????? ? ???????? ??? ?? ??????? ????????? ???????? ?????, ???? ?? ???? ????? ???????? ? ????????? ??, ???? ??? ???? ??????? ???????.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:
  ??????? рече:

????? ???????? ?? ?? ????? ???? ???? ? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ???? ? ????????? ???? ????? ?? ??? ??????? +???????? ?? ?????? ????? ????? ????????? ????? ????? ?? ??? ???????. ??? ????? ?? ?? ????????? ???????? ??? ???? ?????.

? ??? ?? ??? ?? ????? ???????? ??? ????? ??????????? ? ???????? ??? ?? ??????? ????????? ???????? ?????, ???? ?? ???? ????? ???????? ? ????????? ??, ???? ??? ???? ??????? ???????.

A koje je merilo tog blebetanja, verovatno cvrst pravoslavni stav.Vidis da ipak nije covek iz naroda....
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Владика Атанасије губи интересовање да прича и са тзв. важним личностима нпр. неким политичарем, високим судијом и сл. ако тај блебеће упразно, и одмах се окреће присутној деци да са њима прича. Па сад закључи сам.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

??????? ????????? ???? ???????????? ?? ????? ? ?? ???. ?????? ?????????? ???. ????? ???????????, ??????? ??????? ? ??. ??? ??? ??????? ???????, ? ????? ?? ?????? ????????? ???? ?? ?? ???? ?????. ?? ??? ??????? ???.

Pa eto, zakljucio sam.Nema vremena ni za funkcionere koji su imicni, kako ce tek onda imati za obicnu raju.... joooj

Dakle,obracamo se samo onima koji ce slepo sledeti sta ima ja kazem  i glimati svojom glavom, nemoj da neko postavi slucajno kakvo pitanje jer Vladika kojeg je Bog poslao da nas uzigne novim ucenjem nema vremena za gubljenje.Sve me to podseca nekako na "VICARIUS FILII DEI" joooj

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Баш напротив, ако причаш о нечему што има смисла и не празнословиш, подједнако пажљиво саслуша тзв. важне личности и личности из народа.

Подели на овим сајтовима

Константине, буди достојан ника који си изабрао. Нећемо толерисати неосновано блаћење било ког епископа. Овакве поруке ћемо убудуће брисати.

Модератор

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Којешта, никад Владика Атанасије није навео нешто о папи без да критикује или о

Цитат

Stepincu kao bratskom svetitelju iz bratske crkve

.

Е видиш, овакво изношење клевета и инсинуација као што си ти управо урадио, је за Владику Атанасије блебетање и празнословље.

Шта то још није јасно? Питај сад, јер ћу и ја ускоро, тј. ако тако наставите, почети да бришем клевете и инсинуације, опомињем итд., јер и ја имам важнија посла него да се бакћем с глупостима.  

Подели на овим сајтовима

Предање једини одговор је да питате Владику то што вас интересује веруј ми да ћеш

добити одговор сигурно.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Понеси слику и у Патријаршију и немој да бринеш сазнаћеш све детаље зашто је Владика Атанасије

био на гробу Ристу Џоџу.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Није тако, Константине. На гробу мојих родитеља били су уклесали петокраку, не знам ни ко је о томе одлучивао, али у сваком случају нас децу нису ни питали. Том, дакле, човеку не знамо ко је одлучивао.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Расправа о томе да ли је вл.Атанасије масон је толико бесмислена, злонамерна и глупа да на то једноставно више нећемо губити време на овом форуму. Нека се тиме замајавају беспослени људи, ми овде нећемо.

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

??? ???? ????? ???????? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ?? ????? ??????. ??????? ????: "????? ?? ?? ?????? ????????? ???, ??? ????, ?????????, ???????? ???? ??????." ?? ?? ?? ?? ??????

? ?????? ??????????? ?????, "????? ????????????? ????????" (??????) ?? ????:

"? ??????? ???????, ????? ??????????:

????? ????????? ??? ??? ??????, ?????????? ? ??? ??? ? ???? ? ??????? ???? ? ??????? ????. ??? ?? ????? ?????? ????, ???????? ? ?????? ????. ??? ?? ????? ? ???????, ???? ? ??????. ??? ?? ????? ?? ????? ?????, ???? ????? ???? ?? ????? ??????????? ??? ????: ? ??? ???, ? ????, ? ??????? ????."

??????

???? ?? ?????? ???? ?? ???.

?????? ?? ?????, ?? ??????? ?? ???? ?? ?????????  0202_238

????? ?? ????? (05.09.2009.)

Цитат

????? ??????? ???

???? ????? ??? ???? ????? ? ?????? ?????????, ??????? ?????????. ???? ????? ????????? ?? ??????? ?? ???? ???????????, ??? ????? ? ??? ?????????? ???? ????? ?????? ? ?????? ????. ??? ??????? ? ???????? ?????? ??? ????? ?????? ? ?????? ?????????? ???? ?? ????? ???? ? ??????. ?? ??????? ??? ??????????, ???? ?? ???? ??? ??????? ? ??????, ?? ????????, ?? ?? ??? ???? ? ?????. ?? ??????? ???? ???????? ?????? ?? ????, ???????? ???? ????? ?????? ?????? ? ???? ?? ??????????. ???? ??? ??? ?? ???? ??????, ???? ???? ?????????, ?? ?? ?? ?????? ????, ?? ??? ?????? ??????? ?????? ??????? ??? ?????. ???? ?? ????????? ????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ????????, ? ???? ?? ????? ??????? ?????. ????? ??????? ???? ?? ??????? ? ??????? ?? ? ??????? ???????.

http://www.svetijakov.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=876.0;attach=544;image

??? ???? ???? ?????: ??, ??? ?? ?? ????????!, ?? ?? ??????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ???? ? ?????? ??????.

?? ?? ??????, ??? ??? ?????? ??????, ??? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ????????, ?? ??? ???? ?????????? ?? ??? ??? ????? ???? ????, ? ?? ?? ???? ?? ????????, ????? ?? ?? ??????? ?????? ??????????:

?? ??? ??? ???? ?? 11 ??????, ??? ???????? (??? ?? ??? ???? ?????? ? ????? ?? ??? ??????, ?? ?????? ?? ?? ????, ?????? ???? ?? ???) ?????? ???? ?? 3 ??????.

?? ???? ???? ????????? ?? ????????, ??? ? ??? ?? ?????? ?? ?????? ???? ???? ?????, ? ???? ???? ?? ?????? ????? ?? ?????? ?? ??????? ? ?????????, ??? ?? ???? ????? ?????? - ?? ??? ??? ???????. ? ???? ?? ??? ???? ??? ?? ????? ...

?? ??? ????? ?? 15 ?????? ?????? ? ????? ?? ???????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???? ? ????????? ? ???? ????????. ? ??? ???? ????? ???? ????? ? ????, ???? ???? ??????, ?????? ??? ?? ?????? ?? ???????, ?????????? ???????? ?? ?????????????, ????? ??????, ??????????????, ?????????, ?????? ? ???? ????? ?? ???? ? ????? ??, ?? ??????? ??????, ???? ?????? ??????? ?? ????. ????? ?? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?????.

?? ??? ?????? ?? 21 ???????, ?????? ???? ???? ? ????????. ??? ??????? ?? ????? ????, ?????, ???? ? ???? ?? ?????? (???????)

???? ??? ? ?????, ???? ?? ???? ??????? ??? ??????????, ?? ????????, ??? ??????. ????? ????????? ???????, ???? ???? ???? ??? ?? ????.

??? ?????? ??????? ? ???? ????? ?? ?????? ?? ???? ??????, ???? ???????. ?? ?????? ????.

????? ?????? ????? ?? ? ??? ????, ? ?????? ??????? ????, ? ?????? ???? ? ?????? ???? ??????? ? ?????????. ??? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????????? ??????? ???????. ?? ?????? ????????????, ???? ??? ???? ???? ?????, ???????? ?? ??????? ???????. ? ????????? ?????????? ?????? ???????? ??????????, ? ???? ??????? ?? ????????? ?????? ???? ???????.

?? ???? 31 ??????, ? ??? ??? ?? ??? ??????.

????? ?????? ??? ????????, ? ???????? ? ????????? ?? ??? ?? ?????? ??????.

?? ?? ?????? ??? ?????????, ??? ???? ???????? ????? ?????? ? ??? ?? ???? ?? ?? ??????? ?????? ? ?? ?????? ? ?? ?? ?? ??????????.

?? ??????? ???? ????, ??? ??? ???? ?? ??? ???????? ??? ????.

?? ??? ?? ?? ??????. ? ????? ? ?? ??.

????? ?? ?????? ? ????????? ?? ?? ? ?????? ???? ?????  crvenilo :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...