Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znate šta, otvorite lepo temu Vladika Atanasije i Vladika Lavrentije pošto ste to već ubacili u svaku temu, koju god otvorim temu ista fotografija i ista priča, na netu ista fotografiaj i isti snimak dada

Iz konteksta nečijeg celog života i rada se izvuče jedan snimak i jedna fotografija i ceo svet se vrti oko toga klapklap

Ako ja odem na grob svog nekog prijatelja a on ima petokraku umesto krsta da li sa komunista po automatizmu

Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu dada

zaključaću temu :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu klapklap

??????? ?? ???? ???????. ?? ?????? ???????? ????? ??????? ????? ??? ??????????? ????? ? ????????? ? ?????? ?????? (? ?????) ???????. ? ? ????????? ???? ???? (?????? ????? ???? ? ???????) ???? ?? ???.  dada ?? ?? ???? ??????? ? ?? ????? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ??????.

???????? рече:

zaklju?a?u temu :drugarstvo:

????? ?? ??? ???? ???? ???????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

????? ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ???????? ??????????? ? ???????????.

?? ?? ?? ??????? ? ????????? ???? ???? ?????? ????? ?????? ? ????? ?? ?????? ???? ?????? ?? ????? ????? ??????? ??? ?? ?????? ???????? ? ??????? ??????? ?? ??? ????? ??????. ? ?? ??? ?????? ????? ????? ? ???? ?? ????. ????? ?????.

Подели на овим сајтовима

??????? рече:
  ???????? рече:

Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu klapklap

?????? ?? ???? ???????, ??? ?? ???????? ????? ??????? ????? ??? ??????????? ????? ? ????????? ? ?????? ?????? (? ?????) ???????. ? ? ????????? ???? ???? (?????? ????? ???? ? ???????) ???? ?? ???.  dada ?? ?? ???? ??????? ? ?? ????? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ??????.

???????? рече:

zaklju?a?u temu :drugarstvo:

????? ?? ??? ???? ???? ???????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????.

ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da  naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? -  eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje

Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Сви знамо да и код њих има људи ...у сваком народу има кукоља, ниједан народ није оперисан од тога, негде

га има више негде мање.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da  naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? -  eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje

Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley:

??????? ??????, ????? ?? ????? ????????. ? ??? ??????? ?? ? ?? ???? ? ????????????? ?????? ???????.

?? ????? ?????? (????? ??? ???? ????) ?????? ? ?? ?? ????? ??????, ??? ??? - ???? ??????? ???? (? ???? ??????? ????).  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

??????? рече:
  ???????? рече:

??????? ??????, ????? ?? ????? ????????. ? ??? ??????? ?? ? ?? ???? ? ????????????? ?????? ???????.

?? ????? ?????? (????? ??? ???? ????) ?????? ? ?? ?? ????? ??????, ??? ??? - ???? ??????? ???? (? ???? ??????? ????).  dada

:drugarstvo: klapklap dada dada :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

???? ??? ????????, ???? ??  ?????????? ????????? ???? ???? ?????? ? ??????????? ?????

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

naumzn рече:

??????? ? ?????? (?? ???? ???? ????? ??????) ???? ???? ?? ????? ???????. ????????? ?? ??? ???? ? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????. ???? ??? ?? ???? ?? ?? ????????? ?????? ??? ??? ?? ?????, ?? ?????????? ?? ??????? ? ?? ????????? ?????????? ???? ?????.

??? ??? ?? ???? ??? ????????? ????????? ?????????? ? ???????????? ?? ????????? ?? ??? ? ??????????????? ??????,??? ??? ?? ???? ??? ???????? ???????? ??? ?? ????????? ????,????? ?? ??????? ?? ??????,??? ??? ?? ???? ??? ?? ??? ????????? ? ??? ???????? ??? ????? ?????? ? ??????? ??????? ??????????? ?????,? ??? ?? ????? ?? ?????????,???????? ?????-???????? ??????? ????,?? ????? ??????? ????????!!!??? ????? ?? ???????? ??????????? ?????????? ???? ?? ?? ??????????,??? ????? ??????? ?? ????????? ??? ??? ??? ???? 44 ???????? ?? ???? ???? ?????? ???? ?? ????? ???????? ?????? ????,??? ??? ?? ?? ????!!!

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

????????,?? ??? ????? ???? ??? ???? ??? ?????,?? ?? ???? ?????? ? ?????.

? ?? ??? ??????????? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ?????? ???????? ?? ?? ????? ???????:???? ?? ????? ?? ?? ?? ?????????? ? ?? ?? ??????? ???????????,? ??? ??????? ??????????,?? ????,??? ?? ?? ????....,? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ???????? ?? ??? ?????? ??? ??? ??? ?? ????? ????? ?????? ????????.

?? ?? ????? ??????? ? ??? ??? ???? ??? ? ??????,?????? ?? ?? ??? ????? ???? ??????? ??? ?? ?? ?????? ???? ???? ???????!!!????? ???? ???? ??????? ???????????,??????????,?????????????,??? ??? ??? ???? ????? ?? ???? ??????? ? ???? ?? ?????!!!????? ???? ???????????? ?????? ?? ?? ?? ??? ???? ??????? ? ?????? ??? ?? ????? ?? ????? ?? ?????? ??? ?????? ?? ??????,??????? ??? ?????? ??????!!!???? ?? ????? ??????????? ??? ?? ???? ??????? ????????????? ?????,??????? ?? ?? ???? ??? ????????????? ???? ????????,????? ??? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ???????? ?? ??????? ??? ??????,??? ????? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ?????,?? ?? ???? ?????? ???????,??? ?????? ?? ????? ??????,? ?????? ????? ? ?????????,?? ???? ?????,???? ???? ???????? ???? ?? ????? ?? ?? ? ???????? ????!!!

Подели на овим сајтовима

А шта је твој предлог, ако никоме у Цркви више не можемо веровати, ако су сви отпадници па и наш свети патријарх? Шта да радимо? Или то можда ипак није тако како ти причаш. Личиш ми мало на Акакија.  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...