Александар Милојков Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Ајде владико јави се и олакшај муке братији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ?????????? рече: ???? ??????? ???? ?? ? ??????? ???? ???????. klapklap 0104_cheesy ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Znate šta, otvorite lepo temu Vladika Atanasije i Vladika Lavrentije pošto ste to već ubacili u svaku temu, koju god otvorim temu ista fotografija i ista priča, na netu ista fotografiaj i isti snimak dada Iz konteksta nečijeg celog života i rada se izvuče jedan snimak i jedna fotografija i ceo svet se vrti oko toga klapklap Ako ja odem na grob svog nekog prijatelja a on ima petokraku umesto krsta da li sa komunista po automatizmu Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu dada zaključaću temu Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Добро би било да се ово истера на чистац управо да би се спречиле злоупотребе и подметачине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ???????? рече: Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu klapklap ??????? ?? ???? ???????. ?? ?????? ???????? ????? ??????? ????? ??? ??????????? ????? ? ????????? ? ?????? ?????? (? ?????) ???????. ? ? ????????? ???? ???? (?????? ????? ???? ? ???????) ???? ?? ???. dada ?? ?? ???? ??????? ? ?? ????? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ??????. ???????? рече: zaklju?a?u temu ????? ?? ??? ???? ???? ???????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ?????????? рече: ????? ?? ???? ?? ?? ??? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ???????? ??????????? ? ???????????. ?? ?? ?? ??????? ? ????????? ???? ???? ?????? ????? ?????? ? ????? ?? ?????? ???? ?????? ?? ????? ????? ??????? ??? ?? ?????? ???????? ? ??????? ??????? ?? ??? ????? ??????. ? ?? ??? ?????? ????? ????? ? ???? ?? ????. ????? ?????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ??????? рече: ???????? рече: Ja imam fotografiju iz crkve Bogorodice Trsatske u Rijeci, da li sam jeretik po automatizmu klapklap ?????? ?? ???? ???????, ??? ?? ???????? ????? ??????? ????? ??? ??????????? ????? ? ????????? ? ?????? ?????? (? ?????) ???????. ? ? ????????? ???? ???? (?????? ????? ???? ? ???????) ???? ?? ???. dada ?? ?? ???? ??????? ? ?? ????? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ??????. ???????? рече: zaklju?a?u temu ????? ?? ??? ???? ???? ???????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????. ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? - eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Сви знамо да и код њих има људи ...у сваком народу има кукоља, ниједан народ није оперисан од тога, негде га има више негде мање. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ???????? рече: ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? - eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley: ??????? ??????, ????? ?? ????? ????????. ? ??? ??????? ?? ? ?? ???? ? ????????????? ?????? ???????. ?? ????? ?????? (????? ??? ???? ????) ?????? ? ?? ?? ????? ??????, ??? ??? - ???? ??????? ???? (? ???? ??????? ????). ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ??????? рече: ???????? рече: ljudi koje sam slu?ajno upoznala(slu?ajno ne postoji) su me pozvali na krizmanje svome sinu, ustupili mi svoj dom, dali svoje srce , svu ljubav koju imaju, meni i mome sinu, u teškim trenucima mog života, kada mi je otac preminuo, ti ljudi su u?inili sve da nam olakšaju bol i tugu, od tople re?i, otvorenih vrata svoga doma, novca, organizovanja dolaska kod njih u Rijeku, ljudi hrvati, ljudi katolici, ljudi koji su zaslužili da naziv ?ovek hriš?anin sa velikim ? - eto odakle pun Fejs mene u crkvi Bogorodice Trsatske, ne moja potreba ili moja želja, ve? za njihovu ljubav i ?ovekoljublje Samo ho?u da kažem jedno - ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, nemojmo olako suditi bez da znamo poredak stvari :smiley: ??????? ??????, ????? ?? ????? ????????. ? ??? ??????? ?? ? ?? ???? ? ????????????? ?????? ???????. ?? ????? ?????? (????? ??? ???? ????) ?????? ? ?? ?? ????? ??????, ??? ??? - ???? ??????? ???? (? ???? ??????? ????). dada klapklap dada dada :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: ???? ??? ????????, ???? ?? ?????????? ????????? ???? ???? ?????? ? ??????????? ????? 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 Ма можемо ми само кад хоћемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 ovde vladika.....prosim da se moje fotke ne trgaju iz konteksta...sa naglaskom na 2. slogu klapklap dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 naumzn рече: ??????? ? ?????? (?? ???? ???? ????? ??????) ???? ???? ?? ????? ???????. ????????? ?? ??? ???? ? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????. ???? ??? ?? ???? ?? ?? ????????? ?????? ??? ??? ?? ?????, ?? ?????????? ?? ??????? ? ?? ????????? ?????????? ???? ?????. ??? ??? ?? ???? ??? ????????? ????????? ?????????? ? ???????????? ?? ????????? ?? ??? ? ??????????????? ??????,??? ??? ?? ???? ??? ???????? ???????? ??? ?? ????????? ????,????? ?? ??????? ?? ??????,??? ??? ?? ???? ??? ?? ??? ????????? ? ??? ???????? ??? ????? ?????? ? ??????? ??????? ??????????? ?????,? ??? ?? ????? ?? ?????????,???????? ?????-???????? ??????? ????,?? ????? ??????? ????????!!!??? ????? ?? ???????? ??????????? ?????????? ???? ?? ?? ??????????,??? ????? ??????? ?? ????????? ??? ??? ??? ???? 44 ???????? ?? ???? ???? ?????? ???? ?? ????? ???????? ?????? ????,??? ??? ?? ?? ????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 karadjordje рече: ????????,?? ??? ????? ???? ??? ???? ??? ?????,?? ?? ???? ?????? ? ?????. ? ?? ??? ??????????? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ?????? ???????? ?? ?? ????? ???????:???? ?? ????? ?? ?? ?? ?????????? ? ?? ?? ??????? ???????????,? ??? ??????? ??????????,?? ????,??? ?? ?? ????....,? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ???????? ?? ??? ?????? ??? ??? ??? ?? ????? ????? ?????? ????????. ?? ?? ????? ??????? ? ??? ??? ???? ??? ? ??????,?????? ?? ?? ??? ????? ???? ??????? ??? ?? ?? ?????? ???? ???? ???????!!!????? ???? ???? ??????? ???????????,??????????,?????????????,??? ??? ??? ???? ????? ?? ???? ??????? ? ???? ?? ?????!!!????? ???? ???????????? ?????? ?? ?? ?? ??? ???? ??????? ? ?????? ??? ?? ????? ?? ????? ?? ?????? ??? ?????? ?? ??????,??????? ??? ?????? ??????!!!???? ?? ????? ??????????? ??? ?? ???? ??????? ????????????? ?????,??????? ?? ?? ???? ??? ????????????? ???? ????????,????? ??? ?? ????? ??????? ?? ???? ? ???????? ?? ??????? ??? ??????,??? ????? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ?????,?? ?? ???? ?????? ???????,??? ?????? ?? ????? ??????,? ?????? ????? ? ?????????,?? ???? ?????,???? ???? ???????? ???? ?? ????? ?? ?? ? ???????? ????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2009 А шта је твој предлог, ако никоме у Цркви више не можемо веровати, ако су сви отпадници па и наш свети патријарх? Шта да радимо? Или то можда ипак није тако како ти причаш. Личиш ми мало на Акакија. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука