Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Jadna je i nesretna ona istina koja je spala na to da je ti cuvas,cuvaru istine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Ако су се "раскајали" што се не одрекоше докторског звања? Нијњ брате, нису они тако размишљали као ти. Да знаш да ти је смешма ова аргументација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ??????? рече: DEJAN рече: ?? ???? ????????,?????? ?? ???? ????. ???? ??? ???????? ???? ??????? ??????? +????????? (? ????????? ????? ??????) ?? ?? ?? ????? ????? ????? ??????????? ? ????? ?? ?????? ?? ?? ???? ????? ? ????????? ????? ?????? ??? ?? ????? ????? ????????? ?????, ??? ?????? ????????? ???? ?? ?????? ????? ????????????. ??? ?? ????? ?? ??????? ???? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ???? ????????? ???????????. ????? ???????? ?? ?? ????? ???? ???? ? ??? ???? ?? ??? ??? ????? ???? ? ????????? ???? ????? ?? ??? ??????? +???????? ?? ?????? ????? ????? ????????? ????? ????? ?? ??? ???????. ??? ????? ?? ?? ????????? ???????? ??? ???? ?????. Ovaj post nisam ni video,brate Predanje niko me do sad ne uzvisi u zivotu koliko ti sad.Nazvao si me ucenikom vladike Atanasija.Ja bi zaista voleo da sam imao bar priliku da vidim vladiku makar sa 20 metara ali nazalost nisam. Ova slika vise govori o tebi nego o vladici Atanasiju.Znas onu pricu o ljudima muvama i ljudima pcelama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????_?????? рече: ?? ??????? ?? ?? ????????? ???????? ??? ????? ??? ? ????????? ??????? ?????? ??????? ????????? ???? ???????? ?? ????? ????? ???????????,?????????? ?? ???????? ???????,? ??? ?? ???? ?? ?????? ??????,? ????? ??? ????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?????,??? ?? ?? ????? ????? ????????? ???? ??????,?? ????? ??? ???????!!!??? ?? ?? ????? ?? ????? ??????? ????? ?? ???? ??? ?? ?? ?????? ?????? ????????????? ???? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????'!!!vaaauuuuu kakav si ti duhovni gorostas.Oces da mi budes duhovnik evo sav sam se najezio od tvoje duhovne visine dada :drugarstvo: :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????_?????? рече: ???? ?? ?? ???? ? ?????? ????????,?????? ?????????? ?? ???????? ?? ?? ????? ??? ????,??? ?? ?????? ? ????????????? ? ????????????? ? ?????????? ?????? ???? !!!Pa o tome ti ja pricam ,tvoje reci su tako jedna odlika duhovne zrelosti i prosto covek na ranu da te stavi.Oces da mi budes duhovnik mojoj sreci ne bi bilo kraja????????? dada :drugarstvo: :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 brate Aleksandre nemoj se jediti i nervirati.Ovaj covek je veoma jadan i nesretan i sad mi ga je stvrno zao.Stvarno nista jadnije nisam u zivotu procitao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????_?????? рече: ????? ??? ??? ???? ? ???? ????????? ?? ?? ? ???? ???? ??????????,?? ?? ?????????? ?????? ?????,? ?? ?????????? ???? ???? ????? ???? ??? ??? ???? ?????? ??????? ???????? ??????? ? ?????????!!!Ovo je jedan fascinantan fenomen,kad vec covek pomenu gordost.Ladno se stavio u ulogu Sv.Vukasina.Ja se psihijatrijom ne bavim i zato pozivam nekog strucnjaka da nam objasni sta se to desava u glavama ovakvih ljudi.Gospode Isuse Xriste pomiluj me gresnog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????_?????? рече: ?????????? рече: ???? ?? ????, ?????????? ?????! ??????? ?? ?? ???????? ????????. ???? ?????? ? ?? ???? ??????? ?? ??????????. ?????? ?? ?????? ??????.?????? ?????? ????? ????? ???? ??? ??? ????? ???????,?? ??? ??????? ?????? ? ????,? ?? ??? ?????,?????? ????? ? ?????????? ?????? ?? ???? ?????????? ??????????? ????? ???? ?? ?????,??? ?????,? ??????? ?? ??? ? ????? ???? ?? ?????? ??? ??? ???? ???????? ????? ?? ???? ?? ????? ???????? ?? ????????? ?????,? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ????? ???????????? ???? ???????,??? ???? ??????? ? ????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ?? ??????? ?? ???????? ???????? ? ????????? ??????,???? ?????? ?? ???? ????? ???? ????? ?? ???? ?? ??????!!!Ovo sto ti rece brat Aleksandar ima opravdanje kod svetih otaca.Sveti oci su se gnevili jedino kad su ih nazivali jereticima,zato sto jeretici nemaju zajednicu sa Bogom.Tako da.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 cuvari istine , samo da te pozdravim...cim si na 319.gif dobio opomnu-Nas si 8084.gif Never surrender -orthodox or death Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 tako da ono....mogu misliti kako je bratija pobožna...vidiš kako fino tihuju...milina....pobegli sa svog mrtvog sajta da traže izgubljene ovce...baš humano,...ribolovac pijanista humanista i nikada onanista splavar travar kravar -----dipl. mašin bravar.... šire pravoslavlje bet kompromisa i jadna crkva stoji na njima i jedva se održava jer naravno,ekumenista ima mnogo više....dokrajčiće je kad-tad...bratija je virtuelno prozorljiva i oseća nečiste duhove putem neta...joj,naježih se.....ljudi,vrlo ste zanimljivi ali nećete ovde naći ovce kakve tražite.. 8084.gif 319.gif 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha evo,smejem se beslovesno 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha jao,jao u pakao sa mnom...ali,šta ja pričam...ja sam već u paklu...napustiću temu..za sad ...ali vas gledam...buhahahahahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 konstantin рече: cuvari istine , samo da te pozdravim...cim si na 0110_hahaha dobio opomnu-Nas si 8084.gif Never surrender -orthodox or death konstantine, mazohisto stari,........volim te 319.gif 0203_cool 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Е мој Александре нема тог бана или било шта што може да спријечи Истину да изађе на видјело,а видим настављаш у увредљивом тону,нема шта прави хришћански дух је у теби!!!!Мој Александре крв мученика и чувара праве и истинске вјере једине,саборне и апостолске Цркве које ви јеретици подржавајући учешће у ССЦ,ниподаштавате све пере,а питјте свог свештеника да ли је то кроз историју бивало тако!!!Ја немам појма шта ти је тај ихтус тако да не оптужуј без чињеница!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 W.A.Mozart рече: konstantin рече: cuvari istine , samo da te pozdravim...cim si na 0110_hahaha dobio opomnu-Nas si 8084.gif Never surrender -orthodox or death konstantine, mazohisto stari,........volim te 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha ne mogoh da nadjem scenu iz "mi nismo andjeli" , ja, ja explodirsen...postavi je umesto mene 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Branioce odnosno cuvaru istine imam li ja zlog duha u sebi,ajde molim te pogledaj prislonio sam grudi na monitor da ti bude lakse ,sajber prozorljivce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????????? рече: DEJAN рече: Branioce odnosno cuvaru istine imam li ja zlog duha u sebi,ajde molim te pogledaj prislonio sam grudi na monitor da ti bude lakse ,sajber prozorljivce ????? ??? ???? ????? ??? ??? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????? ? ????. ??? ? ? ?? ??????. 8084.gif 319.gif 0203_cool da da to je po njima radio i otac Justin i vladika Nikolaj a ti aleksandre si jeretik jer ne bacas pasulj,sram da te bude.A tek sto ne gledas u solju ANATEMA NA TEBE 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука