чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ?????? ???! ?????, ????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ???????!!! ??? ?? ?? ? ??? ?????? ?????, ?? ????? ??? ??? ??????????? ? ???????? ???????? ?????? ?????????? ?????? ????????? ?? ?? ?? ??? ??????? ?? ?? ???? ?????, ??????? ? ???????, ??? ??? ??????? ? ?? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ???????? ??????? ???? ? ???? ??????????? ???????????? ????, ? ?? ??? ?? ?????? ?? ?????? ???? ??????? ????????, ?? ?????? ??? ?????????? ????????, ? ?? ?????? ?? ??????? ??? ??? ????....????? ?? ?? ?????, ?????? ???? ???? ?????, ??? ???? ?? ????? ?? ??? ??????, ? ?????? ????? ??????!!! ?? ??? ?? ?????? ??????? ?? ??? ?? ???? ??? ??? ?? ??????? ? ??????, ??? ?? ???? ?? ?? "????????"? ???? ?? ????????? ?? ???? ?????? ??? ???? ????????? ??? ??? ?? ??? ???????-????? ????? ???? ? ????? ????? ? ???????? ? ????????, ? ????? ???? ??? ????! ????? ????? ???? ???????????-?????!!! ????????? ???? ???????, ???????????? ???? ???? ? ??????? ??????????? ??? ????? ??? ??? ?????.... ??????? ?? ? ???? ??? ?? ???? ????? ?? ?????? ? ?????????? ???? ?????,???? ?? ?????? ?????? ? ??????? ?????,??? ????? ???? ??????? ??????,????? ?????? ???? ???? ???? ?? ?? ??????? ??????????? ????? ? ?? ??? ???????? ????? ????,????? ???? ???? ???? ???? ?? ???? ????? ?????? ? ?? ???? ?? ???? ???? ?????,???? ?????? ?? ?? ??????,???? ?? ?? ???? ?? ?????? ? ??????,? ?????? ??????? ???? ???????,?? ???? ??? ????? ???? ?? ? ????????????? ????????? ?? ??????????? ????????? ?? ?????? ????? ??????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IXTUS Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 А шта каже светитељ, колико ће опрелешћених бити спашених? Никад и ниједан! Схвати то човече - У ДУБОКОЈ СИ ПРЕЛЕСТИ ЈЕР СЕБИ ДАЈЕШ ЗА ПРАВО ДА СУДИШ ЦРКВИ И ДА ОПТУЖУЈЕШ ЉУДЕ БЕЗ АРГУМЕНАТА. Поздарви духовника и питај га о овоме што ти написах. Onda crkvu sude i Serafim Rouz i Sv. Averkije. Nikog ne imenovah nikog ne osudih niti sam ikad javno nekog osudio i imenovao. Da vidim los put kojim idemo vidim, i sta sad ja tu mogu. Jednostavno iz onoga sto sam citao u svetom pismu i Sv. Ocima vidim da idemo losim putem mi kao crkva Hristova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ???? ?? ?? ???????, ???? ???? ??? ????? ?????? ??? ??? ???? ??? ?????? ? ???????? ? ?????????? ??????? 0409_feel [/quot ?? ?????,??? ???? ?? 44 ?????? ? ?????? (????????), ?????? ????????? ? ???,???????? ??? ???? ????? ???,????? ?????? ???,? ??.???? ????? ?????? ???? ?? ??? ?????!!!??? ???? ??????? ??????? "???? ?? ?????? ????? ?????? ???????? ??? ??????" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ???? ?? ?? ???????, ???? ???? ??? ????? ?????? ??? ??? ???? ??? ?????? ? ???????? ? ?????????? ??????? 0409_feel [/quot ?? ?????,??? ???? ?? 44 ?????? ? ?????? (????????), ?????? ????????? ? ???,???????? ??? ???? ????? ???,????? ?????? ???,? ??.???? ????? ?????? ???? ?? ??? ?????!!!??? ???? ??????? ??????? "???? ?? ?????? ????? ?????? ???????? ??? ??????" Znas i sam odakle bes dolazi....To je prvo i osnovno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ? ??? ????????? ????? ??? ?????? ??????? ? ?? ???? ? ?? ???? ????????? ??????????,?? ?? ?????, ?? ?? ???? ????? ??????!!! ??????? ???? ?????? ??? ???? ?? ???? ?????????????,??????? ??????????? ? ????????? ??????,? ???????????? ?????? ????!!!??? ?? ?????? ??? ???? ?? ??????????? ????????? ????????? ?? ??????? ???????????????? (????????? ????????? ????????,????????? ?????? ????? ???) ? ?????? ??????? ????,????????? ?? ?????????? ??????? ????? ??????? ??????,??????? ???? ? ??????? ? ??????? ????????? ?? ??????? ?????? ????????? ???? ??????? ?? ?????????????? ?????? ???????. ? ??? "?????????? ???????" ????????? ?? ? ????? ??????? ??????? ? ??? ??????. ???? ?? ???? ?????? ??? ? ????? ????? ????????? ???????. ?, ??? ???? ???? ?? ???? ????????,?? ? ??? ???????? ?? ??? ? ???????????,??? ???? ?? ???? ????? ??????? ????????????,??? ??????? ?? ???? ???? ?? ??? ???? ? ???? ?? ??? ??????????? ????? ?? ?? ????????? ? ??????? ?? ????? ??? ?? ???????,? ? ?????????? ?? ??? ???????? ? ??????? ???????? ??? ? ??????,????????? ?????? ??? ????????? ???????? 20.??????,??? ?????? ???? ?? ????????,??? ??? ???? ??? ??? ?? ????? ???? ??? ??????,? ???? ?????????? ?? ???????????????? ?? ?? ???? ?????????,??? ???? ????? ???? ???????? ?? ??????? ???????? ? ???? ??????? ????????,?? ? ????? ??.???? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ??????!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Опрости ми брате.... Ја не бих више да полемишем, јер Ти не читаш шта други пишу, већ се трудиш само да што пре напишеш оно што тог тренутка помислиш...Ја се свакоднаевно молим, а у тим молитвама између осталих јесте и ова, у јутарњем: "Завршна молитва јутарња Пресветој Богородици Пресвета Владарко моја, Богородице, својим светим и свемоћним молбама одагнај од мене, смерног и бедног слуге Твог: МРЗОВОЉУ,ЗАБОРАВНОСТ,НЕРАЗУМНОСТ,НЕРАД И СВЕ НЕЧИСТЕ, РЂАВЕ И ХУЛНЕ ПОМИСЛИ, из јадног срца мог и из помраченог ума мог, и угаси пламен страсти мојих, јер сам убог и јадан;избави ме од многих и горких успомена и подухвата, и ослободи ме од свих злих делања, Јер си благосиљана од свих нараштаја, и слави се пречасно име Твоје у векове векова.Амин." Био бих лицемер, када бих се молио, а оно за шта се молим не чинио.... праштај ми брате, за мене су теме на којима зрачи мржња завршене... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Tačno. Nisi mi odgovorio na pitanje odakle bes dolazi. Prvo i osnovno."čuvaru istine". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Оно што мене заиста занима где се ви људи причешћујете, где идете на Литургију, ако је наша црква јеретичка, и наши епископи јеретички, не присуствујете ваљда јеретичкој Литургији 1405_love А ако ипак присуствујете у којој цркви друга ствар, сви модератори на овом форуму су под својим пуним именом и презименом, свештеници, теолози, мирјани, и сви стоје иза својих речи јер свим срцем својим и свом душом својом љубе Христа. проповедају и сведоче Христа а друга страна..оптужују али се крију..чега се боје..чему страх ако су тако сигурни да су у праву 0409_feel Што би рекла моја покојна бака, ко није способан да стане иза својих речи, нека заувек ћути Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 брате Стојковићу не мрзим ја од Вас никог,ја искрено да ам кажем нисам припадник зилота,нити било којих других!!!Међутим упознат сам са садржајем и правилима 7 Васељеских и 10 помјесних сабора,као и са законоправилима Св.Саве.Могу рећи да прилично познајем историју СПЦ поготово од 1945,и доласка комуниста на власт па све до овамо,и кад човјек једноставно упореди шта све Свети Оци наши кажу,па онда то упоредиш а дијелима црквене јерархије СПЦ у том периоду,а још је све то историјски непобитно и документовано и сликама и видео материјалима,онда човјек као свјесно и разумно биће стане па то све реално сагледа,запита се јесам ли ја овдје луд или неко други,ако 20 вијекова се са генерације преноси да се ради овако и овако,ко онда даје заправо неким данашњим да све то газе и мијењају,ја на овом форуму искрено нећу више ни писати из разлога,ви вјерујете у шта вјерујете Бог на је свима дао слободну вољу,па ви најбоље знате гдје идете,као што ја знам свој правац,али само вас молим једно будите људи па немојте друге људе који су неуки и нимало ни историјски,а ни теолошки потковани врбовати.Треба људи да сагледају и ваше мишљење и мишљење других,па нек сами одлуче коме ће се приклонути,али саки покушај мимо овога ће мене лично навести да се борим против вас свим средствима,па макар и мученичком смрћу да се заштити неук народ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Citiram "da se priklone", hm... i dalje mi nisi odgovorio na pitanje, ili nećeš. Da ponovim: Odakle bes dolazi? Prvo i osnovno. Znam da nije na tvom nivou...ali eto, volela bih da cujem odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Tačno, čemu tajanstvenost 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ????? ?????????? ?? ????? ?? ?? ??? ?????,?? ??????? ?? ?? ????? ????? ????????? ??????,???? ???? ????? ??????!!!??????? ??????? ??? ?? ????????? ? ????????? 7 ?????????? ? 10 ????????? ??????,??? ? ?? ??????????????? ??.????.???? ???? ?? ???????? ???????? ???????? ??? ???????? ?? 1945,? ??????? ????????? ?? ????? ?? ??? ?? ?????,? ??? ?????? ??????????? ??????? ??? ??? ????? ??? ???? ????,?? ???? ?? ???????? ? ???????? ??????? ????????? ??? ? ??? ???????,? ??? ?? ??? ?? ?????????? ????????? ? ????????????? ? ??????? ? ????? ????????????,???? ?????? ??? ??????? ? ??????? ???? ????? ?? ?? ??? ?????? ???????,?????? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ??? ???? ?????,??? 20 ???????? ?? ?? ?????????? ??????? ?? ?? ???? ????? ? ?????,?? ???? ???? ??????? ????? ???????? ?? ??? ?? ???? ? ????????,?? ?? ???? ?????? ??????? ???? ???? ?? ?????? ?? ???????,?? ????????? ? ??? ????????? ??? ?? ?? ????? ??? ???????? ????,?? ?? ??????? ????? ???? ?????,??? ??? ?? ???? ???? ??????,??? ???? ??? ????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ????? ???? ???? ?? ????? ? ?????? ?? ??????????,? ?? ???????? ????????? ????????.????? ?????!!!???? ???? ?? ????????? ? ???? ??????? ? ??????? ??????,?? ??? ???? ?????? ???? ?? ?? ??????????,??? ???? ??????? ???? ????? ?? ???? ????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ??? ???? ??????????,?? ????? ? ?????????? ????? ?? ?? ??????? ????? ???, ?? ???? 47 ??????, ? ????? ??????? ?? ????? 4 ??????, ??? ??? ???? ?? ?? ?????????, ?????? ?? ?? ??, ??? ???? ???? ??????? ?? ???.....?? ????? ????? ?? ????? ????????? ?? ??? ????? ????, ???, ?????? ? ?????? ?????? ?? ???????, ? ??? ???? ?? ???????????...????????? ????? ????? ?? ????? ????? ?????, ??? ??????? ?? ???????, ??? ??? ???? ???? ????????, ???? ?????? ???????.....?? ??????????? ????, ?????? ??? ??????? ?? ??????? ?? ????? ??.????????? ????? ?? ???? ?? ???? ?? ???????? ????...? ????? ?????? ????? ?????????? ??? ?? ??? ??? ?????? ???? ??? ?? ???? ???? ????? ????????....? ??? ?? ??? ???.....???? ???, ?? ? ???, ? ?? ????? ????? ? ???? ?????, ??? ?????????????? ???????, ??????? ? ????? ????? ?????? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ???? ?? ?? ???????, ???? ???? ??? ????? ?????? ??? ??? ???? ??? ?????? ? ???????? ? ?????????? ??????? 1405_love [/quot ?? ?????,??? ???? ?? 44 ?????? ? ?????? (????????), ?????? ????????? ? ???,???????? ??? ???? ????? ???,????? ?????? ???,? ??.???? ????? ?????? ???? ?? ??? ?????!!!??? ???? ??????? ??????? "???? ?? ?????? ????? ?????? ???????? ??? ??????" ??????? ??? ??? ???? ? ??????, ????? ?? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???, ??????? ????????? ??? ?? ???, ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??? , ??? ??? ? ?? ???, ? ????? ????? ?? ?? ???????????? ??? ?? ????.... srcee ??? ????? ??????...????? ?? ?? 0409_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 СПЦ је зваnично члам од 1965 године,а будући да си сама чином крштења члан СПЦ неминовно је да си и сама члан тога,наравно осим ако то сама не осудиш и подвргнеш анатеми,јер као што каже Св.Григорије Богослов "И ћутање је издаја",као и .Св.Марко Ефески који каже "Не постоји нешто средње између истине и лажи".СПЦ управо својим дијеловањем унутар те организације чини непресталне компромисе не само са јеретицима,већ и са незнабошцима,на так начин тражећи нешто што је између истине и лажи!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ? ??? ????????? ????? ??? ?????? ??????? ? ?? ???? ? ?? ???? ????????? ??????????,?? ?? ?????, ?? ?? ???? ????? ??????!!! ??????? ???? ?????? ??? ???? ?? ???? ?????????????,??????? ??????????? ? ????????? ??????,? ???????????? ?????? ????!!!??? ?? ?????? ??? ???? ?? ??????????? ????????? ????????? ?? ??????? ???????????????? (????????? ????????? ????????,????????? ?????? ????? ???) ? ?????? ??????? ????,????????? ?? ?????????? ??????? ????? ??????? ??????,??????? ???? ? ??????? ? ??????? ????????? ?? ??????? ?????? ????????? ???? ??????? ?? ?????????????? ?????? ???????. ? ??? "?????????? ???????" ????????? ?? ? ????? ??????? ??????? ? ??? ??????. ???? ?? ???? ?????? ??? ? ????? ????? ????????? ???????. ?, ??? ???? ???? ?? ???? ????????,?? ? ??? ???????? ?? ??? ? ???????????,??? ???? ?? ???? ????? ??????? ????????????,??? ??????? ?? ???? ???? ?? ??? ???? ? ???? ?? ??? ??????????? ????? ?? ?? ????????? ? ??????? ?? ????? ??? ?? ???????,? ? ?????????? ?? ??? ???????? ? ??????? ???????? ??? ? ??????,????????? ?????? ??? ????????? ???????? 20.??????,??? ?????? ???? ?? ????????,??? ??? ???? ??? ??? ?? ????? ???? ??? ??????,? ???? ?????????? ?? ???????????????? ?? ?? ???? ?????????,??? ???? ????? ???? ???????? ?? ??????? ???????? ? ???? ??????? ????????,?? ? ????? ??.???? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ??????!! ??? ???????! ??? ?? ?? ???????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука