Jump to content

Да ли је православље једини аутентични антиглобализам?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

apsolutno...imajući na umu činjenicu da,po meni,jedinu u pravoslavlju masa ne guta pojedinca već crkva kao zajednica afirmiše ličnost...to je tako divno i jedinstveno od Gospoda za nas...e,shodno ovome,naravno da je pravoslavlje,zdravo pravoslavlje, jedini logičan izbor kao odgovor na globalizam koji ima za cilj da nas ujedini-ali ne kao ličnosti već kao masu.....da nas pretopi u 1 ogroman šraf....

imam druga koji je u fazonu-mi,mladi intelektualci ateisti i sve u tom fazonu koji stalno kritikuje loše stvari u crkvi...na moj komentar da vidi samo loše stvari u crkvi i da mi obrazloži šta je to dobro i koje su mu smernice u životu ako crkva ne valaj,rekao je-ne znam...znam samo šta je loše...jer se uglavnom time i bavi..kritikuje... inače sasvim ok lik...van toga

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

imam druga koji je u fazonu-mi,mladi intelektualci ateisti i sve u tom fazonu koji stalno kritikuje loše stvari u crkvi...na moj komentar da vidi samo loše stvari u crkvi i da mi obrazloži šta je to dobro i koje su mu smernice u životu ako crkva ne valaj,rekao je-ne znam...znam samo šta je loše...jer se uglavnom time i bavi..kritikuje... ina?e sasvim ok lik...van toga

?? ???? ?? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ??? `???????`, ??? ?? ???? ?`? ??? :)

Подели на овим сајтовима

и једини прави перадетлићевизам...каже-погоди ко је- и одмах да одговоре.....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...