ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Можете ли ми рећи нешто детаљније о Лолитином, Едиповом комплексу за почетак као и о другим комплексима које знате? Хвала унапред VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Лолита комплекс? Шта је то,јел има везе са малолетницама ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ниси гледао филм Лолита? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Гугл и Википедија и кашће ти се само. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ма то је најлакше, мада ни тамо нема све, рекох да видим има ли упућених? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Овде смо сви у све упућени, тако да ће бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Али да не буде са Википедије, и ако има нека књига, може и линк да се наведе VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ниси гледао филм Лолита? Наравно да јесам-Владимир Набоков... у разним верзијама... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Можда не мислимо на исти филм, слабо памтим редитеље, о чему се ради у том? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Можда не мислимо на исти филм, слабо памтим редитеље, о чему се ради у том? Набоков није редитељ,већ писац чувене Лолите,по којој су снимљени филмови... А ти си вероватно гледао ону верзију са Џереми Ајронсом... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Да,вероватно, нисам читао књигу а и филм сам гледао одавно, него паде ми напамет чисто да проверим нешто VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Мислим на све, за почетак су ми пала на памет та два, као најпознатија су... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Значи нема психолога на овом сајту? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука