Срђан Шијакињић Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 U italiji imas u gradu Bolzanu jos uvek spomenik sa Musolinijevim likom... Мусолини је мајка мара у поређењу са усташама... Није да оправдавам споменик, у свакој земљи мора да има шака лудака која тера неку своју ревизију и "истиниту историју" али ово са усташама је баш болесно, неупоредиво са другим причама... Dragi, Драган Мирило and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 U italiji imas u gradu Bolzanu jos uvek spomenik sa Musolinijevim likom... Мусолинија су "окачили" у Милану његови сународници а сународници ових ...... (немам речи) су их у звезде уковали (заковали) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 OSNIVAČ WIKIPEDIJE GOVORI ZA NEDJELJNI: 'Srbi i Hrvati ne smiju imati odvojene Wikipedije' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Што рече Дучић: "Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде." facenew22222222 https://www.pouke.org/forum/topic/33347-wikipedia/ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Sve cetiri vikipedije su zestoko smece, ali hrvatski je uspeo cak da iznevira sam vrh wikipedije. Sta je vec iznenadujuce. Doduse skeptik sam ako se 4 totalno idotske vikipedije udruze da nesto pametno ispadne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Sve cetiri vikipedije su zestoko smece, ali hrvatski je uspeo cak da iznevira sam vrh wikipedije. Sta je vec iznenadujuce. Doduse skeptik sam ako se 4 totalno idotske vikipedije udruze da nesto pametno ispadne. Gresisi nisu sve 4 wikipedije smece. Ja sam radio na sve 4 imas i dobrih i losih korisnika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Gresisi nisu sve 4 wikipedije smece. Ja sam radio na sve 4 imas i dobrih i losih korisnika. Sigurno ne u istoriji. Makar ne secam se dobrog clanka nase istorije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Sigurno ne u istoriji. Makar ne secam se dobrog clanka nase istorije. Istorija je svuda problem na samo na Wikipediji ti ne mozes objektivno pisati na tu temu jer svako ima svoju dogmu o istoriji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Istorija je svuda problem na samo na Wikipediji ti ne mozes objektivno pisati na tu temu jer svako ima svoju dogmu o istoriji. Ima razlike u normalnim kontroverzima i cisto losim izvorima. Pored toga da su tanki i clanci o stvarima koji nisu na meti svadje izmedju bivsih Jugoslovena. Doduse mozda su drugi clanci o drugim temama bolji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ima razlike u normalnim kontroverzima i cisto losim izvorima. Pored toga da su tanki i clanci o stvarima koji nisu na meti svadje izmedju bivsih Jugoslovena. Doduse mozda su drugi clanci o drugim temama bolji. Pa zavisi koju temu trazis na Wikipediji. Ako trazis recimo prirodne nauke da, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука