Jump to content

Majice sa logom i motivima foruma, ko bi voleo da ima?

Оцени ову тему

Препоручена порука

a može umesto tragove da piše i -TAGOVE-

Pa onda r1m3.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Јел може за нас хеви  металце нешто у овом фазону... :D

98131.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Ево пар комада да видим је л` вам се свиђа....

M01.jpg

M03.jpg

Pomaže Bog svima. Imam dva pitanja. Da li će ovo biti konačni tekstovi? Video sam post o. Ivana koji je predložio da razradjujemo predloge oko samog teksta i da posle otvorimo temu za glasanje. Predlažem da sad i odmah :D svi koji imaju neki pedlog da ga napišu kako bi smo glasali. Da li će majca biti ove boje? Svaka čast Djuro za ovo što si  osmislio odlično je. :good2: Žedno sam nestrpljiv da nabavim jednu ovaku majcu. Jedva čekam. :)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Много би било јефтиније када би свако могао да одштампа своју чланску карту. Чланска карта би садржала ник, аватар и личне податке које је сам члан унео. Одштампа човек, пластифицира па на сусрету форумаша само покаже (ако сме). Да не буде забуне ко је ко. Осим тога, чланска карта би се сматрала важећим документом и без личне карте или пасоша. :)))

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog svima. Imam dva pitanja. Da li će ovo biti konačni tekstovi? Video sam post o. Ivana koji je predložio da razradjujemo predloge oko samog teksta i da posle otvorimo temu za glasanje. Predlažem da sad i odmah :D svi koji imaju neki pedlog da ga napišu kako bi smo glasali. Da li će majca biti ove boje? Svaka čast Djuro za ovo što si  osmislio odlično je. :good2: Žedno sam nestrpljiv da nabavim jednu ovaku majcu. Jedva čekam. :)

Мени се највише свиђа први модел.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Моцарте , ко би обукао оваку мајицу био би баш запажен од народа када би шетао градом .  :)))  :)))  :)))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

а и сви би знали о чему мисли :bleh: :)))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...