w.a.mozart Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 a može umesto tragove da piše i -TAGOVE- Pa onda Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Јел може за нас хеви металце нешто у овом фазону... Ђуро Станивук, Млађони, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 ?! Чудно, био сам сигуран да је то Милосављевићев коментар.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Хехе, мен' сад смешно... налетим на ово Photorealistic Boxer Shorts Mock-up. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Ево пар комада да видим је л` вам се свиђа.... Pomaže Bog svima. Imam dva pitanja. Da li će ovo biti konačni tekstovi? Video sam post o. Ivana koji je predložio da razradjujemo predloge oko samog teksta i da posle otvorimo temu za glasanje. Predlažem da sad i odmah svi koji imaju neki pedlog da ga napišu kako bi smo glasali. Da li će majca biti ove boje? Svaka čast Djuro za ovo što si osmislio odlično je. :good2: Žedno sam nestrpljiv da nabavim jednu ovaku majcu. Jedva čekam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 I kad radimo majce.. A? Nemojte više da hejtujete temu Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Много би било јефтиније када би свако могао да одштампа своју чланску карту. Чланска карта би садржала ник, аватар и личне податке које је сам члан унео. Одштампа човек, пластифицира па на сусрету форумаша само покаже (ако сме). Да не буде забуне ко је ко. Осим тога, чланска карта би се сматрала важећим документом и без личне карте или пасоша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Pomaže Bog svima. Imam dva pitanja. Da li će ovo biti konačni tekstovi? Video sam post o. Ivana koji je predložio da razradjujemo predloge oko samog teksta i da posle otvorimo temu za glasanje. Predlažem da sad i odmah svi koji imaju neki pedlog da ga napišu kako bi smo glasali. Da li će majca biti ove boje? Svaka čast Djuro za ovo što si osmislio odlično je. :good2: Žedno sam nestrpljiv da nabavim jednu ovaku majcu. Jedva čekam. Мени се највише свиђа први модел. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 He, interesantno, i to baš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 mogle bi i neke šaljive da se urade Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Јесам блесав и волим да се блесавим ал ти си га арталисо. Шунтавило у својој крајности.. :bleh: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Моцарте , ко би обукао оваку мајицу био би баш запажен од народа када би шетао градом . Иван ♪♫ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 а и сви би знали о чему мисли :bleh: Ненад Р., Иван ♪♫ and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Samo da probudim uspavanu temu, mozda po poslednji put!!! Hocemo da radimo majce, dukseve ili ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука