Jump to content

Majice sa logom i motivima foruma, ko bi voleo da ima?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам увек за под Острог. Дивна идеја!

Подели на овим сајтовима

Чек, нешто... "Грешка Није дозвољено да отпремите ову врсту фајла", мислим да треба дозвола за rar. датотеку.

Дакле, режија, како да прикачим/подигнем WinRAR archive, 34 KB?

Подели на овим сајтовима

Ko da gajbu piva taj (vise) nije lopov! :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чек, нешто... "Грешка Није дозвољено да отпремите ову врсту фајла", мислим да треба дозвола за rar. датотеку.

Дакле, режија, како да прикачим/подигнем WinRAR archive, 34 KB?

Подигни на неки сајт за дељење фајлова и само вде прекопирај линк...

Подели на овим сајтовима

ЦДР, Аи и ЕПС, један ћеш ваљад отворити... иначе, и да се зна, реч је о редизајну оригиналног DYNABLASTERовог идејног решења, а опет по идеји о.Ивана.

Мис'им, чисто да зна ( због вопи-вопса ).

Подели на овим сајтовима

А знате сви оне мајице с глупавим порукама?

Дајте да стављамо неке речи светих отаца и духовника...то би имало позитиван утицај на околину....

Нигде нисам видео мајицу са натписом "Какве су ти мисли такав ти је живот".

Пошто је тешко привући народ у веру, што не истерамо веру међу народ?

Мухамед - брег

Не знам, можда лупетам, реците.

Нигде нисам видео мајицу са натписом "Какве су ти мисли такав ти је живот".

Ово је одлична порука, за њу су чули и неки за које нисам ни сањала да су икад ушли у цркву, али су се   открили да су верници, не знам зашто су и крили, ваљда због околине...

Ја бих једну белу мајицу са плавим словима ове садржине...али ако може ћирилицом, писаном...

Подели на овим сајтовима

То ти је чист цртеж, векторски, а колорисано је у битмапној графици и ово су радни PSD фајлови.
А ово је типографија, ћирилична/латинична, фонт фамилија PF Isotext Pro... коришћен је овај PF Isotext Pro Regular.

Подели на овим сајтовима

Мис'им, чисто да зна ( због вопи-вопса ).

Ајд важи...урадим и ја један дизајн и можемо сви по пиво...

Подели на овим сајтовима

Обавезно!!!

Само Вас молим, оче Иване, да ме консултујете као лектора. Једно је кад се праве банери и те форе, а друго је кад се штампају мајице. Било би добро да све буде правописно утегнуто

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

A da ispod logoa Pouka pise i nick svakoga ko naruco?

Tako da svaka bude i unikat?

To bi bilo malo teze kod svakog ko radi sito stampu, jer bi to vise kostalo. Ko hoce da plati sto da ne. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A koliko bi kostala jedna majica? 

Ovaj decko sa kojim sam ja pricao za 350 dinara radi majicu napred mali znak(10 x10 ) a pozadi dimenzije a4 formata, sa sve majicom. I naprimer ne znam koliko bi porudzbina bilo da damo josh po 250 npr za forum ako bude dosta porudzbina, tako da bi svakog majica izasla po 600 dinara. Sto mislim da je realna cena jedne najobichnije majice sa buvljaka.

Sto vise majica to veci popust... tako to nekako ide, ajde ljudi ako smo zainteresovani da se organizujemo...

Inace pricao sam sada sa momkom, za 50 komada bi mozeda mogli da dobijemo 320 dinara po majici sto je 50x30 dinara dodatno za odrzavanje foruma!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...