Jump to content

Majice sa logom i motivima foruma, ko bi voleo da ima?

Оцени ову тему

Препоручена порука

pošto ide jesen mogu se uraditi dukserice...

inače, evo 1. majice sa motivom postera koju sam uradio  i poklonio još pre godinu dana (a možda i dve)

vrka.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ajde ljudi bacajte na predloge dizajne i poruke! 

Moja ideja je da se recenica "Siri dalje pravoslavlje! " ukopi u neki dizajn sa www.pouke.org! 

Stavite ideje pa da napravimo glasanje! (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ajde ljudi bacajte na predloge dizajne i poruke! 

Moja ideja je da se recenica "Siri dalje pravoslavlje! " ukopi u neki dizajn sa www.pouke.org! 

Stavite ideje pa da napravimo glasanje! (: 

Нацртаћу нешто па ћу окачити као предлог :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Sta mislite na poruku ..Sve za Hrista, Hrista ni za sta.. Naravno sa grbom tj znakom pouke.org????

Stavicemo u glasanje! Skupicemo sve predloge pa ce da otvorimo temu sa predlozima na glasanju.

Подели на овим сајтовима

mislim da bi mnogo bolji efekat bio ako bi poruka bila dripačka - čak šokantna...

tipa - pouke.org - kuj ko mi? ili pouke.org - lepša strana vašeg interneta ili pouke.org - virtuelno pravoslavlje v.2.0

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево још предлога.

Предлажем да се направе и мараме за жене са логом поука 

друга ствар коју могу да понудим је да се мајице и мараме и шоље могу преузети у мом атељеу, што би за Београђане појефтинило за поштарину јер онда не мора да је свако појединачно плаћа . Боље да тај новац иде за форум. Ако одговара тако, ето то могу да допринесем.

Подели на овим сајтовима

Ево још предлога.

Предлажем да се направе и мараме за жене са логом поука 

друга ствар коју могу да понудим је да се мајице и мараме и шоље могу преузети у мом атељеу, што би за Београђане појефтинило за поштарину јер онда не мора да је свако појединачно плаћа . Боље да тај новац иде за форум. Ако одговара тако, ето то могу да допринесем.

Odlichna ideja. Samo ja ne znam nikog ko ima marame na prodaju ni koliko se one krecu. 

Znash li gde mogu da se nabave marame? 

Sto se solje tiche to ne znima ni ko radi stampu na soljama niti gde mogu jeftine solje da se nabavljaju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...