Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Moze i poruka : dok grcam deca kupuju nike. skupimo novac da zivimo ovde svi zajedno, lako tjemo za gatje. Anette је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Pouke.org jer tako smo u mogucnosti cirilicom naravno a ne ko ja sad ovde https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Kad budete radili molim za jednu minijaturnu velicinu za mene Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 pošto ide jesen mogu se uraditi dukserice... inače, evo 1. majice sa motivom postera koju sam uradio i poklonio još pre godinu dana (a možda i dve) Биљана, Јелина, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 slika je ova Плутон, Биљана, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Ajde ljudi bacajte na predloge dizajne i poruke! Moja ideja je da se recenica "Siri dalje pravoslavlje! " ukopi u neki dizajn sa www.pouke.org! Stavite ideje pa da napravimo glasanje! (: Биљана је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Meni se svidja tvoj predlog... Najbolja poruka! Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Ajde ljudi bacajte na predloge dizajne i poruke! Moja ideja je da se recenica "Siri dalje pravoslavlje! " ukopi u neki dizajn sa www.pouke.org! Stavite ideje pa da napravimo glasanje! (: Нацртаћу нешто па ћу окачити као предлог Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Kul brateeeee ima da budem najmoderniji vernik Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Sta mislite na poruku ..Sve za Hrista, Hrista ni za sta.. Naravno sa grbom tj znakom pouke.org???? Олимп and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Sta mislite na poruku ..Sve za Hrista, Hrista ni za sta.. Naravno sa grbom tj znakom pouke.org???? Stavicemo u glasanje! Skupicemo sve predloge pa ce da otvorimo temu sa predlozima na glasanju. Жедни and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 mislim da bi mnogo bolji efekat bio ako bi poruka bila dripačka - čak šokantna... tipa - pouke.org - kuj ko mi? ili pouke.org - lepša strana vašeg interneta ili pouke.org - virtuelno pravoslavlje v.2.0 Плутон, Gordana ., Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2013 Sta mislite na poruku ..Sve za Hrista, Hrista ni za sta.. Naravno sa grbom tj znakom pouke.org???? Ili poruka Ne boj se samo veruj Млађони, Ђуро Станивук and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ево још предлога. Предлажем да се направе и мараме за жене са логом поука друга ствар коју могу да понудим је да се мајице и мараме и шоље могу преузети у мом атељеу, што би за Београђане појефтинило за поштарину јер онда не мора да је свако појединачно плаћа . Боље да тај новац иде за форум. Ако одговара тако, ето то могу да допринесем. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ево још предлога. Предлажем да се направе и мараме за жене са логом поука друга ствар коју могу да понудим је да се мајице и мараме и шоље могу преузети у мом атељеу, што би за Београђане појефтинило за поштарину јер онда не мора да је свако појединачно плаћа . Боље да тај новац иде за форум. Ако одговара тако, ето то могу да допринесем. Odlichna ideja. Samo ja ne znam nikog ko ima marame na prodaju ni koliko se one krecu. Znash li gde mogu da se nabave marame? Sto se solje tiche to ne znima ni ko radi stampu na soljama niti gde mogu jeftine solje da se nabavljaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука