Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Nego, Stanivuche, da li mozes da napravis nesto tipa "siri dalje - pravoslavlje" ili tako neki slogan i adresu pouke.org da nabacis tu to bi bilo super i jel moze vektor da se uradi posto kontam da ti sitostampa traze vektore. Наравно, само би ми требало допуштење администратора и лого у вектору... Опет, није морање да ја то урадим ако у екипи сајта има искусних графичара, то је само моја добра воља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 За браћу Хрвате само окренемо наопако. ууууууууухухухухухухуКуКу!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ovo nije losa ideja, ali kada krne prolece. MIslim da je sada kasno... Може и са дугачки рукави, а може и кратки испод кошуље да се носе. Да не буде забуне, ово је Милосављевићева идеја, коју сматрам добром а уједно мислим да је треба подржати и остварити док је свежа. Ево сад ми синуло....што не би ми овде, овако заједнички покренули пројекат израде мајица, шољица(неко рече), календарчића, којечега...продајемо то међ нама и шире и скупљамо средства, прво за одржавање сајта а ако претекне и некоме за помоћ... Може да прерасте у нешто озбиљније...а ми бисмо онда у моби више личили на манастирску братију... Ја могу да помогнем у цртању и слично... Ако може и тема да се отвори, па нек каже ко шта има... мирођија, Јадранка-Дервента, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 А знате сви оне мајице с глупавим порукама? Дајте да стављамо неке речи светих отаца и духовника...то би имало позитиван утицај на околину.... Нигде нисам видео мајицу са натписом "Какве су ти мисли такав ти је живот". Пошто је тешко привући народ у веру, што не истерамо веру међу народ? Мухамед - брег Не знам, можда лупетам, реците. Crveni Baron, kirios1, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Vektor logoa ces morati sam da nacrtas Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Vektor logoa ces morati sam da nacrtas Није то проблем урадити али ондак није оригинал, а могу да ме оптуже да сам укр`о Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 A da ispod logoa Pouka pise i nick svakoga ko naruco? Tako da svaka bude i unikat? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 @@Ђуро Станивук, Ovo nije losa ideja, ali kada krne prolece. MIslim da je sada kasno... SAda je pravi cas da se sve isplanira i organizuje pa da majice budu vec spremne u februaru da mogu ljudi da ih kupe na vreme. мирођија and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Наравно, само би ми требало допуштење ... и лого у вектору. Ааа ко'ко сам ја сад ту у + ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 A koliko bi kostala jedna majica? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Sto miliona dinara... al kuvajtskih Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 За браћу Хрвате само окренемо наопако. Ако стварно тај лого буде на мајцама, а ово прочитају артемити.. готови смо. То би им дефинитивно био "доказ" да радимо за папу Nikolajj, Драшко, gandalf and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Јајајајајајаја ја...неку малу женску, струкирану на споља....ако маржа иде за одржавање форума. Ако не, може, јашта, али ми је мање одушевљење. Милосављевићу, не само да ти је лепо куче, него ти је и идеја генијална! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Sta mislite? Ima li zainteresovanih. Already got one! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Šta mislite za ovo. Ako Bog da da odradimo te majce. I tamo sledeće godine, jeste možda daleko za planirati ali ja da predložim pa da vidim komentare. Da napravimo jedan sastanak forumaša pod Ostrog. Da organizujemo neki bus. Obidjemo još koje manasitire. Na kraju od doljnjeg manastira ( u majcama) se svi zajedno popnemo do gore?? Tako bi smo možda i mi provincijalci imali prilike da vas upoznamo Šta mislite?? Ленка*, Милан Ракић, Ђуро Станивук and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука