obi-wan Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Jedna eskadrila Mig-35 i jedna Su-47 (ovo drugo kad udjemo u vojni savez) i mi smo gospodari na Balkanu Tesko meni... sinak, moras prvo malo da se opismenis o temi o kojoj pricas... dakle: 1) SU-47 ne postoji osim kao prototip, ne pravi se ni za ruse, nece da bude nikad u opstoj upotrebi, nego je u pitanju aerodinamicki i tehnoloski demonstrator (eksperiment), sto - logicno - znaci da ni mi nikad necemo da ga imamo u naoruzanju. 2) I kad bi imali ovo sto kazes, ove 2 eskadrile, svakako ne bismo bili ni blizu statusa nekog (vazdusnog) gospodara... da bi bio tako nesto, moras da imas mnogo vise od 2 eskadrile bilo cega. 3) Procitaj pravilnik foruma o ponasanju - strogo je zabranjeno vredjati bilo kog sagovornika. Ovog puta cu da predjem preko toga, ali ubuduce imas opomenu (vidi post na prosloj strani). Eto, vidis kako smo se lepo razumeli... Sudija and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Pa kakve veze ima sto je Su-47 Golden Eagle prototip,ne sme covek ni da kaze svoje misljenje.Iskreno ne znam ko bi to mogao da nam se suprostavi sa eskadrilom Suhoja i Migova.Su 47 je vise nego realnost Obi,samo ko je lud da igra sa otvorenim kartama. Cak sam i ubedjen da (ukoliko bi prisli vojnom savezu Rusije) bi imali najmodernije naoruzanje,imajuci u vidu da bi bili jedini raspolozivi Ruski satelit na Balkanu .Sto bi se reklo prva linija fronta. U vezi "iskustva" i mladosti,mogu da kazem da su upravo najvece Istorijske bitke izvojevane pod komandom mladosti,a ne iskustva.Kome jos trebaju generali penzineri. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Pametnije bi ti bilo da proucavas kako se sadi krompir, nego sto fantaziras o nekim prototipovima aviona. Милан Ракић and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Pa ocigledno ne poznajes Ruse. Rusi nisu mutljavine, za razliku od nasih. Sa Rusima nema zajebavanja. Ako se pak sta "izjalovi" bice iskljucivo do nasih "mudrih"odluka. Mislim pazi ko bi normalan ponudio ovakve uslove Srbiji, a kolio Srbi treba da budu glupi da odbiju isto. Očigledno da ih dobro poznajem.Poznajem vrlo dobru njihovu manir i globalno vođenje politike još od Petra Velikog. Poznajem vrlo dobro Rusku geopolitičku poziciju koja ustvari određuje i njihovi spoljnu politiku,takođe još od vremena Petra Velikog pa do dana današnjeg. Rusi su itekakve mutljavine.Evo neka ti Milan Rakić ispriča kako ruski lovac kosta manje nego Zapadni a kad ti stigne račun ispadne te skuplje a da ga još nisi ni pošeo da ga eksploatišeš.Mada mogu i ja da ti isprišam ako te interesuje. Rusi nisu glupi,ovaj narod koji viče "Rusi braća" su glupi.Rusi već vekovima vode jednu te istu globalnu politiku i u skladu sa tim politiku prema određenim zemljama kao što je Srbija npr. Koliko su Rusi ozbiljna zemlja potvrđuje i činjenica da se njihova politika prema Srbiji nije promenila od kad su Rusi 1750.saznali da Srbija postoji.Rusi su do te mere ozbiljna država da se njihova politika,ne samo prema Srbiji nego i prema ostalim zemljama,nije promeni čak kada su 1922 na čelo Rusije došli komunisti,tj SSSR i ne samo tad,nego je Ruska politika prema Srbiji ostala ista čak i posle pada SSSR. Dakle,vekovi prolaze,Ruska politika prema Srbiji je ista,čak i na momente otvoreno neprijateljska,samo ovaj narod ko tele blene u tu Rusiju očekujući neko spasenje za sopstvenu nesposobnost i komplekse. I sta sad?Ispada jos da su nam oni u stvari saveznici.Ta pomoc je svakako imala svoje interese,pre svega da Broz otkaze poslusnost Staljinu.To jest da se razbije Sovjetski uticaj na Balkanu.Isto to nam je nudio i Hitler,pre nego sto nas je napao.To dakle nije pomoc,vec isplata.Mada tek cemo Da,Amerikanci su nam bili saveznici,međutim i SSSR su bili saveznici,međutim Američki saveznici i Sovjetski saveznici su postali neprijatelji a mi smo izabrali pogerešne saveznike za saveznike Mozemo mi i govoriti o vojnoj pomoci Rusa za vreme Turaka ,pa za vreme Cara Nikolaja.Uostalom odkud mi znamo pravo stanje dogovora,sasvim sam siguran da ce biti besplatne isporuke i od strane Rusa ukoliko pristupimo Ruskom vojnom savezu.Ne moze sve odjednom.Mi Srbi stvarno nemamo relano sagledavanje,stalno ocekujemo da neko drugi resava nase probleme,sad bi da neko drugi i krvari...e jbg Aj da čujemo kakva je to pomoć došla od strane Rusije za vreme Turaka,pa za vreme cara Nikolaja? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Dakle,vekovi prolaze,Ruska politika prema Srbiji je ista,čak i na momente otvoreno neprijateljska,samo ovaj narod ko tele blene u tu Rusiju očekujući neko spasenje za sopstvenu nesposobnost i komplekse. Stvarno ljudi na ovom forumu daju sebi za pravo da manipulisu istinom.Verujem da bi ti ,kao i velika vecina na ovom forumu mnogo voleli da udjete u zagrljaj za tim "prijateljskim" Zapadom,jer smatrate da tad nebi morali braniti Srpsku drzavnost.I to je tacno,tad bi morali braniti Americku,Britansku,NEmacku,kao jedna kolonija. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ma o kakvim ti avionima pricas?Za zaprasivanje kanala?O tim avionima?Pa dobro,lepa pomoc,taman da se odbranimo od invazije sa Nila.Na balkanu imaju svi interes,sem Amera, Milan ti je sve lepo objasnio,a tebe ili mrzi da čitiš ili te mrzi da razmisliš ili oba. Pitaj šta ti nije jasno i objasniće ti se.I ne diži frku bez veze,niko te ne vređa! bangin Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Stvarno ljudi na ovom forumu daju sebi za pravo da manipulisu istinom.Verujem da bi ti ,kao i velika vecina na ovom forumu mnogo voleli da udjete u zagrljaj za tim "prijateljskim" Zapadom,jer smatrate da tad nebi morali braniti Srpsku drzavnost.I to je tacno,tad bi morali braniti Americku,Britansku,NEmacku,kao jedna kolonija. Prvo,ni Milan ni moja malenkost,niti bilo ko od uvaženih forumaša koju su ti lepo skrenuli pažnju na neke stvari,ne manipuliše istinom.To ti se samo čini usled tvog ograničenog poznavanja materije ili usled zadojensti propagandom,ili usled velike ljubavi-simptomi su jasni. Pojasni šta je to "bratski Zapad"? :0102_laugh: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Prvo,ni Milan ni moja malenkost,niti bilo ko od uvaženih forumaša koju su ti lepo skrenuli pažnju na neke stvari,ne manipuliše istinom.To ti se samo čini usled tvog ograničenog poznavanja materije ili usled zadojensti propagandom,ili usled velike ljubavi-simptomi su jasni. Pojasni šta je to "bratski Zapad"? :0102_laugh: Tako je.Sve je istina sto vas par mudrova napisete na forumu.Iskljucivo ste vi poznavaoci svih znanja na ovome svetu,i sam Gospod Hristos vas je ovlastio da vi argumentovano optuzujete Rusiju za otvoreno neprijateljstvo,kao i da svakog novog forumasa omah docekujete na noz vasim procenama,o doticnom,njegovim stavovima,godistvu,obrazovanju..itd..Ako je neko zadojen necim,to su starosedioci forumasi,zadojeni egoizmom i povrsnoscu.Eto tako... Eto,"nacitanko" obasni mi te otvorene neprijateljske stavove Rusije.Kad,gde.... http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ma jeste, treba velika pamat i ako je moguce nekoliko kubnih metara mozga da bi se ukapiralo i upamtilo ko je bombardovao civile po Srbiji pre 15 godina ... Svakom sa tako velikom glavudzom punom mozga, je jasno da su to radili Rusi , stari Srpski dusmani ...i to sve za racun Albanaca, starih Srpskih prijatelja ... wolf је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ma jeste, treba velika pamat i ako je moguce nekoliko kubnih metara mozga da bi se ukapiralo i upamtilo ko je bombardovao civile po Srbiji pre 15 godina ... Svakom sa tako velikom glavudzom punom mozga, je jasno da su to radili Rusi , stari Srpski dusmani ...i to sve za racun Albanaca, starih Srpskih prijatelja ... Ne priča se ovde ko, kad i koliki na m je neprijatelj bio, nego da li su nam Rusi, ikada bili prijatelji i braća i koliko su zaista pomagali Srbiju. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Pa pomagali su sigurno bolje i vise od onih koji su nas ubijali pre deceniju ipo , pa kako god da ga okrenes. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ne priča se ovde ko, kad i koliki na m je neprijatelj bio, nego da li su nam Rusi, ikada bili prijatelji i braća i koliko su zaista pomagali Srbiju. Odbačena od saveznika, prepuštena samoj sebi, Srbija se uzdala još jedino u Rusiju. Prestolonaslednik Aleksandar 16. decembra upućuje apel ruskom caru Nikolaju Drugom, kojim ga preklinje da učini nešto kako bi spasio Srpsku vojsku od sigurne propasti: "...Sa nadom i uverenjem, da će se moja vojska u Primorju Jadranskome snabdeti i reorganizovati na miru, pomoću, obećanom od Saveznika, ja sam je preveo ovamo preko Albanskih i Crnogorskih planina. Ne našavši ništa od onoga ovde, što joj treba da se izdržava i reorganizuje, ona stoji danas pred najžalosnijim svršetkom...Ja se nadam da će ovaj moj apel naći odziva kod Vašeg Imperatorskog Veličanstva...da će intervenisati kod saveznika, da spase Srpsku vojsku od katastrofe, koju nije zaslužila a koja predstoji.” I, konačno, nakon višednevnih iščekivanja i tumaranja Srpske vojske od Skadra do Lješa, od Medove do Drača, od nemila do nedraga (a pod ultimatumom Ruskog Cara) da će, ukoliko saveznici ne pomognu hrabroj Srpskoj vojsci i odmah ne počnu sa njenom evakuacijom, Rusija raskinuti savez sa Antantom i sklopiti separatni mir sa Nemačkom, usledili su konkretni potezi. http://ucionicaistorije.wordpress.com/2011/12/08/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98/ http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 @Milosavljevic strogo je zabranjeno vredjanje sagovornika! urednistvo Zivo me zanima sta si mi reko..... Eto,"nacitanko" obasni mi te otvorene neprijateljske stavove Rusije.Kad,gde.... Ja sam ti naveo dva primera kada je Rusija izrazila neprijateljske akte i ponasanje prema Srbiji. Nije bilo rata, ali sam ti pokazao i primer kada su planirali invaziju. Ti to sve ignorises. Problem je sto ovde niko ne voli Ameriku ali ti volis Rusiju. Svi su ovde svesni da su amerika i rusija ista glupost ali ti pricas pricu da su Rusi nekako bolji od amerikanaca jer nas (trenutno) podrzavaju i jer ( do sada ) nikada nisu ratovali sa nama. Istina, nisu i amerikanci nikad nisu ratovali sa nama i uvek su nas podrzavali do pre 15 godina dok im nismo okrenuli ledja ... Trenutno su najveci PRIJATELJI Srbije - Nemacka, Norveska, Danska, Italija, jer sa njima najblize saradjujemo i oni nam pomazu ekonomiju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Jedna eskadrila Mig-35 i jedna Su-47 (ovo drugo kad udjemo u vojni savez) i mi smo gospodari na Balkanu I onda smo jači od NATO-a, koji na Balkanu ima tri članice (Slovenija, Hrvatska i Albanija) i još dve države koje će uskoro ući u pakt (Crna Gora i Makedonija)? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 @Milosavljevic Amerikanici su dav puta u istoriji bombardovali Beograd.Za mene to vise nije slucajno.Zadnji put 1999,prvi put 1944(na pravoslavni Vaskrs),i to sa 750 bombardera, ubijeno je oko 2000 civila.Koincidencija ili ne,toliko je isto bilo civilnih zrtava i 1999. Ja nemam dilemu ko mi je neprijatelj,a ko prijatelj. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука