Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Па океј, једна од могућности је да је велика већина много великих дебила и да се њима може толико лако манипулисати... Али нереално ми је то, опет има довољно разумних људи који знају шта се дешава. Рецимо, јесте давно било, али рат у Вијетнаму је прекинут због неслагања самих Американаца, онда има људи и који говоре о глупој политици у Авганистану, Ираку итд. Зато ми је и чудно да се могу чути и нормални ставови, а и поред тога, ови успевају да продају своје будалаштине. E vidis ovde se pokazuje nase nepoznavanje zapadnog coveka i zapada. Iako vi u Srbiji mislite da nema razlike izmedju vas i ljudi na zapadu gresite. Medju nama je jaz, ogroman. Zapadnjak se nece zamarati uopste sa time da li je nesto pravedno ili nije vec ce gledati svoj ekonomski interes. Njega zanima cena benzina a ko je koristio bojne otrove .... zabole ga uvo ... I ne zaboravi, rat u vijetnamu je prekinut posle 9 godina i americkog debakla ... da toga nije bilo ne bi bilo ni protesta ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ako pitas kako ne mogu nista da promene dobar ti je primer i Srbije Па ја верујем да у Србији само мањина има појма иочему, већина људи су лаковерни и плитки и не знају шта је добро за њих. Звучи лоше, али је тако, чини ми се. Zapadnjak se nece zamarati uopste sa time da li je nesto pravedno ili nije vec ce gledati svoj ekonomski interes. Али да ли је могуће да ико још верује да рат доноси ишта добро у еконмском смислу? Од рата профитира само врло мали број људи, а држава као држава и народ имају само трошкове. Већа дара него мера, много. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ово ми је велика мистерија. Никако не могу да разумем одакле им подршка у Америци за овакво дивљање. Како успевају да им продају приче... Нема подршке. Велика већина народа је против. Али имаш зле људе који су зајахали власт и то је то... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Zapadnjak se nece zamarati uopste sa time da li je nesto pravedno ili nije vec ce gledati svoj ekonomski interes. Njega zanima cena benzina a ko je koristio bojne otrove .... zabole ga uvo ... Tvoje poznavanje ljudi sa zapada je prosto fascinantno... 2/3 Srba takodje samo te stvari interesuje ili eventualno neki poremeceni smisao za pravdu kad se raduje sto je njegovom neprijatelju lose. Zapadnjaci, oni zaista obrazovani itekako umeju da razmisljaju i ne prihvataju stvarti zdravo za gotovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Али да ли је могуће да ико још верује да рат доноси ишта добро у еконмском смислу? Од рата профитира само врло мали број људи, а држава као држава и народ имају само трошкове. Већа дара него мера, много. A tu ti gresis prijatelju. Dobijen rat se isplati itekako ... Svima. I drzavi i svakom gradjaninu pojedinacno. Bitno je da nema puno zrtava, tvojih naravno... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 И ја сматрам да не постоји подршка. Просечан Американац вероватно не разликује Србију, од Сирије. А и нема потребе да разликује ове две државе, него да се бави својим малим животом, да гледа да преживи. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 A tu ti gresis prijatelju. Dobijen rat se isplati itekako ... Svima. I drzavi i svakom gradjaninu pojedinacno. Bitno je da nema puno zrtava, tvojih narravno,... Znaci Srbima se isplatilo bombardovanje posto smo taj rat dobili, ako me dobro sluzi pamcenje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Tvoje poznavanje ljudi sa zapada je prosto fascinantno... 2/3 Srba takodje samo te stvari interesuje ili eventualno neki poremeceni smisao za pravdu kad se raduje sto je njegovom neprijatelju lose. Zapadnjaci, oni zaista obrazovani itekako umeju da razmisljaju i ne prihvataju stvarti zdravo za gotovo. A "obrazovanijih" imas 1 promil ....ostali pocinju da rade sa 15 godina i kada ga pitas sa kojim drzavama se granici italija gleda te kao tele ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 A "obrazovanijih" imas 1 promil ....ostali pocinju da rade sa 15 godina i kada ga pitas sa kojim drzavama se granici italija gledas te kao tele ... Pa je l pricamo o Italiji ili o Americi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 И ја сматрам да не постоји подршка. Просечан Американац вероватно не разликује Србију, од Сирије. А и нема потребе да разликује ове две државе, него да се бави својим малим животом, да гледа да преживи. То је тачно. Једна анегдота - у неком локалном билтену су имали кратак чланак о мојој фамилији па су грешком написали да смо "из Сирије"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa je l pricamo o Italiji ili o Americi? Ameri mogu biti samo neobrazovaniji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Нема подршке. Велика већина народа је против. Али имаш зле људе који су зајахали власт и то је то... Нема ми логике само то како успевају да политичари спроводе политику без подршке народа, у земљи у којој избори ипак постоје? Зар не мора сваки политичар да мисли о томе како ће се народу допасти то што ради, јер у супротном ан првим следећим изборима, неће бити изабран? У САД се мењају гарнитуре већ 20 година које се каубојишу по свету, кажеш да народ то не подржава, избори пролазе, а ипак се ништа не мења. То не могу да схватим... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Нема ми логике само то како успевају да политичари спроводе политику без подршке народа, у земљи у којој избори ипак постоје? Зар не мора сваки политичар да мисли о томе како ће се народу допасти то што ради, јер у супротном ан првим следећим изборима, неће бити изабран? У САД се мењају гарнитуре већ 20 година које се каубојишу по свету, кажеш д анарод то не подржава, избори пролазе, а ипак се ништа не мења. То не могу да схватим... Зато што имају две партије које су заузеле власт, а по том питању су скоро исте. Кога год да изаберу, исто буде... Ево Обману су изабрали управо због тога што је обећавао да то прекине и шта ради? Народ је гласао за мир... Исто као код нас. Имамо два`ес партија које су све исте. Кога год да изабереш исто ти је. Филозоф је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Нема ми логике само то како успевају да политичари спроводе политику без подршке народа, у земљи у којој избори ипак постоје? Зар не мора сваки политичар да мисли о томе како ће се народу допасти то што ради, јер у супротном ан првим следећим изборима, неће бити изабран? У САД се мењају гарнитуре већ 20 година које се каубојишу по свету, кажеш д анарод то не подржава, избори пролазе, а ипак се ништа не мења. То не могу да схватим... Ali kako ti onda ima logike ovo sto se desava u Srbiji? U americi je cak i pocela neka alternativa u zadnje vreme, a u Srbiji je sve apsolutno isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Сирији треба дати балистичке ракете. А једну малу... малеееецку атомску треба бацити директно на Вајт хаус. Сорту ли им сатанистичу и терористичку. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука