Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Онај ко легализује погрешне ствари, тај ради против нашег свемогућег оца и крај приче. Дао нам је све лако а траже све копликовано... уместо од биљике која се добије дрога изврши изум лечење неке болести например

Hmm, ne razumem vas sto mislite da "legalizacijom" radimo protiv svemoguceg.. tu mi se postavlja par pitanja...

1. Kako to mi moze da radimo protiv njega?

2. Nas kazneni sistem, i crkveni kazeneni sistem su mnogo drugaciji, sto govori da je filozofija crkve prema zakonu i kazni za krsenje... i zemaljska kazna - jako drugacija. Dakle drzava radi protiv svemoguceg?

3. Svemoguci nam je ostavio slobodnu volju.. da sami izaberemo sta ce da radimo sa samim sobom.... zasto bi ti drugima tu slobodnu volju drzavom da ukines? 

@ Milosavljević je prije svega za liberalnu trišnu ekonomiju,za bizMis,nije bitno kakve to efekte radi u državi tipa turbo folka,pink televizije,samo serviraj da podmiriš sve trule ljudske vrednosti jer je to bizmis i to su pare,a sad su pare skupe

Naravno, gospod nam je dao pravo da sami biramo koje ce vrednosti da prihvatimo... zasto bih ja bio za stajnje na putu slobodama koje nam je on dao bez dobrog razloga.  Zasto bih ja zabranio ljudima da rade ono sto misle da je dobro za njih same. makar je to duhovno samopovredjivanje? Ja mogu da im ukazem, kazem itd..

Sta cu ja konkretno da postignem sto cu nekog da strpam u zatvor jer se drogira? Osim sto cu josh vise u ambis da ga gurnem..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@ Milosavljević je prije svega za liberalnu trišnu ekonomiju,za bizMis,nije bitno kakve to efekte radi u državi tipa turbo folka,pink televizije,samo serviraj da podmiriš sve trule ljudske vrednosti jer je to bizmis i to su pare,a sad su pare skupe

S'k su skupe pare, s'k je oskudacija :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pitanje za pristalice legalizovanja droge.

Mene interesuje kako to legalizovanje narkotika konkretno zamisljate,

da bi moglo da se sprovede u delo?

Uz regulisano i debelo kontrolisano trziste naravno. I naravno postepeno. Prvo krenuti od laksih droga, naprimer marihuane pa videti kako ide, koliko ima efekta itd... 

Znaci kontrolisati ko sme da prodaje drogu, u kojim kolicinama, i pod kojim karakteristikama. 

Подели на овим сајтовима

Uz regulisano i debelo kontrolisano trziste naravno. I naravno postepeno. Prvo krenuti od laksih droga, naprimer marihuane pa videti kako ide, koliko ima efekta itd... 

Znaci kontrolisati ko sme da prodaje drogu, u kojim kolicinama, i pod kojim karakteristikama. 

Znaci definitivno smatras da je droga korisna za ljudski organizam i da bi ljudi zene i deca mogli i trebali slobodno da je koriste?

Подели на овим сајтовима

Na osnovu čega si to zaključio?

Coveku se prividja nesto... vidi ga mrga na slici, krka secere kao lud skodi svom organizmu i ne planira da zabrani to zakonski.. 

@@Vasa L.Brale.. da je moj posao da se birnem o tudjim orgnizmima ja bih prvo tebe poslao na dijetu i zakonski bi ti zabranio da unosis secere. Ali znash sta ... nije moj posao. 

Dakle, ne ne smatram da je droga dobra za ljudski organizam.. al ne smatram ni da je vise od 20 grama secera dnevno.. pa necu da ti zabranim da krkas koliko oces.. niti ocu da te iko salje u zatovr jer se hranis nezdravo.

Kapiras? 

A sto se tiche dece - rekoh regulisano trziste bi resilo problem dece. Mozda bi nabavljala nekako, ali to ne bi bilo od organizovane hardkor mafije. Vec od par oportunitista koje bi mogli da uhapsimo za preprodaje. 

Подели на овим сајтовима

Nisam ali kada vidim glupo pitanje nešto me iznutra tera da reagujem i odgovorim.

I ja imam potrebu da pomognem ljudima kojima se prividjaju stvari... razumem te potpuno, akt humanosti... 

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da ako se neko zalaze za dekriminalizovanje narkotika on time smatra da oni nisu stetni po ljudsku upotrebu,

i da su svi svetski drustveni sistemi iza kojih stoje pravni, medicinski i ostali eksperti,

a koji to zabranjuju bili u krivu kada su te stvari procesuirali, i da bi im trebalo konacno otvoriti oci.

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da ako se neko zalaze za dekriminalizovanje narkotika on time smatra da oni nisu stetni po ljudsku upotrebu,

Kao sto rekoh, i alkoholi, i cigarete i seceri su stetni... da li smatras da trebaju biti zabranjeni!? 

Ja ne znam na cemu pretpostavljate tu pretpostavku kada i sami koristite gomilu supstanci koje vam skode... neke cak i vise od narkotika...

Poenta je u tome da ja - ne zelim da gueram nos u tudj zivot i da glumim mesiju koji preko drzave oce da zastiti narkomane same od sebe... a uz to im samo zagorcavam zivot umesto da im pomognem.

Dakle rekoh ti... pretpostavka ti je losa. Ti si krupniji momak, ocigledno dosta jedes, dosta secera... ja se opet ne butam da drzava treba da ti naredi da ides na dijetu - jer unosis nesto stetno po tvoju upotrebu.

i da su svi svetski drustveni sistemi iza kojih stoje pravni, medicinski i ostali eksperti,

Stojali su i iza "zivotinjske masti su lose za vas i holstelor" pa danas sve sve vise i vise napusta ta teorija.

A danas stoje iza toga - seceri su losi za vas.... 

Подели на овим сајтовима

Naravno, gospod nam je dao pravo da sami biramo koje ce vrednosti da prihvatimo... zasto bih ja bio za stajnje na putu slobodama koje nam je on dao bez dobrog razloga.  Zasto bih ja zabranio ljudima da rade ono sto misle da je dobro za njih same. makar je to duhovno samopovredjivanje? Ja mogu da im ukazem, kazem itd..

Sta cu ja konkretno da postignem sto cu nekog da strpam u zatvor jer se drogira? Osim sto cu josh vise u ambis da ga gurnem..

jel si i za to da se skinu i ove preostale zabrane,ubistva ,krađe,prevare,podvale,Gospod nam je dao da sami biramo put,šta će nam zabrane,živio liberalizam

Подели на овим сајтовима

jel si i za to da se skinu i ove preostale zabrane,ubistva ,krađe,prevare,podvale,Gospod nam je dao da sami biramo put,šta će nam zabrane,živio liberalizam

Razlika između ovoga što si naveo i drogiranja je prosta, kada se drogiraš štetiš sebi, a kada ubiješ šptetišt drugom čoveku. 

Подели на овим сајтовима

Razlika između ovoga što si naveo i drogiranja je prosta, kada se drogiraš štetiš sebi, a kada ubiješ šptetišt drugom čoveku. 

nisam ja na to mislio,ja sam se samo obratio milosavljeviću na njegov argument sa slobodnom voljom i biranjem ispravnih vrednosti...

što se konkretno drogiranja tiče nisi ni ti u pravu narkomani su opasnost za okolinu,ugrožavaju i ostale ljude koji su ni krivi ni dužni

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...